• امروز : جمعه, ۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 21 March - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

20
حمیدرضا شیرازی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران:

شب های داغ تابستان و گرانی طعم جگر

  • کد خبر : 4946
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
شب های داغ تابستان و گرانی طعم جگر
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، اوج گرمای هوا و محدودیت فعالیت، بازار دل و جگر را هم کساد کرده. گرانی بار هم از قبل، بر میزان خرید شهروندان تاثیر گذاشته بود.

اوج گرمای هوا بازار دل و جگر را هم کساد کرده. گرانی بار هم از قبل، بر میزان خرید شهروندان تاثیر گذاشته بود. بر اساس آخرین قیمت ها، هر دست جگر گوسفندی در سایت های فروش کالا، ۹۹۰ هزار تومان قیمت خورده همچنین یک دست کامل که شامل، جگر، دل و قلوه می شود به مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران، علاوه بر اشاره به تاثیر گرمای هوا بر قیمت دل و جگر به مناسبت های روز همچون ماه محرم اشاره کرده و می گوید بالا بودن قیمت گوشت بر بخش آلایش حیوان هم تاثیر گذاشته و همه این عوامل کنار هم باعث شده کار این واحدهای صنفی کساد باشد.

حمیدرضا شیرازی، با اشاره به اینکه در فصل تابستان، شهروندان بیشتر در شب، محصولات دل و جگر استفاده می کنند به مشکل دیگری اشاره می کند که به محدودیت فعالیت واحدهای صنفی برمی گردد.

رئیس اتحادیه این صنف با اشاره به این که جگرکی ها به همان دلیل گرمای هوا، کار خود را از حدود ساعت ۱۰ شب شروع می کنند، می گوید: فرصتی نمی ماند که همکاران ما بخواهند فعالیت کنند.

شیرازی با اشاره به حذف تقریبی دل و جگر از سفره های مردم، توضیح می دهد که باید قیمت ها متعادل شوند تا مردم بتوانند از این خوارکی استفاده کنند چراکه گرانی بیشتر باعث نخریدن آن شده؛ به گفته او جگر پیش از این غذای کارگر خوری بود و الان غذای لردی خوری شده و هر کسی نمی تواند جگر بخورد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه به مشکلات مالیات و بالا بودن اجاره مغازه ها اشاره می کند و می گوید: اجاره ها چیزی حدود ۶۰ درصد بیشتر از سال قبل هستند و میزان مالیاتی که برای واحدها تعیین می شود، ان قدر بالاست که فرد را از فعالیت منصرف می کند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4946
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 355 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.