• امروز : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 11 July - 2025
کل اخبار 1966اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

نماینده های مجلس از رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های تهران تقدیر کردند/ دفاع مقدس اصناف نویدبخش همکاری های سازنده مجلس و اتاق پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد انتقال تاریخ مراسم‌ها و بازپرداخت وجوه دریافتی/ تالارها با تمام توان در کنار مردم هستند ضرورت مساعدت از کتابفروشان در قالب بسته حمایتی/ مکاتبه اتحادیه با وزارت فرهنگ و معاونت امور فرهنگی چراغ روشن هر واحد صنفی نقطه امید و امنیتی در دل مردم کاشت/ حمیدرضا رستگار: بخش قابل توجهی از آرامش امروز مرهون قدرت اصناف است تخفیف‌ها و تمدیدهای مالیاتی تولیدکنندگان ابلاغ شد در شرایط التهاب بازار مردم باید از انجام معاملات خودداری کنند/ پلتفرم‌های طلا زیرمجموعه نظارتی اتحادیه محسوب نمی‌شوند هر ۱۰ روز یک یا دو چاپخانه اعلام ورشکستگی می کند/ صنفی با دوره های کمون بالا و اثرات نامطلوب بر ریه، پوست، اعصاب و چشم با خروج اتباع افغانستانی بازار کیف دوباره به دوران گذشته خود بازخواهد گشت افزایش ۱۵ درصدی قیمت‎ها بازار خودرو را تکان نداد

25
حمیدرضا شیرازی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران:

شب های داغ تابستان و گرانی طعم جگر

  • کد خبر : 4946
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
شب های داغ تابستان و گرانی طعم جگر
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، اوج گرمای هوا و محدودیت فعالیت، بازار دل و جگر را هم کساد کرده. گرانی بار هم از قبل، بر میزان خرید شهروندان تاثیر گذاشته بود.

اوج گرمای هوا بازار دل و جگر را هم کساد کرده. گرانی بار هم از قبل، بر میزان خرید شهروندان تاثیر گذاشته بود. بر اساس آخرین قیمت ها، هر دست جگر گوسفندی در سایت های فروش کالا، ۹۹۰ هزار تومان قیمت خورده همچنین یک دست کامل که شامل، جگر، دل و قلوه می شود به مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران، علاوه بر اشاره به تاثیر گرمای هوا بر قیمت دل و جگر به مناسبت های روز همچون ماه محرم اشاره کرده و می گوید بالا بودن قیمت گوشت بر بخش آلایش حیوان هم تاثیر گذاشته و همه این عوامل کنار هم باعث شده کار این واحدهای صنفی کساد باشد.

حمیدرضا شیرازی، با اشاره به اینکه در فصل تابستان، شهروندان بیشتر در شب، محصولات دل و جگر استفاده می کنند به مشکل دیگری اشاره می کند که به محدودیت فعالیت واحدهای صنفی برمی گردد.

رئیس اتحادیه این صنف با اشاره به این که جگرکی ها به همان دلیل گرمای هوا، کار خود را از حدود ساعت ۱۰ شب شروع می کنند، می گوید: فرصتی نمی ماند که همکاران ما بخواهند فعالیت کنند.

شیرازی با اشاره به حذف تقریبی دل و جگر از سفره های مردم، توضیح می دهد که باید قیمت ها متعادل شوند تا مردم بتوانند از این خوارکی استفاده کنند چراکه گرانی بیشتر باعث نخریدن آن شده؛ به گفته او جگر پیش از این غذای کارگر خوری بود و الان غذای لردی خوری شده و هر کسی نمی تواند جگر بخورد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه به مشکلات مالیات و بالا بودن اجاره مغازه ها اشاره می کند و می گوید: اجاره ها چیزی حدود ۶۰ درصد بیشتر از سال قبل هستند و میزان مالیاتی که برای واحدها تعیین می شود، ان قدر بالاست که فرد را از فعالیت منصرف می کند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4946
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 496 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.