• امروز : یکشنبه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل اخبار 1785اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ بازار شکر کماکان ملتهب/ افزایش قیمت چای و وفور حبوبات در بازار سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود چرا نحوه تأمین مالی فروشگاه‌های بزرگ بررسی نمی‌شود؟ آفت بزرگ اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده در تمامی مراحل تولید/ ۵۰ درصد بازار پارچه وارداتی است قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴ نمی‌تواند رشد بالایی داشته باشد/ دهک‌های ۶ تا ۱۰ از خرید خانه ناامید شده‌اند واسپاری امور اجرایی نمایشگاه کتاب به صنف ناشران و کتابفروشان تحقق شعار وفاق ملی است

20
نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران تهران:

ترکیه بیش از ۵۰ درصد بازار چاپ و بسته‌بندی منطقه را گرفته است/ نبود حمایت مناسب و قیمت بالای ماشین‌آلات صنعت چاپ

  • کد خبر : 4237
  • ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹
ترکیه بیش از ۵۰ درصد بازار  چاپ و بسته‌بندی منطقه را گرفته است/ نبود حمایت مناسب و قیمت بالای ماشین‌آلات صنعت چاپ
 احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران تهران با بیان اینکه به دلیل نبود حمایت مناسب و قیمت بالای ماشین‌آلات صنعت چاپ، بیشتر چاپخانه‌ها نمی‌توانند به‌روز شوند، گفت: ترکیه بیش از ۵۰ درصد بازار منطقه را گرفته است؛ چراکه تولیدکنندگان در این کشور برای تامین مواد اولیه و ماشین‌آلات مشکل ندارند، برای صادرات عوارض گمرکی پرداخت نمی‌کنند و ۱۳ درصد هم مشوق صادراتی دارند.

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران در نشست خبری اظهار کرد: در صنعت چاپ بیش از ۸۰ تا ۸۵ درصد ماشین‌آلات و بیش از ۷۰ درصد مواد اولیه وارداتی است. با این حال مشکلاتی در زمینه تخصیص ارز وجود دارد که با تعامل با وزارت صمت سعی می‌کنیم با اولویت‌بندی این مشکل را برطرف کنیم و در مجموع می‌توان گفت شاهد کمبود مواد اولیه در بازار نیستیم.

وی افزود: با این حال برای ورود به بازارهای صادراتی مشکل داریم. در مجموع می‌توان گفت برای نسبت به شرایط تحریم وضعیت تامین مواد اولیه مناسب است، اما نسبت به شرایط روز دنیا، وضعیت خوبی حاکم نیست.

ابوالحسنی با بیان اینکه به دلیل نبود حمایت مناسب و قیمت بالای ماشین‌آلات صنعت چاپ، بیشتر چاپخانه‌ها نمی‌توانند به‌روز شوند، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت ماشین آلات صنعت چاپ بیش از پنج تا شش میلیون دلار است و با توجه به مشکلات مالی، چاپخانه‌داران مجبور هستند ماشین زیر مدل وارد کنند. البته تولیدکنندگان ایران سعی می‌کنند با هنر خود با رقبای منطقه، به‌ویژه ترکیه رقابت کنند.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه ماشین‌آلات صنعت چاپ بیشتر از آلمان و ایتالیا و بعد چین وارد می‌شود، گفت: مواد اولیه هم بیشتر از چین وارد می شود، اما از اروپا هم در این حوزه واردات داریم.

ابوالحسنی با اشاره به موانع صادراتی در این صنعت تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی، نبود زیرساخت‌های مناسب برای صادرات است. این در حالی است که ترکیه بیش از ۵۰ درصد بازار منطقه را گرفته است. چراکه تولیدکنندگان در این کشور برای تامین مواد اولیه و ماشین‌آلات مشکل ندارند، برای صادرات عوارض گمرکی پرداخت نمی‌کنند و ۱۳ درصد هم مشوق صادراتی دارند. اما در ایران بیشتر تولیدکننده‌ها برای تامین مواد اولیه و تخصیص ارز مشکل دارند. تفاوت فرهنگی با مشتریان نیز از دیگر موانع صادرات است.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره ۱۱ شهریور به مناسبت روز ملی صنعت چاپ، گفت که این جشنواره امسال به دلیل مصادف شدن با با آخر ماه صفر، در روز دیگری برگزار می‌شود که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4237

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.