• امروز : سه شنبه, ۲۷ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 17 June - 2025
کل اخبار 1924اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

کمبود نان نداریم/ آغاز فعالیت نانوایی‌های سیار طی روزهای آتی بیانیه رئیس اتاق اصناف تهران در محکومیت حملات رژیم صهیونیستی و حمایت از همدلی ملی به منظور حفظ امنیت شهروندان، تردد وانت بارها در شهر زیر نظارت و بازرسی دقیقِ اتحادیه قرار گرفت/ مردم موارد مشکوک را گزارش دهند کارگران زیر بار سنگین شغل خود له شده اند/ حقوق ناچیز، نبود بیمه و فرسودگی زودرس/ عمر کاری این صنف حداکثر ۱۲ سال است ایران، در برابر ظلم ایستاده است؛ و خانواده اصناف با همه وجود در صف نخست این ایستادگی خواهند ماند حمیدرضا رستگار بر آمادگی ناوگان اصناف جهت رفع نیازها، مایحتاج و اقلام ضروری خانواده‌ها، حفظ آرامش و پرهیز از اقدامات هیجان‌زده تأکید کرد فعالان صنفی، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران ایران اسلامی همچون همیشه در دفاع از کشور به هر طریق و شیوه ای لحظه‌ای تردید به خود راه نمی‌دهند حمیدرضا رستگار: اتحادیه ها این ظرفیت را دارند که با برندسازی، آینده کسب و کار را متحول کنند/ احمد ابوالحسنی: صادرات موفق، رشد تولید را به همراه دارد و هر دو از مسیر برندسازی موفق عبور می کنند ابزارفروشان صنفی بزرگ و پیشرو در تولید هستند و ثبت روز ملیِ ابزار حکایت از امانتداری به اتحادیه و عرق ملیِ جوانِ ایرانی دارد طرح غدیر؛ گامِ مشترکِ اتاق اصناف تهران و سازمان بسیج اصناف در ساخت و نوسازی مدارس مطالبات به حقِ صنفی و پیشنهادات اتاق اصناف تهران روی میز دیوان عدالت اداری کشور در هیچ صنفی کمبود کالا نداریم/ افزایش بازرسی‎ها و تشدید نظارت بر بازار اتحادیه طلا فعلا نرخ اعلام نمی‌کند/ مردم تا مشخص شدن نرخ‌های واقعی صبر کنند  ابهامات در قیمت‌گذاری نان؛ کیفیت و نرخ نان همچنان در ابهام در تأمین مواد غذایی هیچ کمبودی نداریم/ کالا فراوان است؛ مردم نگران نباشند بازارهای تهران امروز باز است

38
در نهمین بازدید دوره‌ای از اتحادیه‌های صنفی تهران؛

رئیس اتاق اصناف تهران از اتحادیه صنف طباخان (کله، پاچه و سیرابی طبخ‌شده و خام) تهران بازدید کرد

  • کد خبر : 2774
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۱
رئیس اتاق اصناف تهران از اتحادیه صنف طباخان (کله، پاچه و سیرابی طبخ‌شده و خام) تهران بازدید کرد
صبح روز چهارشنبه 27 دی ماه ۱۴۰۲حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، همراه با علیرضا سلمانی دبیر اجرایی با حضور در محل اتحادیه‌ صنف طباخان (کله، پاچه و سیرابی طبخ‌شده و خام) تهران با عبدالرضا احمدیان رئیس و اعضای هیات مدیره این اتحادیه دیدار و از کم و کیف اقدامات و آخرین وضعیت مسائل و مشکلات آنها مطلع شد.

صبح روز چهارشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، همراه با علیرضا سلمانی دبیر اجرایی با حضور در محل اتحادیه‌ صنف طباخان (کله، پاچه و سیرابی طبخ‌شده و خام) تهران با عبدالرضا احمدیان رئیس و اعضای هیات مدیره این اتحادیه دیدار و از کم و کیف اقدامات و آخرین وضعیت مسائل و مشکلات آنها مطلع شد.

حمیدرستگار در این دیدار ضمن تشریح اقدامات لازم و ضروری اتحادیه‌های صنفی به ارائه نقطه‌نظرات و راهبردهای توسعه‌ای در این اتحادیه پرداخت. تلاش جهت رفع مشکلات مبتلابه اعضای اتحادیه، تبیین و تشریح مسائل مالیاتی مرتبط با اعضای اتحادیه، توجه و اهتمام نسبت به خدمات ارائه شده توسط این اتحادیه به عنوان یکی از سنت‌های غذایی ایرانیان، تلاش جهت حفظ استانداردهای لازم به منظور ارائه خدمات بهینه و بهداشتی، ایجاد فرآیندهای توسعه‌محور به منظور بهره‌گیری حداکثری از درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار، توجه ویژه به نظارت‌های پسینی در اتحادیه و… از جمله موضوعاتی بود که رئیس اتاق اصناف تهران بر آن‌ها تأکید داشت. رئیس اتاق اصناف همچنین بر آمادگی اتاق اصناف تهران جهت انجام امور و رویکرد یکسان نسبت به کلیه اتحادیه‌های صنفی و… تاکید کرد.

رستگار همچنین بر همراهی و مساعدت همه‌جانبه اتاق اصناف تهران با اتحادیه‌های تابعه به عنوان ارکان اصلی اتاق اصناف تهران تأکید داشته و تنها راه بهبود وضعیت اصناف پایتخت را در گرو هم‌افزایی و تجمیع ظرفیت‌های موجود در ساختارهای صنفی تهران دانست.

در بخش دیگری از این نشست، عبدالرضا احمدیان رئیس، اعضای هیات مدیره اتحادیه صنف طباخان (کله، پاچه و سیرابی طبخ‌شده و خام) تهران و حسین رواسی پیشکسوت این صنف به بیان وضعیت، مشکلات و معضلات فراروی این صنف پرداختند

بروز مشکلات عمده در حوزه تأمین مواد اولیه به دلیل کاهش کشتار داخلی و واردات گوشت خام، تعیین اینتاکدهای غیرمنصفانه در این صنف، افزایش قیمت محصولات در کشتارگاه‌ها، افزایش تعداد و قدرت عملکرد دلال‌ها در بازار کله و پاچه و مشکلات ناشی از صدور مجوزهای کسب و کار اعضای این اتحادیه از سوی درگاه ملی که بدون توجه به ضوابط خاص و رعایت استانداردهای بهداشتی صورت می‌گیرد و… از جمله مهمترین مطالبات و خواسته‌های اعضای صنف مذکور بود که از سوی رئیس و هیئت مدیره این اتحادیه عنوان شد.

در پایان این بازدید رئیس اتاق اصناف تهران ضمن سرکشی به بخش‌های مختلف اتحادیه با پرسنل اتحادیه از نزدیک دیدار و گفت‌وگو کرده و با روند اجرایی و عملیاتی فعالیت‌های اتحادیه صنف طباخان (کله، پاچه و سیرابی طبخ‌شده و خام) تهران آشنا شد..

گفتنی است با هدف برقراری ارتباط و تعامل تنگاتنگ میان اتاق اصناف تهران و اتحادیه‌های صنفی و تبیین مسائل و موضوعات تخصصی هر یک از این اتحادیه‌ها، بازدیدهای دوره‌ای رئیس اتاق اصناف تهران از اتحادیه‌های صنفی به صورت منظم و هفتگی به انجام خواهد رسید.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2774

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.