• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
کل اخبار 1419اخبار امروز : 10

اطلاعیه ها

همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک وزارت جهاد باید بازار سیب‎زمینی را مدیریت کند/ قیمت میوه‌های پاییز ۲۵ درصد افزایش یافت رکود مطلق معاملات بازارخودرو/ عدم توان مردم برای خرید خودرو برنامه‎ای برای افزایش قیمت کاغذ در کشور نداریم

8
رئیس اتحادیه صنف سوپر مارکت و مواد پروتئینی تهران:

کسبه نمی‎توانند سود خود را حفظ کنند/ پشت پرده تخفیف‎های غیر واقعی فروشگاه‎های زنجیره‎ای

  • کد خبر : 4800
  • ۲۹ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
کسبه نمی‎توانند سود خود را حفظ کنند/ پشت پرده تخفیف‎های غیر واقعی فروشگاه‎های زنجیره‎ای
شاهرخ شریفی، رئیس اتحادیه صنف سوپرمارکت و مواد پروتئینی تهران گفت: در بازار امروز ما شاهد افزایش قیمت‌ها هستیم؛ کسبه نمی‌توانند سود خود را حفظ کنند. تمام درآمدشان دوباره صرف خرید کالاها می‌شود و به فروشگاه‌ها برمی‌گردد. 

در سال‌های اخیر، فروشگاه‌های زنجیره‌ای به منظور کاهش واسطه‌ها و ایجاد رقابت، گسترش یافته‌اند، اما عملکرد آن‌ها با هدف اصلی تأسیس این فروشگاه‌ها نسبت به فروشگاه های دیگر در جهان تفاوت دارد و نوع جدیدی از مراکز عرضه کالا در ایران پدید آمده است.

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که فروشگاه‌های زنجیره‌ای باعث شده اند تا قیمت محصولات غذایی در سوپر مارکت ها گران و بالا به نظر برسد؟  و یا حداقل اینگونه فروشگاه‌ها تأثیری بر بازار دارند؟ یکی از دلایل محبوبیت این فروشگاه‌ها، تخفیف‌های جذاب آن‌هاست، اگرچه برخی از مشتریان از کیفیت پایین کالاها و فروش کالاهای نزدیک به تاریخ انقضا ناراضی هستند. برای مثال تخفیف های بسیاری که بعضاً به ۵۰ درصد نیز می رسد به چشم می خورد. چه چیزی باعث می شود یک فروشنده از ۵۰ درصد از قیمت واقعی محصولی که می فروشد چشم پوشی کند و در بسیاری از مواقع نیز به سود دهی برسد؟ در ادامه پشت پرده این موضوع از شاهرخ شریفی، رئیس اتحادیه صنف سوپرمارکت و مواد پروتئینی تهران سوالاتی انجام یافته که به شرح ذیل می خوانیم.

رئیس اتحادیه صنف سوپر مارکت و مواد پروتئینی تهران گفت : در بازار امروز ما شاهد افزایش قیمت‌ها هستیم؛ کسبه نمی‌توانند سود خود را کنند. تمام درآمدشان دوباره صرف خرید کالاها می‌شود و به فروشگاه‌ها برمی‌گردد.

شریفی در خصوص قیمت ارزان محصولات در فروشگاه های زنجیره ای تصریح کرد: به دلیل سیستم خریدی که این فروشگاه‌ها دارند، برخی قیمت‌ها سانسور می‌شود و قیمت‌هایی که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای فروخته می‌شود، واقعی نیست به بیانی دیگر تولیدکنندگان اجناس را با قیمت پایین‌تری به فروشگاه‌های زنجیره‌ای می فروشند. زمانی که یک فروشگاه زنجیره‌ای سه هزار عدد از یک کالا را خریداری می‌کند، تولیدکننده سود قابل قبولی را از آن خرید دریافت می کند و این موضوع می تواند به سایر فروشگاه‌ها لطمه وارد کند و فروش آن ها را کاهش دهد.

وی در خصوص  نا همخوانی حاشیه سود کالاها با میزان مالیات آنها گفت: در حال پیگیری این موضوع با مسئولان مالیاتی هستیم زیرا حاشیه سود فروشگاه‌های ما از اقلام مصرفی مردم هفت درصد است و اداره مالیات ده درصد مالیات مشخص می‌کند که فعالان این صنف را همواره با ضرر مواجه می کند.

رئیس اتحادیه صنف سوپرمارکت و مواد پروتئینی تهران درباره تخفیف های عجیب و غریب فروشگاه ها زنجیره ای عنوان کرد : یک مسئله دیگر که با ورود فروشگاه‌های زنجیره‌ای به بازار مشهود است، تخفیف‌های عجیب و غریب آنهاست که باعث رکود بازار شده است. مثلاً تخفیف‌های پنجاه درصدی که قیمت‌ها را غیرواقعی می‌کند. این تخفیف‌ها ممکن است به کیفیت پایین‌تر کالاها منجر شود. این مسئله بارها در شبکه‌های خبری مطرح شده است. چه از نظر وزن و چه از نظر کیفیت، آن اجناس با محصولاتی که در فروشگاه های دیگر عرضه می شود ممتفاوت هستند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4800

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.