• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

7
رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم و آشپز تهران:

کباب و غذاهای سنتی با قیمت غیرمنطقی پایین چیزی جز «سم‌فروشی» نیست

  • کد خبر : 8368
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۲۳
کباب و غذاهای سنتی با قیمت غیرمنطقی پایین چیزی جز «سم‌فروشی» نیست
 حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم و آشپز تهران هشدار داد: کباب کوبیده زیر 100 هزار تومان نه‌تنها کیفیت لازم را ندارد، بلکه می‌تواند به دلیل استفاده از مواد اولیه نامرغوب، خطری جدی برای سلامت باشد؛ از خرید از واحدهای غیرمجاز اجتناب کنید.

 رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم و آشپز تهران درباره شرایط صنف کباب و غذای سنتی در سال گذشته گفت: مشکلات اقتصادی کشور، افزایش قیمت مواد اولیه، حامل‌های انرژی و نیروی انسانی، همگی باعث شده‌اند قیمت تمام‌شده غذا در واحدهای صنفی افزایش یابد. این افزایش قیمت‌ها در کنار کاهش تقاضای مردم، باعث آسیب جدی به بسیاری از واحدهای صنفی در سال گذشته شده است.

خطر کباب‌های ارزان؛ سلامت در معرض تهدید

محمدی درباره قیمت پایین برخی از کبابی‌ها هشدار داد: عرضه غذا با قیمت غیرمنطقی پایین خصوصاً در حوزه کباب و غذاهای سنتی، چیزی جز «سم‌فروشی» به معنای واقعی کلمه نیست. با توجه به افزایش بیماری‌هایی مثل سرطان، استفاده از مواد اولیه غیرکیفی و اسانس‌های تقلبی مثل اسانس زعفران در غذاهای ارزان‌قیمت، قطعاً سلامت مردم را به شدت تهدید می‌کند. او از شهروندان خواست تنها از کبابی‌ها و رستوران‌های دارای پروانه کسب و مجوز بهداشت خرید کنند و اکیداً از خرید غذاهای خیابانی و از دست‌فروشان خودداری کنند.

کباب کوبیده کمتر از ۱۰۰ هزار تومان؛ نشانه «سم فروشی»

رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم و آشپز تهران در خصوص قیمت منطقی برای یک سیخ کباب کوبیده گفت: به دلیل نوسانات بازار و تنوع در کیفیت مواد اولیه، تعیین قیمت واحد برای همه دشوار است؛ اما یک سیخ کباب کوبیده با کیفیت مناسب نمی‌تواند کمتر از ۱۰۰ هزار تومان باشد. هر قیمتی زیر این میزان، قطعاً نشان‌دهنده استفاده از مواد نامرغوب است که عوارض جدی برای سلامت جامعه به دنبال خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8368

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.