• امروز : سه شنبه, ۲۸ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 18 March - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

3
رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم و آشپز تهران:

کباب و غذاهای سنتی با قیمت غیرمنطقی پایین چیزی جز «سم‌فروشی» نیست

  • کد خبر : 8368
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۲۳
کباب و غذاهای سنتی با قیمت غیرمنطقی پایین چیزی جز «سم‌فروشی» نیست
 حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم و آشپز تهران هشدار داد: کباب کوبیده زیر 100 هزار تومان نه‌تنها کیفیت لازم را ندارد، بلکه می‌تواند به دلیل استفاده از مواد اولیه نامرغوب، خطری جدی برای سلامت باشد؛ از خرید از واحدهای غیرمجاز اجتناب کنید.

 رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم و آشپز تهران درباره شرایط صنف کباب و غذای سنتی در سال گذشته گفت: مشکلات اقتصادی کشور، افزایش قیمت مواد اولیه، حامل‌های انرژی و نیروی انسانی، همگی باعث شده‌اند قیمت تمام‌شده غذا در واحدهای صنفی افزایش یابد. این افزایش قیمت‌ها در کنار کاهش تقاضای مردم، باعث آسیب جدی به بسیاری از واحدهای صنفی در سال گذشته شده است.

خطر کباب‌های ارزان؛ سلامت در معرض تهدید

محمدی درباره قیمت پایین برخی از کبابی‌ها هشدار داد: عرضه غذا با قیمت غیرمنطقی پایین خصوصاً در حوزه کباب و غذاهای سنتی، چیزی جز «سم‌فروشی» به معنای واقعی کلمه نیست. با توجه به افزایش بیماری‌هایی مثل سرطان، استفاده از مواد اولیه غیرکیفی و اسانس‌های تقلبی مثل اسانس زعفران در غذاهای ارزان‌قیمت، قطعاً سلامت مردم را به شدت تهدید می‌کند. او از شهروندان خواست تنها از کبابی‌ها و رستوران‌های دارای پروانه کسب و مجوز بهداشت خرید کنند و اکیداً از خرید غذاهای خیابانی و از دست‌فروشان خودداری کنند.

کباب کوبیده کمتر از ۱۰۰ هزار تومان؛ نشانه «سم فروشی»

رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم و آشپز تهران در خصوص قیمت منطقی برای یک سیخ کباب کوبیده گفت: به دلیل نوسانات بازار و تنوع در کیفیت مواد اولیه، تعیین قیمت واحد برای همه دشوار است؛ اما یک سیخ کباب کوبیده با کیفیت مناسب نمی‌تواند کمتر از ۱۰۰ هزار تومان باشد. هر قیمتی زیر این میزان، قطعاً نشان‌دهنده استفاده از مواد نامرغوب است که عوارض جدی برای سلامت جامعه به دنبال خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8368

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.