• امروز : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

6
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران:

نمره منفی صنایع به بانک‌ها/ واحدهای تولیدی تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند

  • کد خبر : 8443
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
نمره منفی صنایع به بانک‌ها/ واحدهای تولیدی تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
اکبر مشهدی‌زاده، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران گفت: متاسفانه بانک‌ها به هیچ عنوان از تولید حمایت نمی‌کنند و تمرکز آن‌ها بیشتر بر واسطه‌‌گری و ارائه تسهیلات به فروشگاه‌های بزرگ است.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران در خصوص وضعیت این روزهای تولید اظهار کرد: با توجه به چالش‌های روزافزون تولید در کشور و نقش حیاتی بانک‌ها در حمایت از این بخش، متاسفانه بسیاری از تولیدکنندگان از عدم پشتیبانی کافی بانک‌ها گله مند هستند. در این میان، صنعت پلاستیک نیز با مشکلات متعددی از جمله کمبود نقدینگی، عدم دسترسی آسان به مواد اولیه و قطعی‌های مکرر برق دست و پنجه نرم می‌کنند.

مشهدی‌زاده تصریح کرد: زمانی که یک واحد تولیدی برای دریافت وام به بانکی مراجعه می‌کند، بانک‌ها اغلب می‌گویند که به ازای هر میزان سپرده‌گذاری، دو برابر آن وام می‌دهند. این در حالی است که همین میزان وام هم معمولا تنها ۵۰ درصد نیاز واقعی واحد تولیدی را تامین می‌کند و مابقی باید از طریق بازار تامین شود و هیچ حمایت واقعی از طرف بانک‌ها وجود ندارد.

هدف اصلی بانک‌ها واسطه‌گری است

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد هدف اصلی بانک‌ها همان واسطه‌گری است که در حال حاضر هم شاهد آن هستیم. آن‌ها در حوزه مسکن یا اعطای وام‌های کلان به فروشگاه‌های بزرگ فعال هستند، اما وقتی نوبت به تولید می‌رسد، هیچ حمایتی صورت نمی‌گیرد.

او افزود: این در حالی است که واحدهای تولیدی حاضرند وثیقه‌های ملکی خود را در گرو بانک بگذارند و تنها ۵۰ درصد ارزش آن را به صورت اعتباری دریافت کنند تا بتوانند از بورس کالا مواد اولیه خریداری کنند و در صورتی که بانک‌ها این ضمانت را به بورس کالا ارائه دهند، مشکل بسیاری از واحدهای تولیدی برطرف خواهد شد.

آینده روشنی برای این صنعت متصور نیستم

این فعال صنعت پلاستیک گفت: با وضعیتی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، واحدهای تولیدی تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند و قطعی‌های مکرر برق در شهرک‌ها و مناطق صنعتی (دو بار در هفته به مدت ۲۴ ساعت و هر روز بین دو تا سه ساعت) باعث شده است که آینده روشنی برای صنعتی که در آن فعال هستیم، متصور نباشم.

مشهدی‌زاده‌ در خاتمه ضمن تبریک سال نو افزود: در آستانه سال ۱۴۰۴ سال نو را به همکاران عزیزم در صنعت تولید و واحدهای توزیعی تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشیم نه سالی که وزارت نیرو برای ما پیش‌بینی کرده است. آرزو می‌کنم که پیش‌بینی وزارت نیرو برای صنعت تولید برعکس شود و شرایط بهتری را تجربه کنیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8443

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.