• امروز : سه شنبه, ۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
کل اخبار 1789اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

بیش از یک سال نامه نگاری برای جدا کردن ماشین آلات دوخت صنعتی از خانگی/ فرهنگ سازی با این صنعت با نمایشگاه های تخصصی همگی بیکار نشسته ایم، ببینیم نتایج مذاکرات چه می شود!/ خریدِ فاکتورباز دستپختِ اقتصادیِ سیاست نوسانات ارز به قیمتِ از بین رفتن امنیت شهروندان/ مردم تا مجبور نشوند از تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی استفاده نمی کنند ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ کاهش قدرت خرید مردم بزرگ‌ترین دغدغه صنف نوشت‌افزار/ سامانه‌ها نتیجه‌ای جز افزایش هزینه تولید ندارند بازار شکر کماکان ملتهب/ افزایش قیمت چای و وفور حبوبات در بازار سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود چرا نحوه تأمین مالی فروشگاه‌های بزرگ بررسی نمی‌شود؟

7
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران:

نمره منفی صنایع به بانک‌ها/ واحدهای تولیدی تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند

  • کد خبر : 8443
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
نمره منفی صنایع به بانک‌ها/ واحدهای تولیدی تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
اکبر مشهدی‌زاده، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران گفت: متاسفانه بانک‌ها به هیچ عنوان از تولید حمایت نمی‌کنند و تمرکز آن‌ها بیشتر بر واسطه‌‌گری و ارائه تسهیلات به فروشگاه‌های بزرگ است.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران در خصوص وضعیت این روزهای تولید اظهار کرد: با توجه به چالش‌های روزافزون تولید در کشور و نقش حیاتی بانک‌ها در حمایت از این بخش، متاسفانه بسیاری از تولیدکنندگان از عدم پشتیبانی کافی بانک‌ها گله مند هستند. در این میان، صنعت پلاستیک نیز با مشکلات متعددی از جمله کمبود نقدینگی، عدم دسترسی آسان به مواد اولیه و قطعی‌های مکرر برق دست و پنجه نرم می‌کنند.

مشهدی‌زاده تصریح کرد: زمانی که یک واحد تولیدی برای دریافت وام به بانکی مراجعه می‌کند، بانک‌ها اغلب می‌گویند که به ازای هر میزان سپرده‌گذاری، دو برابر آن وام می‌دهند. این در حالی است که همین میزان وام هم معمولا تنها ۵۰ درصد نیاز واقعی واحد تولیدی را تامین می‌کند و مابقی باید از طریق بازار تامین شود و هیچ حمایت واقعی از طرف بانک‌ها وجود ندارد.

هدف اصلی بانک‌ها واسطه‌گری است

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد هدف اصلی بانک‌ها همان واسطه‌گری است که در حال حاضر هم شاهد آن هستیم. آن‌ها در حوزه مسکن یا اعطای وام‌های کلان به فروشگاه‌های بزرگ فعال هستند، اما وقتی نوبت به تولید می‌رسد، هیچ حمایتی صورت نمی‌گیرد.

او افزود: این در حالی است که واحدهای تولیدی حاضرند وثیقه‌های ملکی خود را در گرو بانک بگذارند و تنها ۵۰ درصد ارزش آن را به صورت اعتباری دریافت کنند تا بتوانند از بورس کالا مواد اولیه خریداری کنند و در صورتی که بانک‌ها این ضمانت را به بورس کالا ارائه دهند، مشکل بسیاری از واحدهای تولیدی برطرف خواهد شد.

آینده روشنی برای این صنعت متصور نیستم

این فعال صنعت پلاستیک گفت: با وضعیتی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، واحدهای تولیدی تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند و قطعی‌های مکرر برق در شهرک‌ها و مناطق صنعتی (دو بار در هفته به مدت ۲۴ ساعت و هر روز بین دو تا سه ساعت) باعث شده است که آینده روشنی برای صنعتی که در آن فعال هستیم، متصور نباشم.

مشهدی‌زاده‌ در خاتمه ضمن تبریک سال نو افزود: در آستانه سال ۱۴۰۴ سال نو را به همکاران عزیزم در صنعت تولید و واحدهای توزیعی تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشیم نه سالی که وزارت نیرو برای ما پیش‌بینی کرده است. آرزو می‌کنم که پیش‌بینی وزارت نیرو برای صنعت تولید برعکس شود و شرایط بهتری را تجربه کنیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8443

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.