• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

22
رئیس اتحادیه صنف آهنکاران ساختمان، درب و پنجره‌ساز فلزی و جوشکاری تهران:

صنف ما در حال انقراض است/ آهنگری که کار نمی‌کند چطور ۵۰ و ۸۰ میلیون مالیات بدهد؟

  • کد خبر : 2654
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶
صنف ما در حال انقراض است/ آهنگری که کار نمی‌کند چطور ۵۰ و ۸۰ میلیون مالیات بدهد؟
محمدیوسف نام‌آور، رئیس اتحادیه صنف آهنکاران ساختمان، درب و پنجره‌ساز فلزی و جوشکاری تهران با ترسیم فضایی از وضعیت بد اقتصادی و معیشتی اعضای اتحادیه، همچنین تغییر کاربری‌هایی که در این زمینه ‌صورت گرفته می‌گوید: این صنف در حال انقراض است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ رکود اقتصادی این روزها همه صنوف را متاثر کرده و در مواردی هم منجر به تغییر کاربری در برخی اصناف شده تا از این طریق اعضای آن صنف که عطای کار حرفه‌ای خود را به لقایش بخشیده‌اند، لااقل از تامین مایحتاج روزانه خود درنمانند.

صنف آهنکاران ساختمان، درب و پنجره‌ساز فلزی و جوشکاری تهران یکی از از این اصناف است؛ اعضای این صنف در موارد بسیاری از کار اصلی خود دست کشیده و سوله‌ها را اجاره داده‌اند تا لااقل از تامین نان شب خود درنمانند!

رئیس اتحادیه صنف آهنکاران ساختمان، درب و پنجره‌ساز فلزی و جوشکاری تهران به پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران با ترسیم فضایی از وضعیت بد اقتصادی و معیشتی اعضای اتحادیه، همچنین تغییر کاربری‌هایی که در این زمینه ‌صورت گرفته می‌گوید که این صنف در حال انقراض است. با محمدیوسف نام‌آور در خصوص شرایط فعلی صنفی که او ریاست آن را بر عهده دارد گفت وگو کرده‌ و از او راهکارهایی مواجه به این شرایط را جویا شدیم.

اجاره سوله‌ها

رئیس اتحادیه صنف آهنکاران ساختمان، درب و پنجره‌ساز فلزی و جوشکاری تهران به مشکلات اقتصادی و رکود کاری کاملا مشخص بر این حرفه اشاره کرده و می‌گوید: الان در شهرک‌های ما؛ شهرک صنعتی خاوران و چهاردانگه اگر مسئولان در بازدیدی تشریف آورده کاملا متوجه این قضیه می‌شوند که بیشتر سوله‌ها ما بسته هستند و آن‌ها هم که باز هستند، پاره‌وقت کار کرده و واقعا نمی‌توانند کار کنند؛ برای همین برخی همکاران به ناچار مجبور می‌شوند سوله‌ها خود را به افراد دیگری برای سایر کارها اجاره دهند.

رکود اقتصادی بدجو روی صنف ما تاثیر گذاشته

نام‌آور، ادامه می‌دهد که «بدجوری این اقتصاد روی صنف ما اثر گذاشته منتها برخی با توجه به تخصصی که دارند و روال کاری‌شان، سطح تاثیرپذیری‌شان متفاوت است؛ اما به جد کار ما و صنف ما در حال انقراض است. »

او به هزینه‌های بالا و حقوق کارگران اشاره کرده و می‌گوید: واقعا مشکل داریم؛ اما چاره‌ای هم نداریم و مجبوریم دست به عصا راه برویم.

۲۵۰۰ رسته شغلی درگیر این صنف هستند

اما شرایط بد ساخت و ساز و بازار مسکن هم مزید بر علت شده، این را رئیس اتحادیه صنف آهنکاران ساختمان، درب و پنجره‌ساز فلزی و جوشکاری، گفته و در پاسخ به اینکه چه راهکاری وجود دارد که این صنف منقرض نشود، می‌گوید: چون ساخت و ساز امروزه خیلی سخت شده و حتی شما اگر بخواهید ملکی را بسازید خیلی راحت نمی‌توانید این کار را انجام دهید و اینکه راهکار چه بدهیم زیاد آسان نیست.

نام‌آور البته توضیح می‌دهد: راهکارهایی که ارائه می‌شود، همه وابسته به هم‌اند بنابراین باید در نظر گرفته شود که با هدفمندی و هماهنگی صورت بگیرد به این دلیل که اگر کار ما راه بیفتد حداکثر ۲۵۰۰ رسته شغلی به صورت مستقیم و غیرمستقیم درگیر این شغل می‌شوند؛ مصالح‌فروش، باربر، آهن‌فروش، کارگرها و انبارداران و غیره که همان هزاران رسته شغلی می‌شوند.

او می‌افزاید: کار کلانی که باید توسط مسئولان انجام شود این است که همه مشاغل و صنوف به وصل شده و کار کنند تا بتوانند خود را از این بحران خود را بیرون بکشند؛ در حال حاضر، فقط باید اینقدری در بیاورند که از گرسنگی نمیرند و گرنه کار ما الان خیلی سخت است و خیلی مشکل داریم اما مردم چاره ‌ای ندارند و بالادستی‌ها باید یک فکر اساسی بکنند.

آهنگری که کار نمی‌کند چطور ۵۰ و ۸۰ میلیون مالیات بدهد؟

اما بحث مالیات در این صنف هم به معضلی برای همه تبدیل شده؛ به گفته رئیس اتحادیه صنف آهنکاران ساختمان، درب و پنجره‌ساز فلزی و جوشکاری، افراد می‌گویند که سوله‌شان را اجاره بدهند و ماهی ۱۵ میلیون بگیرند خیلی بهتر از این است که ماهی ۵۰ میلیون و بیشتر مالیات پرداخت کنند.

نام‌آور می‌پرسد: آهنگری که کار نمی‌کند چطور ۵۰ و ۸۰ میلیون مالیات بدهد؟ خب او کار نکرده و هرچه هم بگوید فایده ندارد؛ بحث مالیات برای صنف ما خیلی مهم است و نیازمند نگاه ویژه است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2654
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع ‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 426 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.