• امروز : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 26 November - 2024
کل اخبار 1431اخبار امروز : 7

اطلاعیه ها

تکریمِ جایگاه آنان که عمری کام مردم شهر را شیرین کرده اند آجر کردن نان کتابفروش های شهر با آزادی عمل بساط گسترها جلوی صادرات بی رویه سیب زمینی را بگیرید/ پیش بینی کاهش قیمت گوجه فرنگی تا زیر ۲۰ هزار تومان/ افزایش تولید سیب و پرتقال با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم اصناف عامل آلودگی تهران نیستند/ توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها، آلودگی را کاهش نمی‌دهد/ با تکرار خاموشی، فعالیت اصناف با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده ضرورت همکاری اعضای صنف برای پیشبرد کارها/ نیازمند برنامه‌ریزی برای تشکیل تعاونی هستیم محدودیت عرضه روغن و حذف تخفیفات چالش‎های بازار روغن  فروشندگان و خریداران منتظرند/ افزایش عرضه راهکاری برای کاهش قیمت خودرو گوشی‌های آیفون مسافری با پرداخت هزینه رجیستری قانونی خواهند شد تامین قطعات خودرو برای بخش خصوصی کار آسان‌تری است/ تولیدکننده نماها چالش بزرگ بازار قعطات

7
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران:

صنف طلا مخالف شفاف سازی و پرداخت مالیات نیستند/ چالش تعدد سامانه‎ها و نبود اطلاع‌رسانی

  • کد خبر : 2353
  • ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۴
صنف طلا مخالف شفاف سازی و پرداخت مالیات نیستند/ چالش تعدد سامانه‎ها و نبود اطلاع‌رسانی
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران با تأکید براینکه فعالان این صنف مخالف شفاف سازی و پرداخت مالیات نیستند، گفت: در سامانه جامع تجارت الزام است کدملی خریدار طلا ثبت شود؛ ولی در مودیان این الزام را برداشته اند؛ تعدد سامانه ها مشکل ساز است.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در ارتباط با چرایی مخالفت طلافروشان با اجرای قانون جدید سامانه مودیان و ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت، اظهار داشت: در سامانه جامع تجارت از ۲۴ مهر ۱۴۰۱ ثبت اطلاعات اجرایی شده بود؛ ولی صنف طلا وقت گرفت تا فرایند آموزشی تکمیل شود؛ با این حال سوال و ابهاماتی برخی از همکاران داشتند که مورد اصلی ثبت سرمایه در این سامانه است؛ می گویند چرا باید سرمایه‎ای که چند نسل گشته و تعداد زیادی افراد در آن سهم دارند در سامانه ثبت شود؟ مورد بعدی هم امنیت سامانه است. می گویند وقتی طلا ثبت شود و همزمان جنس بخواهد از شهری به شهری دیگر منتقل شود، با چه سامانه امنیتی از اطلاعات محافظت خواهد شد؟

وی با تأکید بر اینکه سامانه مودیان هم از سال ۹۸ اجرایی شد ولی قرار بود ۱ تیر امسال عملیاتی شود ولی با اعلام سازمان امور مالیاتی فرایند اجرایی به اول دی ماه انتقال یافت؛ تصریح کرد: در این زمان هم ابهاماتی ایجاد شد، قرار بود در تمام صنوف واحدهایی که بالای ۱۸ میلیارد تومان در شش ماهه اول سال مبادلات داشتند، اطلاعات خود را ثبت کنند ولی ۴۸ ساعت قبل از زمان تعیین شده برای آغاز اجرای این سیاست، اعلام شد که صنف طلافروشان و پزشکان از این محدودیت مبلغ مستثنی هستند و باید تمام اطلاعات خود را ثبت کنند.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تأکید کرد: باید این موضوع را از قبل اعلام می کردند، ولی ۴۸ ساعت قبل از زمان اجرای قانون اعلام کردند؛ در عین حال در فضای مجازی شرایطی به وجود آوردند و به شایعات دامن زدند؛ گفتند مالیات جدید قرار است بگیرند، مالیات در خرید و فروش طلا انجام می شود؛ ۲۵ درصد مالیات بر عایدی سرمایه دارد، موقع فروش طلا از مردم مالیات می گیرند و ….

با تعدد سامانه ها و نبود اطلاع‌رسانی؛ صنف را دچار مشکل کرده اند

بذرافشان با بیان اینکه شایعات غیرکارشناسی و برداشتن سقف در نظر گرفته شده برای اعلام ثبت مبادلات باعث شد در زمان اجرا برخی آسیب‌ها متوجه مردم و همکاران ما شود؛ تصریح کرد: هر کدام از این سامانه ها حوزه‎های متفاوتی دارند؛ سامانه مودیان و فروشگاهی اصلا ربطی به سامانه جامع تجارت ندارد. هر کدام جدا هستند؛ ولی همکاران ما به این مسئله هم اعتراض دارند و می‎گویند ما در چند سامانه باید اطلاعات‎مان را ثبت کنیم؟ تعدد سامانه‎ها و نبود اطلاع‌رسانی این روزها صنف را دچار مشکل کرده اند.  باید قبل از ثبت قوانین برای صنایع و صنوف از فعالان این صنوف هم مشورت بگیرند؛ از طریق رسانه ها اطلاع رسانی جامع و کامل انجام شود تا مردم و فعالان واحدهای صنفی کمتر دچار آسیب شوند.

او در باره اینکه شایعات مالیات ۲۵ درصدی را احتمالا برخی از فعالان طلا پخش نکردند تا در مقابل اجرای قانون مقاومت کنند؟ گفت: بله فعالان صنفی هم هستند و در کنار آنها یکسری هم افراد مشخصی هستند که همیشه به فضای ملتهب و شایعات دامن می زنند.

ضرایب بالاست باید کاهش یابد

بذرافشان ضمن اشاره به جلسات اتاق اصناف و اتحادیه طلا و جواهر با سازمان مالیاتی گفت: ضرایبی که الان تعیین شده نسبت به زمانی که طلا ارزان بوده، بالاست و باید این ضرایب کاهش یابد. در این زمینه قول همکاری داده شده است. در رابطه با بخشودگی جرایم ماده ۱۶۹ قانون مالیات ها هم بناشد بخشودگی ۱۰۰ درصد شود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تأکید کرد: درباره سامانه مودیان و پایانه های فروشگاهی بنا شد تا پایان سال جرایم عدم ثبت اطلاعات در این سامانه بخشوده شود؛ اگر همکاران در این سامانه ثبت نام نکنند مشمول جرایم می شوند ولی قرار شده به تدریج تا پایان سال انجام دهند. ضمن اینکه فاکتورهای الکترونیکی هم که قرار بود روزانه بارگذاری شود با رایزنی انجام شده، قرار شد از ابتدای ماه تا پایان ماه فاکتورها بصورت یکجا بارگذاری شود.

او با تأکید براینکه مشکل دیگری که در سامانه جامع تجارت وجود دارد دریافت کد ملی است؛ تصریح کرد: در سامانه مودیان و پایانه های فروشگاهی در نوع دوم آمده است که الزامی نیست مصرف کننده نهایی کد ملی را ثبت کند؛ ولی بین همکاران باید کد ملی و مشخصات باشد. اما در سامانه جامع تجارت الزام است که مصرف کننده هم باید کد ملی و هویت خود را ثبت کند.

عدم هماهنگی سامانه جامع تجارت با سامانه مودیان و پایانه های فروشگاهی

وی با بیان اینکه ثبت کد ملی خریدار در یک سامانه الزام نیست و در سامانه دیگر الزام است، تأکید کرد: این عدم هماهنگی و تعدد سامانه ها باعث نارضایتی همکاران و مردم شده است.

او درباره انتقادات فعالان طلا مبنی براینکه تمام سرمایه متعلق به یک نفر نیست و خیلی از طلاها به صورت امانی در مغازه ها خرید و فروش می شود، گفت: در تمام صنوف بخشی از سرمایه متعلق به مالک و بخشی متعلق به افراد دیگر است؛ ۲۱ رسته داریم که هر کدام فرایند و شرایط خاص خود را دارد؛ باید بسترهایی مهیا شود که ایرادات کارشناسی هم حل شود.

وی افزود: باتوجه به جلساتی که با اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم بنا شده در روزهای آینده و هفته های آینده جلسات کارشناسی درباره رفع مشکلات برگزار شود تا مردم و همکاران کمتر دچار آسیب شوند.

مشکل اصلی؛ ثبت سرمایه اولیه و امنیت سامانه است

بذرفشان تأکید کرد: مشکل اصلی الان ثبت سرمایه اولیه و امنیت سامانه است؛ اگر این دو موضوع با یکسری اصلاحات همراه شود در رابطه با شفاف سازی و پرداخت مالیات حقه هیچ مقاومتی وجود ندارد و صنف ما موافق شفاف سازی و پرداخت مالیات حقه است.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2353

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.