• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل اخبار 1420اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک وزارت جهاد باید بازار سیب‎زمینی را مدیریت کند/ قیمت میوه‌های پاییز ۲۵ درصد افزایش یافت رکود مطلق معاملات بازارخودرو/ عدم توان مردم برای خرید خودرو

17
مهدی باقرپور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی اتاق اصناف تهران:

توجه به برنامه ریزی، هدف گذاری و آینده پژوهی برای اصناف، بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است

  • کد خبر : 1188
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
توجه به برنامه ریزی، هدف گذاری و آینده پژوهی برای اصناف، بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی اتاق اصناف تهران با ابراز تاسف از وضعیت فعلی اتحادیه های صنفی و اتاق اصناف گفت: نیاز به برنامه ریزی، هدف گذاری و آینده پژوهی برای اصناف، بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است.

مهدی باقرپور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی اتاق اصناف تهران با بیان مطلب فوق اظهار کرد: متاسفانه مطلبی که امروز بسیار مهم جلوه می کند توجه و درگیر شدن بیش از حد اتحادیه ها و اتاق اصناف به مسائل روزمره است. این وضعیت باعث شده از ماهیت و هدف اصلی وجود اتحادیه های صنفی و اتاق اصناف غافل شویم.

وی با خطاب قرار دادن فعالان و مسئولان صنفی گفت: آیا تا به حال به این مسئله فکر کرده اید که چه مقدار از تاکسی و فروشگاه اینترنتی استفاده می کنیم؟ آیا به تغییرات نحوه استفاده از فضای مجازی توجه کرده اید؟ در سالیان گذشته از بستر شبکه های اجتماعی برای اشتراک گذاری هجویات استفاده می شد. اما امروزه علیرغم فلیتر بودن این فضا در آن همچنان تولید محتوای حرفه ای برای کسب و کار انجام می شود.

باقرپور با اشاره به اینکه بازدید از صفحات مجازی بسیار بیشتر از مراجعه به یک فروشگاه در بهترین محل در بورس کالاست تصریح کرد: امروز فردی در بانه یک صفحه در اینستاگرام دارد و کالای خود را به مشتری در زاهدان می فروشد. گردش کالای قاچاق، پولشویی، عدم رعایت ضوابط نرخ گذاری در فقدان مدیریت از سوی اتحادیه های تخصصی به سادگی در جریان است.

دنیا در حال تغییر است و ما برای این تغییر برنامه ای نداریم

وی یادآوری کرد: طبق بخشنامه بهمن ماه سال گذشته فعالیت سکوهای اینترنتی(مولتی وندورها) از مالیات معاف شده اند. ضریب سود مورد محاسبه برای یک سایت فروشگاهی بین ۲ تا ۴ درصد و بسیار کمتر از یک کارتخوان فروشگاهی است. بله دنیا در حال تغییر است و ما برای این تغییر برنامه ای نداریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی اتاق اصناف تهران با طرح سوالی مبنی بر اینکه جایگاه واحدهای صنفی، اتحادیه های صنفی، اتاق اصناف در این تغییرات چگونه خواهد بود؟ اظهار کرد: قانون نظام صنفی به فرض تغییرات محدود آیا می تواند متضمن کنترل و بهبود آینده ساختار کسب و کار باشد.

وی در بخشی از صحبت های خود به ارایه راهکارهایی پرداخت و بیان کرد: خوشبختانه تحقیقات خوبی در رابطه با آینده تغییرات کسب و کار انجام شده و تنها لازم است اتاق فکری متشکل از بزرگان و نخبگان صنفی و علمی تشکیل و رفتارهای متناسب جهت آموزش افراد صنفی، قوانین مورد نیاز حتی نحوه ادغام ها طراحی و پیشنهاد گردد.

باقرپور در ارایه راهکار دوم افزود: فعالیت اتحادیه کسب و کار مجازی به شکل کنونی مثل این است که بگوییم تمام مشاغل یک استان از یک اتحادیه پروانه بگیرند. باید هر فعالیتی چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی از اتحادیه مرتبط مجوز اخذ کند تا مصادیق تداخل صنفی رخ ندهد.

 لزوم ایجاد یک نرم افزار، برای شفافیت و سرعت عمل در تحلیل اطلاعات صنفی

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی اتاق اصناف تهران همچنین راهکار کوتاه مدتی را پیشنهاد داد و گفت: اجبار به حذف پرونده فیزیکی و معرفی نکردن جایگزین، یکی از بزرگترین ضعف های سامانه مجوزهاست. از آنجا که الکترونیک شدن ناگزیر است، پیشنهاد می گردد اتاق اصناف تهران یک نرم افزار CRM بر پایه وب، متناسب با گردش کار و حساب مالی اتحادیه و اطلاعات واحدهای صنفی و همچنین بازرسی ایجاد کند تا علاوه بر شفافیت، سرعت عمل در تحلیل اطلاعات به وجود آید.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1188

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.