• امروز : پنجشنبه, ۲۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 10 April - 2025
کل اخبار 1756اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات از فردا در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود عقب‌نشینی مردم از سرمایه‌گذاری در صنعت/ دولت و حاکمیت باید در کنار بخش خصوصی باشند و با آن رقابت نکنند رکود شدید در بازار/ مغازه‌ها تعطیل شده و آینده‌ای مبهم پیش روی ماست ورود سیب‌زمینی جنوب به بازار؛ کاهش قیمت در راه است قیمت میوه‌های نوبرانه از اردیبهشت متعادل می‌شود

15
رئیس اتحادیه ابزارفروشان تهران:

 اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف پتانسیل هدایت سرمایه‌ها به بستر مولد را دارند/ اگر سامانه مجوزها به جای تسهیل، کار را به تسامح کشید کار خراب می‌شود

  • کد خبر : 2344
  • ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳
 اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف پتانسیل هدایت سرمایه‌ها به بستر مولد را دارند/ اگر سامانه مجوزها به جای تسهیل، کار را به تسامح کشید کار خراب می‌شود
مهدی باقرپور، رئیس كمیسیون فرهنگی اجتماعی اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه ابزار فروشان تهران درخصوص نقش اتحادیه‌های صنفی در تقویت بخش خصوصی اظهار كرد: اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف این پتانسیل را دارند كه سرمایه‌ها را به بستر مولد هدایت كنند.

رئیس اتحادیه ابزارفروشان تهران در رابطه با موضوع راهکارهای تسهیل حضور بخش خصوصی در فعالیت‌های اقتصادی کشور از بهبود محیط کسب و کار به عنوان مهم‎ترین عامل رشد اقتصادی نام برد و گفت: سرمایه‎گذاری بخش خصوصی وابسته به محیط کسب و کار است.

از قانون بهبود محیط کسب و کار فقط روی سامانه مجوزها کار می‌شود

وی افزود: متأسفانه با وجود اینکه قانون بهبود محیط کسب و کار با ۳۰ ماده و به شکل مترقی نوشته شده اما در حال حاضر فقط روی سامانه مجوزها کار می‌شود و در همان سامانه مجوزها هم هدف غایی یعنی حذف امضای طلایی محقق نشده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی اتاق اصناف تهران عنوان کرد: امروز تنها مانعی که حذف شده، اصناف و اتحادیه‌های صنفی از این مسیر بوده و بقیه مولفه‌ها در نظر گرفته نشده است.

باقرپور درمورد تأثیر راه اندازی درگاه ملی مجوزها بر بهبود محیط کسب و کار گفت: گرفتن مجوز در سه روز شاید آرزوی کشورهای مترقی هم باشد؛ چون وقتی جوازی را امضا می‌کنیم و به دست شخصی می‌دهیم به منزله پذیرش فعالیت شغلی از طرف مرکز متعهد و پاسخگو به مردم است. راه اندازی سامانه ملی مجوزها به ما کمک می‌کند که مکانیزم شفافی داشته باشیم؛ اما اگر قوانین را زیر پا گذاشت و به جای تسهیل، کار را به تسامح کشید کار خراب می‌شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی اتاق اصناف تهران تصریح کرد: اتحادیه‌های صنفی محل ریش سفیدان و تجمیع افکار و نخبگان صنف است که قابلیت تشخیص و آموزش یک صنف را دارند؛ اما اگر امکان و فرصت تشخیص توانایی کاسبی تقاضادهنده را نداشته باشند هم شخص تقاضادهنده با چالش روبه رو می‌شود و هم مشتریان با مشکل روبه رو خواهند شد؛ بنابراین سامانه مجوز در طراحی شکلی و فرآیندی انتخاب خوبی است؛ اما در اجرا لازم است که نقش فعال بخش‌های خصوصی هم دیده شود.

اصناف با کمترین هزینه شغل ایجاد می‌کنند

باقرپور با بیان اینکه اصناف با کمترین هزینه شغل ایجاد می‌کنند و تأثیر بسیار مثبتی بر اقتصاد کشور دارند گفت: متأسفانه قوانین ما کفایت نمی‌کند و اگر اقتصاد کشور بر حسب قوانین محکم و قاطع تنظیم شود شاهد هیچ یک از مشکلات اقتصادی امروز نخواهیم بود.

رئیس اتحادیه ابزارفروشان تهران درمورد نقش اتحادیه‌ها در تقویت بخش خصوصی اظهار کرد: اگر سرمایه بخش خصوصی قابل کنترل و قابل هدایت باشد نتیجه بخش است درغیراین صورت به بخش غیرمولد سرازیر می‌شود و باید شاهد گرانی خودرو و مسکن و غیره باشیم و در این میان، اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف این پتانسیل را دارند که سرمایه‌ها را به بستر مولد هدایت کنند.

انتقاد از سیاست‌های مالی و بانکی

وی ضمن انتقاد از سیاست‌های مالی و بانکی اشتباه دولتمردان گفت: راه اندازی سامانه‌های متعدد با هزینه‌های زیاد برای اصناف، عدم مدیریت تجارت خارجی، تعریف نرخ بالای سود تسهیلات و تعیین ضرایب مالیاتی ناهمخوان و اقتصاد دولتی از جمله‌ی سیاست‌های اشتباه و غیراصولی است که باعث کمرنگ شدن بخش خصوصی و بزرگ شدن دولت شده است.

باقرپور مطرح کرد: اگر دولت آموزش‌ها و پژوهش‌ها را در زمینه‌های اقتصادی گسترش دهد مردم هم در مسیر اقتصاد طعم شیرین سود را می‌چشند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2344

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.