• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

18
رئیس اتاق اصناف تهران:

تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق است

  • کد خبر : 5728
  • ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق است
به گفته حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق‎های لازم است.
رئیس اتاق اصناف تهران درباره افزایش قیمت نان در تهران، گفت: هزینه‌هایی که یک واحد صنفی نانوایی در تهران دارد نسبت به شهرهای کوچک و شهرهای مختلف کشور متفاوت است.
رستگار با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ قیمت نان افزایش نیافته بود، بیان داشت: این در حالی است که طی سال‌های گذشته تورم افزایش یافته؛ لذا افزایش نیافتن قیمت نان با وجود افزایش نرخ تورم مشکلاتی را برای واحدهای صنفی نانوایی ایجاد کرده است.
وی افزود: بنابراین با توجه به شرایط و براساس قانون و پس از بررسی های لازم تصمیم گرفته شد تا قیمت نان افزایش یابد و این افزایش قیمت برای تهران ۴۰ درصد و برای شهرهای مختلف دیگر بین ۲۰ تا ۲۵ درصد بود.
رئیس اتاق اصناف تهران با اینکه برای هر کیلو آرد دولت مبلغی را یارانه می‌دهد، افزود: علیرغم یارانه ای که بابت نان پرداخت می شود اما نانوایان و مردم راضی نیستند، لذا این وضعیت حاکی از آن است اشکال وجود دارد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در شهرهای دیگر نان را خشک می‌کنند و به عنوان خوراک دام مصرف می شود، بیان داشت: با وجود هزینه‌ای که توزیع آرد یارانه‌ای برای دولت دارد اما متاسفانه در وضعیت تولید و عرضه نان شاهد وضعیت مناسبی نیستیم.

رستگار بیان داشت: هر نرخی که دولت تعیین می کند واحدهای صنفی موظف و مکلف به اجرا هستند.

وی در پاسخ به اینکه در شرایط فعلی چه اقداماتی را برای افزایش کیفیت نان انجام داده است، گفت: براساس جلساتی که با اتحادیه های مرتبط با نان داشته ایم به این نتیجه رسیده‌ایم که اتحادیه های مرتبط بر واحدهای صنفی نظارت بیشتری داشته باشند و بحث سلامت نان و کیفیت طبخ نان را در نظر بگیرند.

رئیس اتاق اصناف تهران افزود: برای پخت نان با کیفیت مطلوب باید فرهنگ‌سازی صورت و مشوق‌هایی وجود داشته که در این مورد جلساتی برگزار شده و ما آن را در دست اجرا داریم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5728

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.