• امروز : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 11 July - 2025
کل اخبار 1966اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

نماینده های مجلس از رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های تهران تقدیر کردند/ دفاع مقدس اصناف نویدبخش همکاری های سازنده مجلس و اتاق پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد انتقال تاریخ مراسم‌ها و بازپرداخت وجوه دریافتی/ تالارها با تمام توان در کنار مردم هستند ضرورت مساعدت از کتابفروشان در قالب بسته حمایتی/ مکاتبه اتحادیه با وزارت فرهنگ و معاونت امور فرهنگی چراغ روشن هر واحد صنفی نقطه امید و امنیتی در دل مردم کاشت/ حمیدرضا رستگار: بخش قابل توجهی از آرامش امروز مرهون قدرت اصناف است تخفیف‌ها و تمدیدهای مالیاتی تولیدکنندگان ابلاغ شد در شرایط التهاب بازار مردم باید از انجام معاملات خودداری کنند/ پلتفرم‌های طلا زیرمجموعه نظارتی اتحادیه محسوب نمی‌شوند هر ۱۰ روز یک یا دو چاپخانه اعلام ورشکستگی می کند/ صنفی با دوره های کمون بالا و اثرات نامطلوب بر ریه، پوست، اعصاب و چشم با خروج اتباع افغانستانی بازار کیف دوباره به دوران گذشته خود بازخواهد گشت افزایش ۱۵ درصدی قیمت‎ها بازار خودرو را تکان نداد

20
  رئیس اتحادیه صنف پیک موتوری و حمل و نقل بار سبک شهری تهران:

ساماندهی حمل و نقل درون شهری نیازمند همکاری شهرداری و پلیس راهور است

  • کد خبر : 4814
  • ۳۰ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴
ساماندهی حمل و نقل درون شهری نیازمند همکاری شهرداری و پلیس راهور است
داود محمدی، رئیس اتحادیه صنف پیک موتوری و حمل و نقل بار سبک شهری تهران با اشاره به وضعیت ساماندهی وانت بارها و پیک های موتوری در شهر تهران عنوان کرد : ساماندهی این بخش نیازمند همکاری و هماهنگی بین نهادهای ذیربط است.

رئیس اتحادیه صنف پیک موتوری و حمل و نقل بار سبک شهری تهران با اشاره به وضعیت ساماندهی وانت بارها و پیک های موتوری در شهر تهران عنوان کرد: ساماندهی این بخش نیازمند همکاری و هماهنگی بین نهادهای ذیربط است.

داود محمدی در خصوص آخرین وضعیت ساماندهی وانت بارها و پیک های موتوری در شهر تهران اظهار داشت: پاندمی کرونا ساماندهی حمل و نقل در کلانشهر تهران را با چالش های بسیار زیادی مواجه کرده بود اما پس از حضور بنده در اتحادیه به عنوان ریاست اتحادیه حمل و نقل بار سبک شهری و پرداخت هزینه های بسیار، ساماندهی بیشتری در این حوزه اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: ساماندهی بیشتردرحوزه حمل و نقل، سیستم پیک موتوری، دفاتر وانت بار و وانت بار سیار نیازمند همکاری و هماهنگی بین نهادهای ذیربط از جمله شهرداری و پلیس راهنمایی و رانندگی است.

رئیس اتحادیه پیک موتوری و حمل و نقل بار سبک شهری تهران درخصوص مهمترین چالش وانت بار ها و پیک های موتوری بیان کرد: وانت بارها و پیک های موتوری تحت عنوان مشاغل سخت نیازمند بیمه تامین اجتماعی هستند که با وجود اخذ تاییدیه از سوی هیات دولت اما بیمه تامین اجتماعی فعالان این حوزه با روی کار آمدن دولت آقای روحانی متوقف شد.

محمدی عدم تعیین سهمیه سوخت لازم را از دیگر چالش های این صنف عنوان و بیان کرد: مجموعه این مسائل به همراه مشکلات گرانی، در دسترس نبودن قطعات و افزایش قطعات تقلبی موجب شده امنیت شغلی در این حوزه وجود نداشته باشد.

وی با اشاره به انتظارات از دولت جدید در جهت بهبود وضعیت صنف خود بیان کرد: افزایش سن ناوگان حمل و نقل، نبود امکانات شرایط اسقاط خودروهای فرسوده، برقی نبودن ناوگان و اختلال در سیستم اینترنتی حمل و نقل بخشی از مسائل موجود در این صنف است که نیازمند حمایت دولت جدید و جامه عمل پوشاندن وعده های رییس جمهور جدید می باشد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4814

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.