• امروز : سه شنبه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 17 September - 2024
کل اخبار 1199اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی مردم نوشت افزار را «دانه ای» می خرند/۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر، پیک کاری این صنف است نه نمایشگاه ها! نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند افزایش بی سابقه اونس جهانی طلا/ بالا رفتن قیمت ها در بازار داخلی برخی ادارات مالیاتی خلاف بخشنامه دولت عمل کردند/ وعده بخشودگی جرایم مالیاتی چه شد؟ از تمهیدات لازم برای قطع گاز تا رسیدگی به اتباع و تلاش برای ساخت شهرک چاپ برای اعضایی که هنوز مجوز کسب دریافت نکرده اند، امکان هیچگونه پیگیری وجود ندارد کمبود شکر معضل جدیدِ سوپرمارکت داران تهران/ هم شکر را با قیمت بالا تهیه کرده و هم مشمول جریمه بازرسان می شوند! جشنواره ضرباهنگ چاپ نماد تبلور وحدت ملی است/ افتخار می کنم که خادم چنین صنفی هستم در برگزاری جشنواره ها حامی صنوف هستیم/ امیدواریم جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برای همه صنوف تکرار شود استقبال گسترده از چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران فروش با تهدیدِ خارج شدن از گارانتی/ در ایران خودرو چه خبر است؟ هشدار جدی در مورد کالاهای تقلبی و غیر استاندارد؛ خطرِ مرگ مشاورین املاکی که معاملات خود را در سامانه کاتب ثبت نکنند، متخلف شناخته می شوند زخم خورده سراهای ایرانی و نمایشگاه ها نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان برگزار شد هفتمین جلسه کارگروه تخصصیِ طلا و جواهر برای نخستین بار در تاریخِ اصناف و بازار، ضرایب مالیاتی کاهش یافت ۳۵۰ هزار نفر از اصناف محل مصرف مالیات خود را تعیین کردند  حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم رکود مرگبار بازار خودرو/ پیش‌فروش خودرو کلاهبرداری است مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی تمدید شد

23
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران:

۹۵ درصد نان کشور را نانوایی‌های سنتی تامین می‌کنند/ در هر مرحله طرح هوشمندسازی، شرایط به مراتب سخت‌تر می‌شود

  • کد خبر : 2374
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
۹۵ درصد نان کشور را نانوایی‌های سنتی تامین می‌کنند/ در هر مرحله طرح هوشمندسازی، شرایط به مراتب سخت‌تر می‌شود
فاطمه نظری، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: بنابر آمار ۹۵ درصد نان مورد نیاز کشور توسط نانوایی‌های سنتی تامین می‌شود.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: آزادسازی و پرداخت یارانه مستقیم راهکار مناسبی است که می‌تواند به جهت واقعی شدن قیمت نان، دورریز و ضایعات را کاهش دهد.

به گفته او، قیمت کنونی هر کیلو نان در کشور ۵ هزار تومان است، در حالیکه نان خشک ۱۵ هزار تومان عرضه می‌شود. بدیهی است که این اختلاف قیمت منجر به دورریز و اتلاف یارانه شود.

نظری درباره تاثیر هوشمندسازی آرد و نان بر کاهش هدررفت و دورریز نان افزود: با اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان در ابتدا روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلو آرد برای واحد‌های نانوایی در نظر گرفتند که دهه به دهه در اختیار واحد‌ها قرار گرفت، اما این طرح هم دارای اشکالاتی است.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران ادامه داد: برخی نانوایان اذعان می‌کنند به رغم آنکه در اپلیکشن نانینو اطلاعات مربوط به تراکنش کارتخوان و ساعت کاری آن‌ها مشکلی ندارد، هر دهه سهمیه آرد آنها کم می‌شود که بعد از پیگیری‌ها متوجه شدیم که در فرمانداری، اطلاعات سامانه به روز نیست و همین امر منجر به کاهش سهمیه آرد آن‌ها شده است.

به گفته او، در هر مرحله طرح هوشمندسازی، شرایط به مراتب سخت‌تر می‌شود و این موضوع بر روی سیستم تحویل آرد و کارتخوان‌ها اعمال می‌شود، از این رو انتظار داریم این الگوریتم‌ها از قبل اعلام رسمی شود تا به اعضا اطلاع رسانی شود.

نرخ نان از سال ۱۴۰۰ بدون تغییر

نظری با بیان اینکه نرخ نان از سال ۱۴۰۰ تغییری نداشته است، افزود: بنابر آمار رسمی بیش از ۱۴۰ درصد تورم رسمی داشتیم، در حالیکه ۴۰ درصد یارانه نان برای واحد‌ها واریز می‌شود که هزینه‌های نانوا را پوشش نمی‌دهد.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران ادامه داد: با توجه به افزایش هزینه‌های حمل و نقل، آب، برق و گاز، خمیر مایه و حقوق کارگران، تنها ۴۰ درصد یارانه نان واریز می‌شود که این رقم تنها ۱۰درصد هزینه‌های تولید را جبران می‌کند و مابقی از سود نانوا کسر می‌شود که این موضوع فشار بر تولیدکننده وارد می‌کند که در نهایت مصرف کننده و دولت ناراضی خواهند بود. بر این اساس یارانه نان باید به گونه‌ای باشد که برای تولیدکننده صرفه اقتصادی داشته باشد.

او با بیان اینکه ۹۵ درصد نان مورد نیاز توسط واحد‌های سنتی تولید و تامین می‌شود، گفت: اگر تولیدکننده از میزان یارانه پرداختی ناراضی باشد، این میزان بر کیفیت اثر می‌گذارد. از این رو یارانه نان باید به گونه‌ای هزینه شود که  تولیدکننده و مصرف‎کننده رضایت داشته باشند تا نان تولیدی تبدیل به ضایعات نشود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2374

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.