• امروز : جمعه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 6 December - 2024
کل اخبار 1458اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی چشم انداز روشنی برای بازارِ شب یلدا نداریم/ در سخت ترین شرایط و گران ترین قیمت ها کنار مردم می مانیم جلوی خروج غیر قانونی سیب زمینی از کشور را بگیرید/ جهاد کشاورزی دوراندیشی نکرد و مقطعی تصمیم گرفت/ احتمال حادشدن شرایط سیب زمینی وجود دارد وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر فصل جدیدی از همکاری میان دو اتاق؛ تهران و ایران تاریخِ کهن و دفاع مقدسِ صنفی که کارش سرتاسر عبادت است/ مسئولان، خود را لای کاغذبازی ها و بوروکراسی اداری، پنهان نکنند/ واردات ما نباشد، کشاورزی و صنعت می خوابد و میلیون ها کارگر بیکار می شوند دولت و خانه ملت، ظرفیت های این هنر ۷ هزار ساله را ببینند/ حضور علمی و جذب دانشجو توسط اتحادیه طلا و جواهر تهران در نمایشگاه شیراز مسئول پیگیری دبیرخانه مشترک شورای روسای اتاق های اصناف استان تهران، منصوب شد رویایِ کله پاچه بر سفره های ایرانی/ برای اینکه این غذای ملی به خاطره ها نپیوندد مسئولان به وعده هایشان عمل کرده واردات کله پاچه را آزاد کنند بازار خودرو خوابیده/ تصمیم قطعی گرفته نمی شود و همه چیز در حد حرف و بازی باقی مانده تکریمِ جایگاه آنان که عمری کام مردم شهر را شیرین کرده اند آجر کردن نان کتابفروش های شهر با آزادی عمل بساط گسترها جلوی صادرات بی رویه سیب زمینی را بگیرید/ پیش بینی کاهش قیمت گوجه فرنگی تا زیر ۲۰ هزار تومان/ افزایش تولید سیب و پرتقال با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم فعالیت دلالان در بازار موتورسیکلت، قیمت ها را افزایش داده/ بیشترین تراکم واحدهای صنفی در خیابان های هلال احمر و ۱۷ شهریور است طلا و سکه کمی گران شد/ رکود در بازار طلا تعمیر هر نوع موتوری قیمت خاص خود را دارد/ با این روش موتورسیکلت همیشه سالم می‌ماند ما مخالف ارزآوری نیستیم/ صادرات بدون‎ برنامه‌ریزی موجب نابه‌سامانی بازار داخل می‌شود چالش بازار لوازم یدکی و مالکان با تامین قطعات خودروهای چینی/ وارداتی ها فاقد قطعات هستند تشکیل کارگروه مشترک وزارتخانه‌های فرهنگ و صمت راه‌حل مسئله برق چاپخانه‌هاست

34
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران:

۹۵ درصد نان کشور را نانوایی‌های سنتی تامین می‌کنند/ در هر مرحله طرح هوشمندسازی، شرایط به مراتب سخت‌تر می‌شود

  • کد خبر : 2374
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
۹۵ درصد نان کشور را نانوایی‌های سنتی تامین می‌کنند/ در هر مرحله طرح هوشمندسازی، شرایط به مراتب سخت‌تر می‌شود
فاطمه نظری، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: بنابر آمار ۹۵ درصد نان مورد نیاز کشور توسط نانوایی‌های سنتی تامین می‌شود.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: آزادسازی و پرداخت یارانه مستقیم راهکار مناسبی است که می‌تواند به جهت واقعی شدن قیمت نان، دورریز و ضایعات را کاهش دهد.

به گفته او، قیمت کنونی هر کیلو نان در کشور ۵ هزار تومان است، در حالیکه نان خشک ۱۵ هزار تومان عرضه می‌شود. بدیهی است که این اختلاف قیمت منجر به دورریز و اتلاف یارانه شود.

نظری درباره تاثیر هوشمندسازی آرد و نان بر کاهش هدررفت و دورریز نان افزود: با اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان در ابتدا روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلو آرد برای واحد‌های نانوایی در نظر گرفتند که دهه به دهه در اختیار واحد‌ها قرار گرفت، اما این طرح هم دارای اشکالاتی است.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران ادامه داد: برخی نانوایان اذعان می‌کنند به رغم آنکه در اپلیکشن نانینو اطلاعات مربوط به تراکنش کارتخوان و ساعت کاری آن‌ها مشکلی ندارد، هر دهه سهمیه آرد آنها کم می‌شود که بعد از پیگیری‌ها متوجه شدیم که در فرمانداری، اطلاعات سامانه به روز نیست و همین امر منجر به کاهش سهمیه آرد آن‌ها شده است.

به گفته او، در هر مرحله طرح هوشمندسازی، شرایط به مراتب سخت‌تر می‌شود و این موضوع بر روی سیستم تحویل آرد و کارتخوان‌ها اعمال می‌شود، از این رو انتظار داریم این الگوریتم‌ها از قبل اعلام رسمی شود تا به اعضا اطلاع رسانی شود.

نرخ نان از سال ۱۴۰۰ بدون تغییر

نظری با بیان اینکه نرخ نان از سال ۱۴۰۰ تغییری نداشته است، افزود: بنابر آمار رسمی بیش از ۱۴۰ درصد تورم رسمی داشتیم، در حالیکه ۴۰ درصد یارانه نان برای واحد‌ها واریز می‌شود که هزینه‌های نانوا را پوشش نمی‌دهد.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران ادامه داد: با توجه به افزایش هزینه‌های حمل و نقل، آب، برق و گاز، خمیر مایه و حقوق کارگران، تنها ۴۰ درصد یارانه نان واریز می‌شود که این رقم تنها ۱۰درصد هزینه‌های تولید را جبران می‌کند و مابقی از سود نانوا کسر می‌شود که این موضوع فشار بر تولیدکننده وارد می‌کند که در نهایت مصرف کننده و دولت ناراضی خواهند بود. بر این اساس یارانه نان باید به گونه‌ای باشد که برای تولیدکننده صرفه اقتصادی داشته باشد.

او با بیان اینکه ۹۵ درصد نان مورد نیاز توسط واحد‌های سنتی تولید و تامین می‌شود، گفت: اگر تولیدکننده از میزان یارانه پرداختی ناراضی باشد، این میزان بر کیفیت اثر می‌گذارد. از این رو یارانه نان باید به گونه‌ای هزینه شود که  تولیدکننده و مصرف‎کننده رضایت داشته باشند تا نان تولیدی تبدیل به ضایعات نشود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2374

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.