• امروز : چهارشنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 10 June - 2026
کل اخبار 2627اخبار امروز : 0
5
به ریاست حمیدرضا رستگار، کارگروه طلا و جواهر اتاق اصناف تهران تشکیل و انتخابات آن برگزار شد؛

رئیس اتاق اصناف تهران: با وحدت و همدلی، تصیمات خردمندانه ای برای تسهیل فعالیت واحدها و مخاطبان صنف، اتخاذ شود/ استفاده از ظرفیت همه اتحادیه های استان تهران

  • کد خبر : 10365
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
رئیس اتاق اصناف تهران: با وحدت و همدلی، تصیمات خردمندانه ای برای تسهیل فعالیت واحدها و مخاطبان صنف، اتخاذ شود/ استفاده از ظرفیت همه اتحادیه های استان تهران
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، در کارگروه طلا و جواهر این اتاق، اظهار امیدواری کرد در این کارگروه با استفاده از ظرفیت های همه اتحادیه های مربوطه در استان تهران و روسای آن ها که بیشترین وجاهت قانونی را برای اظهار نظر، دارند، با وحدت و همدلی، تصیمات خردمندانه ای برای تسهیل فعالیت واحدها و مخاطبان صنف، اتخاذ شود. بر اساس انتخابات صورت گرفته در روز چهارشنبه 9 مهرماه 1404، ریاست کارگروه را نادر بذرافشان برعهده خواهد داشت و احمد افشاری و مهدی گلزاری، به ترتیب نایب رئیس و دبیر خواهند بود.

صبح روز چهارشنبه 9 مهرماه 1404، کارگروه طلا و جواهر اتاق اصناف تهران به ریاست حمیدرضا رستگار و با حضور نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت همچنین روسای اتحادیه های طلا و جواهر استان تهران در محل این اتاق تشکیل و انتخابات آن جهت برقراری ارتباطات موثر با نهادها، دفاتر و سازمان های ذی ربط برگزار شد. طی این انتخابات، نادر بذرافشان به عنوان رئیس، احمد افشاری، نایب رئیس و مهدی گلزاری به عنوان دبیر انتخاب شدند.

حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران در این کارگروه، اتاق را موظف دانست که بر اساس تکلیف قانونی و اخلاقی خود، موضوع طلا، اهمیت آن در بازار و اثرگذاری این هنرصنعت مهم در کشور را رصد و پیگیری کند.

او با اشاره به نقش اتحادیه، دسترسی ها، ارتباطات ملی با مراکز بومی در جغرافیای کشور و توان و پتانسیل آن در اثرگذاری، موقعیت صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش تهران را بسیار حساس ارزیابی کرده که تمرکز و دقت نظر بالایی از سوی همه مراکز و نهادها بر آن وجود داشته و زیر ذربین قرار گرفته است.

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به اینکه قشر قابل توجهی از جامعه به عملکرد اتحادیه و متعاقب آن، اتاق چشم دوخته اند، بر ضرورت برنامه ریزی و حمایت از حقوق صنفی تاکید کرد.

رستگار با تمرکز بر استفاده از ظرفیت های عظیم صنفی و اشاره به این نکته هر تصمیمی در تهران گرفته شود کل کشور از آن تاثیر خواهد پذیرفت، گفت: اصناف همانطور که در جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان ثابت کردند، با پیشگامی خود، آرامش را به کشور برگرداندند. رئیس اتاق اصناف تهران، تصریح کرد که ما نباید نقش عظیم و مطالبات بر حق خود را نادیده بگیریم؛ ما باید بر مسیری که قانون برایمان تعیین کرده استوار پیش برویم و مسئولین باید برنامه های ما را بشنوند.

رئیس اتاق اصناف تهران، اظهار امیدواری کرد در کارگروه طلا و جواهر اتاق اصناف تهران – که بر اساس انتخابات صورت گرفته، ریاست آن را نادر بذرافشان بر عهده خواهد داشت- با استفاده از ظرفیت های همه اتحادیه های مربوطه در استان تهران و روسای آن ها که بیشترین وجاهت قانونی برای اظهار نظر را دارند، با وحدت و همدلی، تصیمات خردمندانه ای برای تسهیل فعالیت صنفی و مخاطبان صنف، اتخاذ شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=10365
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 330 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.