• امروز : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل اخبار 1776اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است پلمب واحدهای تجاری بدون حکم قضائی/ کلاف سردرگم قانون و اجرا چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم

34
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی تهران مطرح کرد:

کیک ایران در بین ۴۸ کشور دنیا اول شد/ شیرینی و کیک ایرانی؛ ظرفیت مغفول‌مانده ارزآوری و صادرات غیرنفتی

  • کد خبر : 2234
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷
کیک ایران در بین ۴۸ کشور دنیا اول شد/ شیرینی و کیک ایرانی؛ ظرفیت مغفول‌مانده ارزآوری و صادرات غیرنفتی
علی بهره‎مند، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی تهران از درخشش قنادان ایرانی در جشنواره جهانی گاسترنومی ترکیه خبر داد و گفت: «17 ایرانی در این بخش حضور داشتند که توانستند با 7 طلا، 7 نقره، 2 برنز و 2 لوح حضور، مقام اول در بخش کیک(تنها بخشی که ایرانی‌ها در آن حاضر بوده اند)، را به خود اختصاص دهند.»

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران فستیوال گاسترونومی ترکیه که یکی از جشنواره‌های جهانی آشپزی دنیاست، آذر ماه برگزار شد تا اتفاقِ مهم آن، اول شدن ایران در سه بخش کیک باشد. رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی تهران به عنوان نماینده ۱۷ ایرانی حاضر در این فستیوال بین‌المللی آشپزی که لوح حضور این جشنواره را به خود اختصاص داد، در گفت وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران به ظرفیت‌های بالای ایران در زمینه کیکی و شیرینی‌پزی اشاره می‌کند که که با توجه به توانمندی‌ ایرانی‌ها اگر تا به حال مورد حمایت و توجه قرار گرفته بود می‌توانست به عنوان یکی از ظرفیت‌های ارزآوری در ایران و جایگرین مناسبی برای صادرات غیر نفتی به حساب بیاید.

گفتنی‌ست که از تمام بخش‌های آشپزی در این فستیوال، ایران تنها در بخش کیکی شرکت کرد که توانست در همین بخش توسط قنادان ایرانی، مقام اول را هم به خود اختصاص دهد.

۷ طلا، ۷ نقره، ۲ برنز؛ نفر اول در میان همه شرکت‌کننده‌ها

از میان ۴۸ کشور شرکت‌کننده در جشنواره جهانی گاسترنومی که هر کدام مدعیان آشپزی و قنادی در جهان هستند، ایران توانست در بخش کیک‌های مجلسی، باست‌کیک و کوکی مقام اول را کسب کند. علی بهره‎ مند، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی تهران با اشاره به برگزاری جشنواره جهانی گاسترنومی در کشور ترکیه، شهر استانبول و کسب مقام اول شرکت کنندگان ایران، توضیح می‌دهد که «۱۷ ایرانی در این بخش حضور داشتند که توانستند با  ۷ طلا، ۷ نقره، ۲ برنز و ۲ لوح حضور، مقام اول در بخش کیک(تنها بخشی که ایرانی‌ها در آن حاضر بوده اند) را به خود اختصاص دهند.»

بهره‎مند معتقد است که توانمندی‌های ایران در بخش قنادی بسیار بالاست؛ اما متاسفانه تا به حال با توجه به ظرفیتی که دارد، اصلا دیده نشده است. او به حضور کم ایرانی‌ها در چنین فستیوال‌ها و جشنواره‌هایی اشاره کرده و می‌گوید: این دومین سال حضور ایرانی‌ها در این جشنواره بود که توانست از میان همه شرکت‌کنندگان در تنها بخشی که شرکت کرده بود، اول شود.

عدم آماده‌سازی زیرساخت‌ها و فقدان کمک‌های دولتی

همان‌طور که گفته شد ایران حضور کمی در چنین جشنواره‌هایی داشته؛ اما همین حضور اندک هم حکایت از ظرفیت‌های قابل توجهی دارد که مغفول مانده‌اند. ظرفیت‌هایی که از طریق صادرات می تواند به رشد و رونق اقتصادی در بخش‌های غیرنفتی بینجامد. رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی تهران، می‌گوید: ما پتانسیل بالایی داریم؛ اما با عدم آماده‌سازی زیرساخت‌ها و فقدان کمک‌های دولتی نتوانسته‌ایم دیده شویم.

صادرات چمدانی دوای درد ما نیست

بهره‎مند می‌گوید که در حال حاضر صادراتی به آمریکا، آلمان، انگلیس و برخی دیگر از کشورهای اروپایی داریم؛ اما بیشتر مسافرتی و چمدانی بوده و دردی را دوا نمی‌کند، سودآوری هم ندارد.

به گفته رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی تهران، این کار آماده انجام است و کیک و شیرینی ایرانی‌ها می‌تواند در دنیا خوش بدرخشد و علاوه بر آن به اقتصاد کشور هم کمک کند؛ اما همان‌طور که گفته شد، ظرفیت‌ها مهیا نبوده و هیچ برنامه‌ای هم در این زمینه وجود ندارد.

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2234
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 580 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.