• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1860اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

به روز رسانی کسب و کار در اقتصاد جهانی و امری اجتناب ناپذیر به نام دیجیتال مارکتینگ یاد شهدای خدمت در اجلاسِ موثرترین ارکان اقتصادی جامعه/ جایگاه واقعی اصناف از نگاهِ رئیس اتاق تهران/ فرماندهی پایگاه بسیج اتاق اصناف تهران منصوب شد زمینه های همکاری اصناف با ویتنام بررسی شد/ شناسایی ظرفیت های صنوف و برنامه ریزی برای ارتباطات اثربخش قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی شرایط معافیت مشاغل از صدور صورت‌حساب الکترونیکی اعلام شد روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد

12
عبدالرضا احمدیان، رئیس اتحادیه صنف طباخان(کله، پارچه و سیرابی طبخ شده و خام):

نگذاشتیم کله پاچه در ماه رمضان گران تر از این شود/ کسی که برای خانواده اش یک دست غذا می بُرد حالا به چند پاچه و یک بناگوش بسنده می کند!

  • کد خبر : 8184
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱
نگذاشتیم کله پاچه در ماه رمضان گران تر از این شود/ کسی که برای خانواده اش یک دست غذا می بُرد  حالا به چند پاچه و یک بناگوش بسنده می کند!
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| در سالی که گذشت به این دلیل که مجوز کشتارها کم بود، قیمت کله پاچه نجومی شد اما به گفته عبدالرضا احمدیان، رئیس اتحادیه صنف طباخان، آن ها توانستند نرخ را ثابت نگه داشته و نگذارند در ماه رمضان گران تر از این شود. احمدیان، می گوید کسی که هفته ای یک بار مراجعه می کرد الان یک پاچه یا کمی آبگوشت خالی می خورد یا شهروندی که برای خانواده اش یک دست غذا می بُرد حالا به چند پاچه و یک بناگوش بسنده می کند! او از مشکلات این صنف، نگرانی هایش از کوچک شدن سفره مردم و بی توجهی مسئولان در حفظِ این غذای اصیل و سنتی ایرانی گفته.

عبدالرضا احمدیان، رئیس اتحادیه صنف طباخان(کله، پارچه و سیرابی طبخ شده و خام)، می گوید به دلیل کم بودن مجوزهای کشتار، قیمت کله پاچه در سال گذشته با افزایشی نجومی همراه بوده و اتحادیه ای که او ریاستش را بر عهده دارد توانسته با همراهی و مساعدت های اتاق اصناف تهران قیمت این غذای سنتی ایرانی را خصوصا در ایام ماه رمضان ثابت نگه داشته و نگذارند بیشتر از این شود.

او با تاکید بر کم بودن کشتارها به مشکلات عدیده ای که این صنف با آن مواجه است، اشاره کرده و می افزاید که واحدهای صنفی ما در مضیقه قرار گرفته اند با این حال با همراهی و همکاری بازرسی اتاق اصناف تهران کوشش کرده ایم با اخذکنندگان قیمت های نامتعارف برخورد کنیم و حامی مشتریانمان باشیم.

احمدیان همچنین بحث واحدهای غیرمجاز را مطرح کرده و از شهروندان خواسته از واحدهای صنفی دارای مجوز خریداری کنند تا هم انصاف رعایت شود و هم غذای با کیفیتی به آن ها بدهند ضمن اینکه با آن واحدهای غیرمجاز که در حق مشتریان خود اجحاف می کنند، برخورد می شود.

کشتارها کم است و در واردات مساعدت نمی کنند

در  زمینه کمبود کشتار و بالارفتن قیمت ها، بحث واردات هم مطرح می شود که می تواند کمک حال باشد؛ رئیس اتحادیه صنف طباخان(کله، پارچه و سیرابی طبخ شده و خام)، می گوید جلسات زیادی با بهداشت و جهاد کشاورزی داشته اند اما متاسفانه به آن ها در این زمینه کمکی نشده تا این صنف بلکه با واردات بیشتر بتواند نفسی بکشد.

احمدیان با اشاره به گرانی بار و بالا بودن مالیات، تصریح می کند که در چند وقت اخیر تعدادی از واحدهای صنفی به دلیل عدم توانایی در اداره، جواز خود را باطل کرده اند.

او که بارها به وضعیت در خطر انقراض قرارگرفتن این غذای سنتی و ایرانی اشاره کرده، می افزاید که برخی شهروندان در گذشته هفته ای یک بار یا حتی چند بار برای صرف غذا مراجعه می کردند اما الان تعداد مشتری ها خیلی کم شده.

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8184
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 95 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.