• امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 9 July - 2025
کل اخبار 1966اخبار امروز : 8

اطلاعیه ها

نماینده های مجلس از رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های تهران تقدیر کردند/ دفاع مقدس اصناف نویدبخش همکاری های سازنده مجلس و اتاق پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد انتقال تاریخ مراسم‌ها و بازپرداخت وجوه دریافتی/ تالارها با تمام توان در کنار مردم هستند ضرورت مساعدت از کتابفروشان در قالب بسته حمایتی/ مکاتبه اتحادیه با وزارت فرهنگ و معاونت امور فرهنگی چراغ روشن هر واحد صنفی نقطه امید و امنیتی در دل مردم کاشت/ حمیدرضا رستگار: بخش قابل توجهی از آرامش امروز مرهون قدرت اصناف است تخفیف‌ها و تمدیدهای مالیاتی تولیدکنندگان ابلاغ شد در شرایط التهاب بازار مردم باید از انجام معاملات خودداری کنند/ پلتفرم‌های طلا زیرمجموعه نظارتی اتحادیه محسوب نمی‌شوند هر ۱۰ روز یک یا دو چاپخانه اعلام ورشکستگی می کند/ صنفی با دوره های کمون بالا و اثرات نامطلوب بر ریه، پوست، اعصاب و چشم با خروج اتباع افغانستانی بازار کیف دوباره به دوران گذشته خود بازخواهد گشت افزایش ۱۵ درصدی قیمت‎ها بازار خودرو را تکان نداد

20
رئیس اتاق اصناف تهران:

تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق است

  • کد خبر : 5728
  • ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق است
به گفته حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق‎های لازم است.
رئیس اتاق اصناف تهران درباره افزایش قیمت نان در تهران، گفت: هزینه‌هایی که یک واحد صنفی نانوایی در تهران دارد نسبت به شهرهای کوچک و شهرهای مختلف کشور متفاوت است.
رستگار با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ قیمت نان افزایش نیافته بود، بیان داشت: این در حالی است که طی سال‌های گذشته تورم افزایش یافته؛ لذا افزایش نیافتن قیمت نان با وجود افزایش نرخ تورم مشکلاتی را برای واحدهای صنفی نانوایی ایجاد کرده است.
وی افزود: بنابراین با توجه به شرایط و براساس قانون و پس از بررسی های لازم تصمیم گرفته شد تا قیمت نان افزایش یابد و این افزایش قیمت برای تهران ۴۰ درصد و برای شهرهای مختلف دیگر بین ۲۰ تا ۲۵ درصد بود.
رئیس اتاق اصناف تهران با اینکه برای هر کیلو آرد دولت مبلغی را یارانه می‌دهد، افزود: علیرغم یارانه ای که بابت نان پرداخت می شود اما نانوایان و مردم راضی نیستند، لذا این وضعیت حاکی از آن است اشکال وجود دارد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در شهرهای دیگر نان را خشک می‌کنند و به عنوان خوراک دام مصرف می شود، بیان داشت: با وجود هزینه‌ای که توزیع آرد یارانه‌ای برای دولت دارد اما متاسفانه در وضعیت تولید و عرضه نان شاهد وضعیت مناسبی نیستیم.

رستگار بیان داشت: هر نرخی که دولت تعیین می کند واحدهای صنفی موظف و مکلف به اجرا هستند.

وی در پاسخ به اینکه در شرایط فعلی چه اقداماتی را برای افزایش کیفیت نان انجام داده است، گفت: براساس جلساتی که با اتحادیه های مرتبط با نان داشته ایم به این نتیجه رسیده‌ایم که اتحادیه های مرتبط بر واحدهای صنفی نظارت بیشتری داشته باشند و بحث سلامت نان و کیفیت طبخ نان را در نظر بگیرند.

رئیس اتاق اصناف تهران افزود: برای پخت نان با کیفیت مطلوب باید فرهنگ‌سازی صورت و مشوق‌هایی وجود داشته که در این مورد جلساتی برگزار شده و ما آن را در دست اجرا داریم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5728

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.