• امروز : چهارشنبه, ۱۸ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 9 October - 2024
کل اخبار 1272اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

سرپرست دبیر اجرایی اتاق اصناف تهران منصوب شد نشست رئیس، هیات رئیسه و روسای اتحادیه‌های صنفی تهران درخصوص سامانه وصول مطالبات صنفی سلب اختیارات و خلعِ ید اتحادیه ها در حمایت از همکاران صنفی غفلت از صنعت ابزار؛ رکن اساسی تولید/ ابزار به عنوان الفبای تولید، باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد آقای سرای ایرانی به کجا چنین شتابان!/ اگر منافعی نداشتید کاسب خرده پا را له نمی کردید نشست مشترک رئیس و هیات رئیسه اتاق اصناف تهران با نمایندگان مجلس شورای اسلامی یک بام و دو هوایِ تصمیم گیران منجر به از هم گسیختگیِ صنوف شده/ آقای رئیس جمهور به دادِ اصناف برسید! چاله های وحشتناک زیرِ پای بارفروشانِ تهران/ وزیر کشاورزی باید از تجربیاتِ ما در تنظیم بازار و ذخیره سازی استفاده کند پیوند ناگسستنیِ اصناف، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران با فراجا مراجع بالادستی به جای رعایت حال صنوف به آن ها اخطار می دهند!/ هشدار در خصوص تعطیلی گسترده واحدهای صنفی و بیکاری نیروهای انسانی/ فقط خدا می تواند به مردم و اصناف کمک کند مسئولان مشغول رسیدگی به فروشگاه های زنجیره ای هستند/ خواربارفروشان نگذاشته اند آب در دلِ مردم تکان بخورد آیین بزرگداشت مجاهد شهید سیدحسن نصرالله برگزار شد نرخ مصوب مرغ باید منطقی باشد تا مغازه‎داران و تولیدکنندگان به ناحق مشمول جریمه تعزیراتی نشوند کمبودی در توزیع لاستیک دولتی نداریم/ با کمبود مشتری مواجه هستیم اصلاح نظام مالیاتی یک وظیفه حاکمیتی است مالیات بر ارزش افزوده، مشکل بزرگ اتحادیه بنکداران مواد غذایی است

15
علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران:

 تولید شیرینی توجیه اقتصادی چندانی ندارد/ هزینه‌های بالا، تقاضای کم، کاهش تولید

  • کد خبر : 1003
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳
 تولید شیرینی توجیه اقتصادی چندانی ندارد/  هزینه‌های بالا، تقاضای کم، کاهش تولید
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران در خصوص وضعیت تولید شیرینی گفت: به دلیل هزینه‌ بالای مواد اولیه، تولید شیرینی توجیه اقتصادی چندانی ندارد به طوری که خیلی از قنادی‌ها در تهران بخصوص در یک سال و نیم تا دو سال اخیر، پروانه‌ خود را باطل کردند و مشغول شغل دیگری شدند.

علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران با اشاره به وضعیت تقاضا برای خرید شیرینی گفت: به دلیل گرانی مواد اولیه که روی قیمت تمام‌شده شیرینی تاثیر می‌گذارد و همچنین به علت تورم کالاهای اساسی، قدرت مردم برای خرید شیرینی کاهش یافته و به نوعی ریزش تقاضا داشته‌ایم و در حال حاضر نسبت به سال‌های قبل، مشتری چندانی برای خرید شیرینی نداریم.

وی ادامه داد: البته وضعیت فروش همکاران ما در این چند روز و به مناسبت اعیادی که داشتیم نسبت به روزهای عادی بهتر بوده است، اما باز مثل سال‌های قبل نیست و در پی کاهش تقاضا، تولید هم کم شده است.

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی وکافه قنادی تهران بیان کرد: واقعیت این است که با توجه به هزینه‌های بالایی که صنف ما دارد تولید شیرینی توجیه اقتصادی چندانی ندارد و تولید ما خیلی کم شده است. در این میان شاید بعضی از واحدها که برند هستند خوب کار کنند اما بقیه واحدهایمان به سختی از پس هزینه‌ها برمی‌آیند و این باعث شده است خیلی از واحدها به خصوص در یک سال و نیم تا دو سال اخیر، پروانه‌ خود را باطل کنند و مشغول شغل دیگری شوند.

بهره‌مند در پاسخ به اینکه آیا مشکل تامین شکر برای قنادی‌ها حل شده است؟ گفت: خوشبختانه الان وضعیت بهتر شده و تهیه شکر راحت شده است و شکر به اندازه کافی عرضه می‌شود و تعاونی ما هم آن را به قیمت ۲۷ هزار و ۲۷۰ تومان بین قنادی‌ها توزیع می‌کند.

علت تفاوت قیمت شیرینی و شکلات در قنادی‌های مختلف شهر

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی وکافه قنادی تهران در مورد علت تفاوت قیمت شیرینی و شکلات در قنادی‌های مختلف شهر تهران گفت: ما حدود دو سه سال است که قیمت دستوری را از برنامه اتحادیه حذف کرده‌ایم و دیگر قیمت دستوری نداریم بر این اساس در حال حاضر قیمت‌گذاری به خود واحدهای صنفی واگذار شده است و عرضه و تقاضا و کیفیت، قیمت‌ها را تعیین می‌کند.

بهره‌مند ادامه داد: بحث کیفیت در قیمت شیرینی خیلی موثر است و هر چه مواد اولیه با کیفیت بالاتری برای پخت کیک و شیرینی استفاده شود طبیعتا قیمت‌ها هم بالاتر می‌رود برای مثال، ما شکلات به قیمت ۱۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان داریم یا هر کیلو مغز پسته با توجه به کیفیت، از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان موجود است یا خامه در کشور ما ۱۰ تا ۱۵ برند مختلف موجود است که قیمتش متفاوت است و این مسائل روی کیفیت و قیمت شیرینی تاثیر می‌گذارد.

پخت برخی کیک‌های ویژه و سفارشی وقت زیادی از قنادی‌ها می‌گیرد

علت تفاوت قیمت شیرینی و شکلات در قنادی‌های مختلف شهر تهران در مورد علت گرانی قیمت کیک سفارشی هم بیان کرد: پخت برخی کیک‌های ویژه و سفارشی وقت زیادی از قنادی‌ها می‌گیرد و بر این اساس، قیمت برخی کیک‌ها بالاتر است اما ما این اطمینان را به مردم می‌دهیم که بازرسین ما به طور مستمر در کنار وزارت بهداشت بر قنادی‌ها نظارت دارند و همکاران ما هر محصولی را که استفاده می‌کنند دارای سیب سلامت و گواهی استاندارد هستند و خارج از این، هیچ محصولی در قنادی‌ها استفاده نمی‌شود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1003

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.