• امروز : جمعه, ۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 21 March - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

15
رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران:

تعیین قیمت روغن موتور در برزخ/ کاهش عرضه به دلیل بی توجهی به مشکلات تولید روغن

  • کد خبر : 2461
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
تعیین قیمت روغن موتور در برزخ/ کاهش عرضه به دلیل بی توجهی به مشکلات تولید روغن
محمدرضا آل سارا رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران گفت: بحث به روز رسانی نرخ روغن موتور در برزح است و احتمال ایجاد کمبود روانکارها در پی تداوم عرضه قطره چکانی وجود دارد.

برای بررسی وضعیت تولید، توزیع و احتمال به روزرسانی قیمت روغن موتور جهت حمایت از تولیدکنندگان با محمدرضا آل سارا رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران گفت و گو به شرح ذیل انجام شد.

* شنیده ها در بازار روغن موتور حاکی از ایجاد کمبود روانکارهای پر مصرف دارد، این موضوع از سوی تولیدکنندگان یا شبکه توزیع ایجاد شده است؟

هرچند که بازار روغن موتور فعلا شرایط عادی دارد، اما عرضه روغن موتور کاهش یافته است. این کاهش نیز نشان از درخواست تولیدکنندگان برای افزایش قیمت ها را دارد؛ چرا که مشکلات عدیده ناشی از افزایش نرخ نهاده های تولید روانسازان برای متولیان این صنعت هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است.

* برخی از کارشناسان معتقد هستند که بزودی در بازار روغن موتور بحران ایجاد خواهد شد، نظر شما در این خصوص چیست؟

در صورتی که تعلل در زمینه حل مشکلات تولیدکنندگان روغن موتور وجود داشته باشد، می توان انتظار ایجاد بحران در این بازار را داشت.

* آیا بزودی کمبود روغن موتور در بازار جدی تر خواهد شد؟ تکلیف قیمت های جدید روغن موتور برای روانسازان تعیین نشد؟

احتمال ایجاد کمبود روغن موتور در پی تداوم عرضه قطره چکانی وجود دارد، در پاسخ به سوال دیگر شما باید بگویم تکلیف قیمت روغن موتور برای عرضه به بازار هنوز مشخص نشده است، به نظر می رسد بحث به روز رسانی نرخ این محصولات در برزخ است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2461

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.