• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

16
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران:

وقتی کباب، حلیم و شله‌قلمکار، هوش مصنوعی را به زانو درمی‌آورد/ حفظ سنت و اصالت برایمان مهم است

  • کد خبر : 1788
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۹
وقتی کباب، حلیم و شله‌قلمکار، هوش مصنوعی را به زانو درمی‌آورد/ حفظ سنت و اصالت برایمان مهم است
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران از عدم تاثیر هوش مصنوعی بر صنف خود می‌گوید: جالب است بدانید تنها جایی که هوش مصنوعی نمی‌تواند تاثیر بگذارد، صنعت غذاست.

پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران؛ این روزها همه جا بحث از هوش مصنوعی است و تاثیری که بر همه حرفه‌ها و مشاغل می‌گذارد. به طوری‌که صاحبان این مشاغل احساس خطر کرده و مراتب اعتراض خود را در تجمعاتی که داشته‌اند به گوش مسئولان رسانده‌اند. هنرمندان می‌گویند دیگر صاحب اثر بودن اعم از هنرهای نمایشی، تصویری و تجسمی، فایده‌ای ندارد و برندگان جوایز عکاسی هوش مصنوعی از آب درمی‌آیند. هوش مصنوعی وارد حرفه پزشکی هم شده و از همین حالا راهکارهایی برای درمان بیماری‌های صعب‌العلاج ارائه کرده است.

شاید باورتان نشود اما تنها شغلی که در ایران، هوش مصنوعی نه تنها به هیچ وجه آن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد که در خدمت آن هم قرار می‌گیرد به این معنا که با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی، می‌توان به طور دقیق و بهینه فرآیندهای تولید را برنامه‌ریزی و مشکلات موجود را شناسایی و به این ترتیب به افزایش بهره‌وری و کاهش هدررفت در صنعت غذا کمک قابل توجهی کرد.

با حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران به گفت وگو نشستیم تا همزمان با آغاز فصل سرما و افزایش استقبال شهروندان از غذاهای گرم و سنتی مثل انواع آش و حلیم، هم میزان استقبال مردم را بدانیم و اینکه آیا بالارفتن قیمت‌ها تاثیری بر این صنف و مشتریان آن هم گذاشته یا خیر؟ بخشی از گفت وگو را اینجا می‌خوانید:

نمی‌گذاریم آش و حلیم از سفره مردم حذف شود

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران به پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران، می‌گوید که «ما تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا بالارفتن قیمت‌ها تاثیری بر مشتری و میزان استفاده او از غذاهای سنتی نداشته باشد؛ چرا که هم حفظ سنت و اصالت برایمان مهم است و هم نمی‌خواهیم این غذاهای مقوی که سرشار از حس نوستالژی برای ایرانی‌ها هستند از سفره مردم حذف شوند برای همین با اقدامات مختلف مانع از بالا رفتن قیمت‌ها به شکل نجومی-آنچه در همه موارد دیگر اعم از غذایی و غیره رخ داده- در صنف خود شده‌ایم.

حسین محمدی، همچنین تاکید می‌کند: اعضای این صنف همگی استانداردهای وزرات بهداشت را رعایت کرده و در واحدهای مجاز به فعالیت مشغولند و همواره سعی‌شان بر این بوده که رضایت مشتری را جلب کنند کمااینکه این کار را کرده‌اند.

تنها جایی که هوش مصنوعی نمی‌تواند تاثیر بگذارد

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران به سراغ هوش مصنوعی می‌رود و می‌گوید: امروز هوش مصنوعی همه دنیا را در نوردیده اما جالب است بدانید تنها جایی که نمی‌تواند تاثیر بگذارد، صنعت غذاست.

حسین محمدی، توضیح می‌دهد، غذاهای سنتی ایرانی و در واقع همین غذایی که صنف او در حال تهیه، تولید و توزیعش هستند، به همین دلیل و دلایل دیگری که به آن اشاره شد، به هیچ وجه قابل حذف شدن نیستند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1788
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 242 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.