• امروز : سه شنبه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 17 September - 2024
کل اخبار 1199اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی مردم نوشت افزار را «دانه ای» می خرند/۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر، پیک کاری این صنف است نه نمایشگاه ها! نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند افزایش بی سابقه اونس جهانی طلا/ بالا رفتن قیمت ها در بازار داخلی برخی ادارات مالیاتی خلاف بخشنامه دولت عمل کردند/ وعده بخشودگی جرایم مالیاتی چه شد؟ از تمهیدات لازم برای قطع گاز تا رسیدگی به اتباع و تلاش برای ساخت شهرک چاپ برای اعضایی که هنوز مجوز کسب دریافت نکرده اند، امکان هیچگونه پیگیری وجود ندارد کمبود شکر معضل جدیدِ سوپرمارکت داران تهران/ هم شکر را با قیمت بالا تهیه کرده و هم مشمول جریمه بازرسان می شوند! جشنواره ضرباهنگ چاپ نماد تبلور وحدت ملی است/ افتخار می کنم که خادم چنین صنفی هستم در برگزاری جشنواره ها حامی صنوف هستیم/ امیدواریم جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برای همه صنوف تکرار شود استقبال گسترده از چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران فروش با تهدیدِ خارج شدن از گارانتی/ در ایران خودرو چه خبر است؟ هشدار جدی در مورد کالاهای تقلبی و غیر استاندارد؛ خطرِ مرگ مشاورین املاکی که معاملات خود را در سامانه کاتب ثبت نکنند، متخلف شناخته می شوند زخم خورده سراهای ایرانی و نمایشگاه ها نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان برگزار شد هفتمین جلسه کارگروه تخصصیِ طلا و جواهر برای نخستین بار در تاریخِ اصناف و بازار، ضرایب مالیاتی کاهش یافت ۳۵۰ هزار نفر از اصناف محل مصرف مالیات خود را تعیین کردند  حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم رکود مرگبار بازار خودرو/ پیش‌فروش خودرو کلاهبرداری است مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی تمدید شد

12
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران:

وقتی کباب، حلیم و شله‌قلمکار، هوش مصنوعی را به زانو درمی‌آورد/ حفظ سنت و اصالت برایمان مهم است

  • کد خبر : 1788
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۹
وقتی کباب، حلیم و شله‌قلمکار، هوش مصنوعی را به زانو درمی‌آورد/ حفظ سنت و اصالت برایمان مهم است
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران از عدم تاثیر هوش مصنوعی بر صنف خود می‌گوید: جالب است بدانید تنها جایی که هوش مصنوعی نمی‌تواند تاثیر بگذارد، صنعت غذاست.

پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران؛ این روزها همه جا بحث از هوش مصنوعی است و تاثیری که بر همه حرفه‌ها و مشاغل می‌گذارد. به طوری‌که صاحبان این مشاغل احساس خطر کرده و مراتب اعتراض خود را در تجمعاتی که داشته‌اند به گوش مسئولان رسانده‌اند. هنرمندان می‌گویند دیگر صاحب اثر بودن اعم از هنرهای نمایشی، تصویری و تجسمی، فایده‌ای ندارد و برندگان جوایز عکاسی هوش مصنوعی از آب درمی‌آیند. هوش مصنوعی وارد حرفه پزشکی هم شده و از همین حالا راهکارهایی برای درمان بیماری‌های صعب‌العلاج ارائه کرده است.

شاید باورتان نشود اما تنها شغلی که در ایران، هوش مصنوعی نه تنها به هیچ وجه آن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد که در خدمت آن هم قرار می‌گیرد به این معنا که با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی، می‌توان به طور دقیق و بهینه فرآیندهای تولید را برنامه‌ریزی و مشکلات موجود را شناسایی و به این ترتیب به افزایش بهره‌وری و کاهش هدررفت در صنعت غذا کمک قابل توجهی کرد.

با حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران به گفت وگو نشستیم تا همزمان با آغاز فصل سرما و افزایش استقبال شهروندان از غذاهای گرم و سنتی مثل انواع آش و حلیم، هم میزان استقبال مردم را بدانیم و اینکه آیا بالارفتن قیمت‌ها تاثیری بر این صنف و مشتریان آن هم گذاشته یا خیر؟ بخشی از گفت وگو را اینجا می‌خوانید:

نمی‌گذاریم آش و حلیم از سفره مردم حذف شود

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران به پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران، می‌گوید که «ما تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا بالارفتن قیمت‌ها تاثیری بر مشتری و میزان استفاده او از غذاهای سنتی نداشته باشد؛ چرا که هم حفظ سنت و اصالت برایمان مهم است و هم نمی‌خواهیم این غذاهای مقوی که سرشار از حس نوستالژی برای ایرانی‌ها هستند از سفره مردم حذف شوند برای همین با اقدامات مختلف مانع از بالا رفتن قیمت‌ها به شکل نجومی-آنچه در همه موارد دیگر اعم از غذایی و غیره رخ داده- در صنف خود شده‌ایم.

حسین محمدی، همچنین تاکید می‌کند: اعضای این صنف همگی استانداردهای وزرات بهداشت را رعایت کرده و در واحدهای مجاز به فعالیت مشغولند و همواره سعی‌شان بر این بوده که رضایت مشتری را جلب کنند کمااینکه این کار را کرده‌اند.

تنها جایی که هوش مصنوعی نمی‌تواند تاثیر بگذارد

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران به سراغ هوش مصنوعی می‌رود و می‌گوید: امروز هوش مصنوعی همه دنیا را در نوردیده اما جالب است بدانید تنها جایی که نمی‌تواند تاثیر بگذارد، صنعت غذاست.

حسین محمدی، توضیح می‌دهد، غذاهای سنتی ایرانی و در واقع همین غذایی که صنف او در حال تهیه، تولید و توزیعش هستند، به همین دلیل و دلایل دیگری که به آن اشاره شد، به هیچ وجه قابل حذف شدن نیستند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1788
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 181 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.