• امروز : پنجشنبه, ۲۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 12 December - 2024
کل اخبار 1472اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

بارِ نرخِ پایین بر دوش اتحادیه صنف حمل و نقل کالای شهری، سنگینی می کند سرمایه گذاری بازار جهانی با حضور نماینده چین در اتاق اصناف تهران/ محمد ولدخانی؛ پیش قدم در جذب سرمایه گذار خارجی پلاسکوی دوم بیخ گوش سرای دستمالچی/ جان ۵۰۰۰ نفر در خطر است/ این ساختمان تاب مقاومتِ حفاری های غیرقانونی و توسعه طلبی سودجویانه شما را ندارد! بازارِ سرد شوفاژ در روزهای راکد مسکن ثبات قیمت ها به کمتر از ۱۰ روز رسیده/ مردم دست خالی از مغازه ها بیرون می آیند/ هنوز کالا را وارد بازار نکرده متضرر می شویم شرایط و نحوه بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده تأثیر قابل توجه قیمت ارز و تنش‎های سیاسی بر هزینه‎های تمام شده موتورسیکلت/ نکات مهم در خرید موتورسیکلت تداوم رکود بازار طلا در ایام نزدیک به شب یلدا و روز مادر/ همکاران تا حد ممکن رعایت حال مردم را داشته باشند حذف ارز نیمایی لپ‎تاپ معضلات زیادی را ایجاد کرده است/ در تصمیم‌گیری ارزی، هیچ مشاوره‌ای با اتحادیه فناوران رایانه تهران انجام نشد خودروسازان مونتاژی مکلف به تأمین قطعات یدکی خودرو هستند/ فعالان صنف ناچارند لوازم و قطعات یدکی را با ارز آزاد تأمین کنند کمبودی در عرضه میوه شب یلدا نداریم

23
مسعود سپهرزاد، رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تهران:

واکنشی به اشکالات درگاه ملی مجوزها نشان داده نشده است/ ضرورت واگذاری صدور مجوز کسب‌وکارها به‌ اتحادیه‌های صنفی

  • کد خبر : 188
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۹:۰۱
واکنشی به اشکالات درگاه ملی مجوزها نشان داده نشده است/ ضرورت واگذاری صدور مجوز کسب‌وکارها به‌ اتحادیه‌های صنفی
رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تهران در بررسی عملکرد «درگاه ملی مجوزها» برای صدور پروانه کسب با اشاره به اینکه تاکنون واکنشی به اشکالات موجود در درگاه ملی مجوزها نشان داده نشده، افزود: متاسفانه صدای اصناف و بازاریان در بسیاری از موارد شنیده نمی‌شود.

مسعود سپهرزاد، رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تهران درباره مشکلات و ضعف‌های ساختاری درگاه ملی مجوزها گفت: به‌وضوح مشخص است که درگاه صدور مجوزها خطاهای بسیار زیادی دارد، درحالی‌که انتظار این بود که باتوجه به اهمیت عملکرد آن برای جامعه، با دقت بیشتر و توجه به جزییات راه‌اندازی شود.

وی افزود: قرار بود در ابتدای راه از کارشناسان، فعالان، اصناف و بازاریان نظرخواهی شود تا سامانه در اجرا با مشکلات کمتری مواجه باشد. همچنین قرار بود سامانه برای بازه زمانی مشخص به‌طور آزمایشی به‌کار گرفته شود و بعد از رفع ایرادات، بهره‌برداری سراسری از آن کلید بخورد.

صدای اصناف و بازاریان شنیده نمی‌شود

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تهران با ابراز تاسف از اینکه صدای اصناف و بازاریان در بسیاری از موارد شنیده نمی‌شود تاکید کرد: در همین مدت، بارها ازسوی اصناف درباره اشکالات این سامانه که در زمان صدور مجوز با آنها روبه‌رو شده‌اند، اطلاع‌رسانی شده، اما متاسفانه به جایی رسیده‌ایم که انگیزه هشدار دادن را هم از دست داده‌ایم و حتی دیگر به‌دنبال اعلام نقص‌های سامانه نیز نیستیم و فقط منتظر نشسته‌ایم تا در نهایت سامانه با مشکلاتی که برای اصناف و بازاریان و در کل جامعه ایجاد می‌کند به بن‌بست بخورد و متولیان امر مجبور به تغییر فرآیند آن شوند؛ گرچه این رویه درستی نیست و حتی با عرق و تعصب بازاریان به جامعه در تضاد است، اما شرایط به‌گونه‌ای رقم خورده که متاسفانه باعث دلزدگی و نارضایتی اصناف شده و از سویی هم، انگیزه پیگیری را از آنها گرفته است.

روند قبلی نتیجه بهتری داشت

سپهرزاد ضمن تاکید بر اینکه صدور مجوز برای کسب‌وکارها باید به‌دست اتحادیه‌های مربوطه صورت گیرد، گفت: وظیفه صدور مجوزها از اتحادیه‌ها گرفته شد تا این کار با کمک یک سامانه سریع‌تر و بدون خطا انجام شود، اما اکنون شاهدیم که اشکالات و خطاهای بیشتری در جریان است. درست این است که روند کلی صدور مجوز برای کسب‌وکارهای مربوط به صنوف گوناگون در اختیار اتحادیه‌های مربوط که اطلاعات کافی و کامل‌تری از زیرمجموعه‌های و افراد خود دارند، باشد.

کار اصلی اتحادیه‌ها چیست؟

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تهران با تاکید بر لزوم حفظ حقوق مصرف‌کننده توسط اتحادیه‌ها، در توضیح یکی دیگر از نکات منفی واگذاری بحث صدور مجوزها به درگاه ملی مجوزها بیان کرد: یک اتفاق مهم که با سلب اختیار صدور مجوز از اتحادیه‌ها می‌افتد، مربوط به توان اجرایی اتحادیه‌ها در برخورد با اصناف متخلف است. اتحادیه‌ها برای حفظ حقوق مصرف‌کننده، تلاش‌های بسیاری می‌کنند و به‌نوعی می‌توان گفت اگر اتحادیه‌ای وجود دارد برای حمایت از مصرف‌کننده است.

مشکلات بیشتر شده است

سپهرزاد با اشاره به اعتراض اصناف به روند کار درگاه ملی مجوزها گفت: درگاه ملی مجوزها قرار بود مشکلات اصناف را کمتر کند، اما نه‌تنها منجر به رفع مشکلات این قشر نشد، بلکه بر چالش‌ها و گرفتاری‌های اصناف اضافه و مانع دیگری در مسیر فعالیت آنها ایجاد کرد. ختم کلام اینکه بسیاری از اصناف به عملکرد درگاه ملی مجوزها اعتراض دارند و معتقدند باید اقدام موثری برای حل این مشکل ازسوی نهادهای متولی امر انجام شود، زیرا جای هیچ تعلل و کوتاهی وجود ندارد.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=188

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.