• امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 21 May - 2025
کل اخبار 1861اخبار امروز : 1

اطلاعیه ها

برای بقاء کسب و کار باید به فضای دیجیتال و هوشمند ورود کرد/ عمر شمار بالایی از مشاغل به ۱۰ سال آینده هم نمی رسد! به روز رسانی کسب و کار در اقتصاد جهانی و امری اجتناب ناپذیر به نام دیجیتال مارکتینگ یاد شهدای خدمت در اجلاسِ موثرترین ارکان اقتصادی جامعه/ جایگاه واقعی اصناف از نگاهِ رئیس اتاق تهران/ فرماندهی پایگاه بسیج اتاق اصناف تهران منصوب شد زمینه های همکاری اصناف با ویتنام بررسی شد/ شناسایی ظرفیت های صنوف و برنامه ریزی برای ارتباطات اثربخش قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرایط معافیت مشاغل از صدور صورت‌حساب الکترونیکی اعلام شد روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد

27
رئیس اتاق اصناف تهران:

نارضایتی مردم و نانوایان حاکی از وجود اشکال است/ مطالبه مردم برای افزایش کیفیت پخت نان

  • کد خبر : 6074
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
نارضایتی مردم و نانوایان حاکی از وجود اشکال است/ مطالبه مردم برای افزایش کیفیت پخت نان
حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران گفت: علیرغم یارانه‌ای که بابت نان پرداخت می‌شود، اما نانوایان و مردم راضی نیستند، لذا این وضعیت حاکی از آن است که اشکال وجود دارد.
 اگرچه موضوع پخت مطلوب نان بسیار حائز اهمیت است؛ اما وضعیت پخت نان در اغلب نانوایی‌ها مطلوب نیست و مردم از کیفیت نان اصلا رضایت ندارند. کیفیت نامطلوب نان سبب دورریز نان شده است؛ بنابراین بخشی از گندمی که سالانه با زحمت و مشقت بسیار کشاورز و با هزینه بالا تولید می‌شود به علت پخت نامطلوب نان از بین می‌رود. این در حالی است که نظارت‎های کافی و بیشتری باید بر نانوایی‌ها صورت گیرد و نباید این نظارت‎ها مقطعی و کوتاه‌مدت باشد.
حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران در این خصوص گفت: علیرغم یارانه‌ای که بابت نان پرداخت می‌شود، اما نانوایان و مردم راضی نیستند، لذا این وضعیت حاکی از آن است که اشکال وجود دارد.
وی با بیان اینکه متأسفانه در برخی از شهرها نان خشک شده و به عنوان خوراک دام مصرف می‌شود، بیان داشت: با وجود هزینه‌ای که توزیع آرد یارانه‌ای برای دولت دارد؛ اما در خصوص تولید نان باکیفیت وضعیت مناسبی نداریم.
رئیس اتاق اصناف تهران درباره افزایش کیفیت نان بیان داشت: بر اساس جلساتی که با اتحادیه‌های مرتبط با نان داشته‌ایم به این نتیجه رسیده‌ایم که اتحادیه‌های مرتبط با واحدهای صنفی نظارت بیشتری داشته باشند و بحث سلامت نان و کیفیت طبخ نان را در نظر بگیرند.
وی افزود: برای پخت نان با کیفیت مطلوب باید فرهنگ‌سازی شود و مشوق‌ ایجاد کرد که در این مورد جلساتی برگزار شده و ما آن را در دست اجرا داریم.
به گفته رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، آرد کامل در تعریف سازمان استاندارد استفاده از تمام دانه گندم است بطوری در انواع نان میزان سبوس گیری باید بین ۲ درصد تا کمتر از ۶ درصد باشد.
مردم با توجه به اهمیت سلامت نان و عوارض مصرف آرد سفید و تاثیر نانی که خوب پخت نشده باشد در سلامت افراد جامعه و ایجاد بیماری‌های فراوان در پی مصرف نان سالم و هزینه‌های فراوانی که در پی مصرف این‌گونه نان‌ها بر خانواده‌ها و دولت تحمیل می‌شود از اتحادیه‌ها و اصناف مرتبط و همچنین وزارت بهداشت تقاضا دارند به نوع آرد و نحوه پخت کامل نان در نانوایی‌ها توجه ویژه‌ای شود. مردم از مسئولان می خواهند تا در راستای حفظ سلامت جامعه مصرف نان سبوس‌دار ترویج شود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6074

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.