• امروز : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل اخبار 1782اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ آفت بزرگ اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده در تمامی مراحل تولید/ ۵۰ درصد بازار پارچه وارداتی است قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴ نمی‌تواند رشد بالایی داشته باشد/ دهک‌های ۶ تا ۱۰ از خرید خانه ناامید شده‌اند واسپاری امور اجرایی نمایشگاه کتاب به صنف ناشران و کتابفروشان تحقق شعار وفاق ملی است از خرید طلای دست دوم پرهیز و ترجیحاً مصنوعات طلای نو تهیه شود

5
حمیدرضا فراهانی، رئیس اتحادیه صنف توزیع کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی تهران:

مطالبات رسوب کرده در مراکز دولتی سرمایه را از گردش انداخته/ قیمت گذاری به صورت دستوری دیگر جواب نمی دهد/ توزیع کننده با ۱۰ درصد سود چه کند؟

  • کد خبر : 7946
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
مطالبات رسوب کرده در مراکز دولتی سرمایه را از گردش انداخته/ قیمت گذاری به صورت دستوری دیگر جواب نمی دهد/ توزیع کننده با ۱۰ درصد سود چه کند؟
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| حمیدرضا فراهانی، رئیس اتحادیه صنف توزیع کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی تهران ضمن تبیین جایگاه تجهیزات پزشکی در جامعه به تبیین مسائلی پرداخته که به طرز چشمگیری فعالیت صنف او را فلج کرده. او از مطالبات انباشته ای حرف زده که در مراکز دولتی رسوب کرده که در کنار افزایش نرخ ارز و تورم کمرشکن، سرمایه را از گردش انداخته؛ از آیین نامه ها و دستورالعمل هایی که در کنار محدودیت های اعمال شده توسط اداره کل تجهیزات پزشکی در تامین این تجهیزات خلل ایجاد کرده.

تجهیزات پزشکی و به واسطه آن فعالیت صنف توزیع کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی تهران در جامعه از جایگاه بالایی برخوردار است. حمیدرضا فراهانی، رئیس اتحادیه این صنف که با بیش از ۱۰۰۰ عضو در صنعت سلامت فعال است گفته است که تجهیزات پزشکی با توجه به اینکه قسمت اعظمی از نیازهای صنعت سلامت را برطرف می کند همواره دارای جایگاهی مشهود و اثرگذار بوده.

رئیس اتحادیه صنف توزیع کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی تهران از سوی دیگر بحث سلامت جامعه را مطرح کرده که در کنار امنیت از اولویت های جامعه بوده و همواره مطرح شده و مورد اقبال مسئولان هم بوده بنابراین مشخص است که فعالیت اعضای اتحادیه این صنف با چه اثرگذاری عظیمی در جامعه حضور داشته و می توانند مثمرثمر باشند.

سرمایه از گردش افتاده/ مسئولان حداقل مطالبات معوقه را پرداخت کنند

مطالبات انباشته در مراکز دولتی و نرخ افزایشی ارز، مباحثی هستند که توسط رئیس اتحادیه صنف توزیع کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی تهران به عنوان موانع به گردش درآمدن سرمایه پیش کشیده می شوند. حمیدرضا فراهانی توضیح می دهد که صنعت تجهیزات پزشکی و این صنف در حال حاضر با معضل بسیار بزرگی در سرمایه گردش مورد نیاز خود مواجه است. به اعتقاد او، این سرمایه در گردش از دو جنبه آسیب دیده؛ اول مطالبات انباشته که گاه تا یک سال و نیم، سن این مطالبات است و در مراکز درمانی دولتی رسوب کرده و از حالت گردش خارج و متوقف شده و به تبع آن ارزش افزوده هم نخواهد داشت. آسیب دیگری که به این سرمایه در گردش وارد آمده به گفته رئیس اتحادیه صنف توزیع کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی تهران، کاهش ارزش پول ملی در روال افزایش نرخ ارز و تورم است و این باعث شده واحد صنفی برای حفظ یک کسب و کار در هر اندازه ای که برای آن تعریف شده نیاز چندبرابری به پول داشته باشد. فراهانی با بیان اینکه یکی از معضلات صنف او تامین سرمایه در گردش مورد نیاز است از مسئولان خواسته که حداقل مطالبات معوقه را پرداخت کنند که لااقل روزمرگی کسب و کارها در این صنف دچار معضلاتی بیش از این نشود.

سبد کالای توزیعی از سوی اداره کل تجهیزات پزشکی محدود شده

یکی دیگر از موانعی که این صنف در حال حاضر با آن مواجه است، دستورالعمل ها و آیین نامه هایی است که برخی اوقات در موازات با قوانین توسط سازمان ها و نهادهای ذی ربط صادر شده و به گفته رئیس اتحادیه صنف توزیع کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی تهران باعث می شود صنف تجهیزات پزشکی نتواند به راحتی و سهولت در زنجیره تامین تجهیزات پزشکی، ایفای نقش کند به عنوان نمونه سبد کالای توزیعی توسط اعضای صنف تجهیزات پزشکی از سوی اداره کل تجهیزات پزشکی محدود شده و اتحادیه در حال رایزنی ست که بتواند این مساله را با کمک اداره کل و کارشناسان آن حل کند.

فراهانی می افزاید: زمانی که جمعی در قالب صنف تجهیزات پزشکی با دانش، علم و ورودی سرمایه ای که به این صنعت دارد، می تواند اثرگذاری بیشتری داشته باشد ما باید شرایط را به نحوی تسهیل کنیم که انگیزه بیشتری برای کار ایجاد شود نه اینکه با آیین نامه ها و دستورالعمل هایمان مانع این حرکت رو به جلو شویم.

قیمت گذاری دستوری نباشد؛ در راستای رقابت و تعادلی که بین عرضه و تقاضا ایجاد شده

رئیس اتحادیه صنف توزیع کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی تهران در توضیح مشکلات صنف خود به بحث قیمت گذاری هم اشاره کرده و می گوید: در حال حاضر قیمت گذاری دستوری در صنف تجهیزات پزشکی یکی از موانع موجود به حساب می آید؛ حالا دیگر بر همگان ثابت شده که قیمت گذاری به صورت دستوری در هیچ جا جواب نمی دهد و آن چیزی که باید محقق شود، قیمت گذاری در راستای رقابت و تعادلی که بین عرضه و تقاضا ایجاد می شود و می تواند بهترین اثر را داشته باشد هم به نفع مصرف کننده باشد هم انگیزه لازم برای تامین کننده و توزیع کننده را ایجاد کند.

با ضریب سود ۱۰درصدیِ توزیع چگونه از پس هزینه های خود برآییم؟

مشکل دیگری که این صنف با آن مواجه است ضریب سود توزیع است؛ حمیدرضا فراهانی در باب این مشکل، توضیح می دهد که در حال حاضر گفته شده که توزیع کننده باید ۱۰درصد سود را گرفته و کالا را به مراکز درمانی بفروشد،  در این میان، ۷۵ درصد بازار مصرف تجهیزات پزشکی، مراکز درمانی دولتی هستند؛ حجم بزرگی از این بازار و مصرف کالاها و خدماتی که از این بازار خارج می شود مربوط به خود دولت است و با این وضعیت که ۷۵درصد را می خواهیم به  خود دولت بفروشیم یا توزیع کننده می خواهد به طور مستقیم خود بیمار ارائه دهد یا اصطلاحاتی که دوستان در اداره کل تجهیزات پزشکی به نام عرضه کننده ابداع کرده اند، توزیع کننده چگونه با ۱۰درصد بتوانداز پس هزینه های خود برآید؟! بنابراین این هم مانعی می شود تا یک کسب و کاری به سهولت بخواهد در روند درست خود حرکت کرده و ارزش افزوده لازم را برای جامعه خود داشته باشد.

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7946
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 67 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.