• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1858اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

زمینه های همکاری اصناف با ویتنام بررسی شد/ شناسایی ظرفیت های صنوف و برنامه ریزی برای ارتباطات اثربخش قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی شرایط معافیت مشاغل از صدور صورت‌حساب الکترونیکی اعلام شد روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

21
نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران تهران:

ترکیه بیش از ۵۰ درصد بازار چاپ و بسته‌بندی منطقه را گرفته است/ نبود حمایت مناسب و قیمت بالای ماشین‌آلات صنعت چاپ

  • کد خبر : 4237
  • ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹
ترکیه بیش از ۵۰ درصد بازار  چاپ و بسته‌بندی منطقه را گرفته است/ نبود حمایت مناسب و قیمت بالای ماشین‌آلات صنعت چاپ
 احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران تهران با بیان اینکه به دلیل نبود حمایت مناسب و قیمت بالای ماشین‌آلات صنعت چاپ، بیشتر چاپخانه‌ها نمی‌توانند به‌روز شوند، گفت: ترکیه بیش از ۵۰ درصد بازار منطقه را گرفته است؛ چراکه تولیدکنندگان در این کشور برای تامین مواد اولیه و ماشین‌آلات مشکل ندارند، برای صادرات عوارض گمرکی پرداخت نمی‌کنند و ۱۳ درصد هم مشوق صادراتی دارند.

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران در نشست خبری اظهار کرد: در صنعت چاپ بیش از ۸۰ تا ۸۵ درصد ماشین‌آلات و بیش از ۷۰ درصد مواد اولیه وارداتی است. با این حال مشکلاتی در زمینه تخصیص ارز وجود دارد که با تعامل با وزارت صمت سعی می‌کنیم با اولویت‌بندی این مشکل را برطرف کنیم و در مجموع می‌توان گفت شاهد کمبود مواد اولیه در بازار نیستیم.

وی افزود: با این حال برای ورود به بازارهای صادراتی مشکل داریم. در مجموع می‌توان گفت برای نسبت به شرایط تحریم وضعیت تامین مواد اولیه مناسب است، اما نسبت به شرایط روز دنیا، وضعیت خوبی حاکم نیست.

ابوالحسنی با بیان اینکه به دلیل نبود حمایت مناسب و قیمت بالای ماشین‌آلات صنعت چاپ، بیشتر چاپخانه‌ها نمی‌توانند به‌روز شوند، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت ماشین آلات صنعت چاپ بیش از پنج تا شش میلیون دلار است و با توجه به مشکلات مالی، چاپخانه‌داران مجبور هستند ماشین زیر مدل وارد کنند. البته تولیدکنندگان ایران سعی می‌کنند با هنر خود با رقبای منطقه، به‌ویژه ترکیه رقابت کنند.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه ماشین‌آلات صنعت چاپ بیشتر از آلمان و ایتالیا و بعد چین وارد می‌شود، گفت: مواد اولیه هم بیشتر از چین وارد می شود، اما از اروپا هم در این حوزه واردات داریم.

ابوالحسنی با اشاره به موانع صادراتی در این صنعت تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی، نبود زیرساخت‌های مناسب برای صادرات است. این در حالی است که ترکیه بیش از ۵۰ درصد بازار منطقه را گرفته است. چراکه تولیدکنندگان در این کشور برای تامین مواد اولیه و ماشین‌آلات مشکل ندارند، برای صادرات عوارض گمرکی پرداخت نمی‌کنند و ۱۳ درصد هم مشوق صادراتی دارند. اما در ایران بیشتر تولیدکننده‌ها برای تامین مواد اولیه و تخصیص ارز مشکل دارند. تفاوت فرهنگی با مشتریان نیز از دیگر موانع صادرات است.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره ۱۱ شهریور به مناسبت روز ملی صنعت چاپ، گفت که این جشنواره امسال به دلیل مصادف شدن با با آخر ماه صفر، در روز دیگری برگزار می‌شود که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4237

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.