عبدالله اسفندیار، رئیس اتحادیه صنف لوازم خرازی فروشان و وابسته تهران، در سخنانی ضمن اشاره به این مطلب که افراد حاضر در جلسه از دانش و بینش خاصی نسبت به نوآوری ها و بحث دیجیتال مارکتینگ برخوردارند، تصریح کرد که اتحادیه صنف لوازم خرازی فروشان و وابسته تهران با قدمت بالای ۱۰۰ سال و در میانه کشاکش های فراوان، سرانجام توانسته تا حدودی خود را از مشکلات برهاند.
به گفته اسفندیار، نگاه این صنف و اتحادیه مربوطه همواره همراهی با پیشرفت علمی و تکنولوژی جهانی بوده تا با به روز رسانی به کسب و کار خود در اقتصاد جهانی رونق بخشیده و در این امر، همراهی با دیجیتال مارکتینگ، امری اجتناب ناپذیر است.
رئیس اتحادیه صنف لوازم خرازی فروشان و وابسته تهران همراهی با محافل علمی و بهره گیری از رهنودهای اساتید را مهم دانست و بر اهتمام اتحادیه در این مسیر تاکید کرد. گفتنی ست حضار این همایش بعد از سخنان رئیس اتاق اصناف تهران، شنوای آموزه های استاد مدعو؛ میلاد تاروردی بودند.