• امروز : دوشنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل اخبار 1788اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

همگی بیکار نشسته ایم، ببینیم نتایج مذاکرات چه می شود!/ خریدِ فاکتورباز دستپختِ اقتصادیِ سیاست نوسانات ارز به قیمتِ از بین رفتن امنیت شهروندان/ مردم تا مجبور نشوند از تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی استفاده نمی کنند ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ کاهش قدرت خرید مردم بزرگ‌ترین دغدغه صنف نوشت‌افزار/ سامانه‌ها نتیجه‌ای جز افزایش هزینه تولید ندارند بازار شکر کماکان ملتهب/ افزایش قیمت چای و وفور حبوبات در بازار سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود چرا نحوه تأمین مالی فروشگاه‌های بزرگ بررسی نمی‌شود؟

15
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیر وسایل الکترومکانیکی تهران:

بالا بودن قیمت مواد اولیه و دلار تولیدات داخلی و واردات را با چالش مواجه کرده است/ خطر جمع شدن واحدهای این صنف در صورت عدم حمایت دولت

  • کد خبر : 2792
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴
بالا بودن قیمت مواد اولیه و دلار تولیدات داخلی و واردات را با چالش مواجه کرده است/ خطر جمع شدن واحدهای این صنف در صورت عدم حمایت دولت
علی‌اکبر ایلخانی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیر وسایل الکترومکانیکی تهران با اشاره به چالشهای تولیدات داخلی و واردات به دلیل بالا بودن قیمت مواد اولیه و دلار بر ضرورت حمایت‌های دولت تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ مشکل مالیات این روزها گریبان همه صنوف را گرفته که عدم حمایت‌های مسئولان از ماهیت و حیات اصناف را تکمیل می‌کند. اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیر وسایل الکترومکانیکی از این دست است؛ صنفی که با تولید و تعمیرات انواع و اقسام متنوع و متفاوتی از کالاهای ضروری و روزمره زندگی افراد در ارتباطند؛ از ریش‌تراش برقی و سنگ دریل تا جاروبرقی و چرخ گوشت و سشوار و…

علی‌اکبر ایلخانی، در گفت وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، به گوشه‌ای از این مشکلات اشاره و بر ضرورت حمایت‌های دولت تاکید کرده است.

ضرورت تغییر اینتاکدها

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیر وسایل الکترومکانیکی در مقایسه وضعیت اقتصادی این صنف با سایر مشاغل، توضیح می‌دهد که جاروبرقی، چرخ‌گوشت و غیره، همه اجناسی هستند که تا خراب نشوند کسی نمی‌خواهد آن را تعمیر کند و وقتی برای تعمیر آن هم می‌روند، اجرتی ۱۰ درصدی از آن‌ها اخذ می‌شود و در مواجهه با اداره مالیات، باید ۲۵ درصدِ عین ۱۰۰ درصدی که فاکتور دارید، را پرداخت کنید.

به عقیده علی‌اکبر ایلخانی، مهم‌ترین مشکل، همین نحوه اخذ مالیات است و ضرورت تغییراینتاکدها باید در اولویت قرار بگیرد.

با همه مشکلات کسب و کار ادامه دارد

اما آیا بازار این صنف هم گرفتار رکود است و اگر هست به چه میزان اعضای اتحادیه صنف را درگیر کرده است؟ رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیر وسایل الکترومکانیکی، می‌گوید: معمولا چندین سال است که صنف، این رکود را دارد اما به هر حال کسب و کساد به هر قیمتی که شده صورت می گیرد و اگر مسائل دارایی و بیمه روبراه شوند، کسبه و واحدهای صنفی می‌توانند زندگی خود را اداره کنند.

به اعتقاد علی‌اکبر ایلخانی، در حال حاضر، تولیدی‌ها از این بایت مشکل دارند که کالاهایشان گران تمام می‌شود.

او توضیح می‌دهد: در حال حاضر برخی اجناس از خارج می‌آیند و برخی در داخل تولید می‌شود که در هر دو صورت به دلیل بالا بودن قیمت مواد اولیه و بالا بودن قیمت دلار، گران تمام می‌شود؛ یک جاروبرقی که ۳۰۰ هزار تومان می‌خریدیم و هنوز آن را داریم الان باید حداقل سه، چهار یا پنج میلیون بخریم!

بچه‌های ما هم استعدادش را دارند هم توانش را

به گفته ایلخانی، دولت در تولید باید بیشتر حمایت کند؛ چراکه از تولیدی کوچک، تولیدی بزرگ به وجود می‌آید؛ اگر مسئولان بخواهند سوبسیدهایی برای انرژی و مالیات تخصیص نداده یا دارایی آن‌ها را پایین‌تر نگیرد، خب کم‎کم جمع می‌کنند و ما باید به کشورهای دیگر وابسته شویم در صورتی‌که اگر حمایت شوند، بچه‌های ما هم استعداد و هم توانش را دارند که بتوانند همه چیز را تولید کنند.

در حال حاضر به گفته رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیر وسایل الکترومکانیکی بازار داخلی توان تولید حدود ۸۰ درصد از اجناس را دارد.

شمول وسایل الکترومکانیکی در زندگی مردم

از ریش‌تراش برقی تا ماکروویو و سنگ دریل و… همه جزو تولید و تعمیرات صنف تولیدکنندگان و تعمیر وسایل الکترومکانیکی می‌گیرند.

همچنین تولید سیم‌پیچی الکترو موتور و همچنین تولید موتورهای کولرو لوازم گردنده مثل آبمیوه‌گیری، چرخ گوشت، بخارشور و همه لوازم برقی دیگری از این دست، جزو تولیدات و تعمیرات اتحادیه این صنف حساب می‌شود. تابلوی فشار ضعیف و قوی، ترانسفورماتور و اینورتر هم همگی زیرمجموعه خدمات این صنف قرار می‌گیرند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2792
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع ‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 441 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.