• امروز : پنجشنبه, ۲۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 10 April - 2025
کل اخبار 1756اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات از فردا در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود عقب‌نشینی مردم از سرمایه‌گذاری در صنعت/ دولت و حاکمیت باید در کنار بخش خصوصی باشند و با آن رقابت نکنند رکود شدید در بازار/ مغازه‌ها تعطیل شده و آینده‌ای مبهم پیش روی ماست ورود سیب‌زمینی جنوب به بازار؛ کاهش قیمت در راه است قیمت میوه‌های نوبرانه از اردیبهشت متعادل می‌شود

16

اعتراض رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران نسبت به نحوه برگزاری انتخابات کمیسیون تخصصی طلا و جواهر کشور

  • کد خبر : 1896
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۹:۴۸
اعتراض رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران نسبت به نحوه برگزاری انتخابات کمیسیون تخصصی طلا و جواهر کشور
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران با توجه به برگزاری انتخابات کمیسیون تخصصی طلا و جواهر کشور در اتاق اصناف ایران، نسبت به نحوه برگزاری و عدم اطلاع رسانی برای داوطلبان شرکت در این انتخابات و برگزاری خاموش آن اعتراض کرد.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران ضمن بیان اهمیت جایگاه اتاق اصناف و کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره کشور گفت: متاسفانه بدون اطلاع اتحادیه‎های بزرگ کشور و اتحادیه طلا و جواهر تهران، ثبت نام داوطبین انتخابات این کمیسیون صورت پذیرفته و تنها ۱۱ نفر از افرادی که به اتاق اصناف ایران نزدیک بوده در این انتخابات ثبت نام نموده اند.

وی با اشاره به ابطال یک دوره انتخابات کمیسیون تخصصی طلا و جواهر در یک ماه گذشته تصریح کرد: این به هیچ وجه قابل قبول نیست که تعداد معدودی از افراد نزدیک به اتاق اصناف ایران با استفاده از ارتباطات داخلی و در بی خبری دیگر اتحادیه های طلا و جواهر کشور، کاندیدای این کمیسیون شوند و این مهندسی انتخابات برازنده نظام مردم سالار کشور و جامعه اصناف و صنف طلا و جواهر نیست.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران ضمن لزوم توجه نهادهای ناظر نسبت به برگزاری این انتخابات افزود: ما و اتحادیه های سراسر کشور خواهان برگزاری انتخاباتی سالم و با حضور همه اتحادیه های کشوری و همکاران خود در حوزه صنعت طلا و جواهر هستیم و در این میان اطلاع رسانی و مشارکت همه فعالان صنفی طلا و جواهر در این انتخابات ضروری و لازم است.

بذرافشان ادامه داد: پس از برگزاری دور قبل این انتخابات که منجر به ابطال آن شد، این اتحادیه و اتحادیه شهرهای بزرگ کشور نامه های اعتراض آمیزی در رابطه با نحوه برگزاری این انتخابات به اتاق اصناف ایران ارسال کردیم، ولی با وجود همه اعتراضاتِ جامعه اصناف و صنف طلا و جواهر کشور، در کمال ناباوری امروز سه شنبه سایت اتاق اصناف ایران با همان ۱۱ داوطلب قبلی زمان برگزاری این انتخابات را چهارشنبه ۱۵ آذرماه اعلام کرد.

وی با اشاره به جایگاه مهم و استراتژیک طلا در اقتصاد کشور و اهمیت صنف و صنعت طلا و جواهر و پتانسیل آن تاکید کرد: انتخابات کمیسیون تخصصی طلا و جواهر حتما باید با ثبت نام از همه داوطلبین و فعالان حوزه طلا و جواهر کشور و با اطلاع رسانی جامع به صورت شفاف صورت پذیرد و برگزاری سریع و بدون اطلاع دیگر اتحادیه های کشور و بصورت بسته با حضور معدود افراد صنفی به هیچ وجه مورد قبول صنف طلا و جواهر در سراسر کشور نیست.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در خاتمه خواستار ورود سازماها و نهادهای ناظر در این انتخابات و اطلاع رسانی جامع و کامل در سراسر کشور و برگزاری شفاف و روشن انتخابات با حضور همه متقاضیان و داوطلبین صنعت طلا و جواهر کشور در کمیسیون تخصصی طلا و جواهر کشور شد.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران با توجه به برگزاری انتخابات کمیسیون تخصصی طلا و جواهر کشور در اتاق اصناف ایران، نسبت به نحوه برگزاری و عدم اطلاع رسانی برای داوطبان شرکت در این انتخابات و برگزاری خاموش آن اعتراض کرد.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1896

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.