• امروز : پنجشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل اخبار 1956اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد بازار اغذیه‌فروشان متعارف و امنیت برقرار است/ تولیدات داخل افزایش قیمت نداشتند/ با همکاری اتاق اصناف تهران قیمت نان را مدیریت می‌کنیم افزایش کاذب قیمت برنج ایرانی و حبوبات به زودی مرتفع می‌شود/ نرخ مصوبه جدید روغن اعلام و کمبود آن منتفی شد/ بازار روند عادی خود را سپری می‌کند بحران در صنعت طلا و جواهر کشور/ اصناف پای کار ایستادند؛ سازمان امور مالیاتی هم مراعات کند رستگار: مطالبات اصناف استیفا شود/ پزشکیان: دولت آمادگی دارد اختیارات لازم را به اتحادیه‌ها و اصناف، اعطا کند نشست مشترک اتاق اصناف و استاندار تهران در شرایط جنگی هم بازار را رها نکردیم/ ضرورت حمایت جدی از اصناف آسیب‌دیده کالاهای اساسی به‌وفور در بازار موجود است/ روغن به‌زودی انبوه توزیع می‌شود  مشکلی در تأمین میوه و سبزی نداریم/ با متخلفان برخورد می‌شود شرایط و نحوه بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد

17
محمد ولدخانی رئیس اتحادیه بنکداران (طاقه‌فروشان پارچه) :

اجرای قانون پایانه های فروشگاهی زمانی قابل اجرا است که لیست هزینه های مودیان محاسبه و لحاظ شود/ یکبار هم شده مدیران مالیاتی از طریق اتحادیه‌ها آموزش‌های لازم را ببینند

  • کد خبر : 2175
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۴
اجرای قانون پایانه های فروشگاهی زمانی قابل اجرا است که لیست هزینه های مودیان محاسبه و لحاظ شود/ یکبار هم شده مدیران مالیاتی از طریق اتحادیه‌ها آموزش‌های لازم را ببینند
پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران. اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان جهت شفاف‌سازی و عدالت مالیاتی زمانی قابل اجراست که لیست هزینه‌های مودیان(اصناف) محاسبه و لحاظ شود.

پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران. اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان جهت شفاف‌سازی و عدالت مالیاتی زمانی قابل اجراست که لیست هزینه‌های مودیان(اصناف) محاسبه و لحاظ شود.

رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه‌فروشان پارچه در مورد اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، می‌گوید: «در راستای شفاف سازی و عدالت مالیاتی، اجرای این قانون نیاز به آموزش کافی، تدریجی و اطلاع رسانی از طریق صدا و سیما و… دارد.»

محمد ولدخانی، همچنین از ثبت‌نام مرحله به مرحله گروه‌ها و در ابتدا اشخاص حقوقی در بازه زمانی دو ساله جهت اجرا خبر داد تا از مشکلات و عواقب بعدی آن جلوگیری شود.

به گفته او «سازمان امور مالیاتی نیز باید کلیه هزینه‌های بالای زندگی یک واحد صنفی و مودی آن را  با توجه به تورم روزافزون کشور لحاظ کند.»

 

پوشاک هم از اولویت مردم خارج شد

عدم وجود نقدینگی در جامعه باعث شده که پوشاک و منسوجات از سبد خانوار دور شود و اولویت‌های دیگر جایگزین شود. ولدخانی با بیان این وضعیت، توضیح می‌دهد که «عملاً این کالا خریداری ندارد و به طَبَعِ آن فروش این صنف به حداقل رسیده که جوابگوی حتی مخارج زندگیشان هم نیست.»

ریاست اتحادیه بنکداران و طاقه‌فروشان پارچه، می‌گوید: اعضای صنف ما برای امرار معاش روزانه حتی حاضرند جنس‌های خود را با حداقل سود و یا زیر قیمت بفروشند، اکثر چک‌های مشتریان نیز برگشت می‌خورد؛ در چنین شرایطی چه کسی پاسخ اعضای اتحادیه را می دهد؟

ولدخانی به قوانین دست و پاگیری اعم از سامانه جامع تجارت و سامانه انبارها و غیره اشاره می‌کند که با توجه به عدم آموزش اعضا عملاً امکان‌پذیر نیست و هشدار می‌دهد که باید در جهت رفاه حال اعضای صنف که از ابتدای سال با رکود شدیدی روبه‌رو شده تدبیری اندیشه شود.

 

در این شرایط امکان سود آوری به حداقل و یا با ضرر است

رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه‌فروشان پارچه پیشنهاد می‌دهد که «در این شرایط یکبار هم شده مدیران مالیاتی از طریق اتحادیه‌ها آموزش‌های لازم را ببینند تا از این مسیر، در نحوه رسیدگی و نحوه پاسخگویی تجدید نظری از سوی آن‌ها اتفاق بیافتد.»

به گفته ولدخانی: «در راستای عدالت مالیاتی همیشه میزان سودآوری، یک درصد هم تضمین شده نیست چرا که در این شرایط امکان سود آوری به حداقل و یا با ضرر است.»

او به زمان کرونا اشاره می‌کند که عملاً فعالیت نداشتیم، مالیات نه تنها پولش را مطالبه کرد بلکه جرایم را هم دریافت کرد.

رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه‌فروشان پارچه، می گوید: همه ما در این کشور زندگی می‌کنیم و می‌توانیم درک کنیم که این قشر از جامعه همیشه در صحنه‌ها حضور داشتند چه در زمان انقلاب و چه در زمان بلایای طبیعی و از جمله زمان کرونا‌. لذا خواهشمند است سازمان به اصناف نگاه ویژه داشته باشد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2175

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.