• امروز : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل اخبار 1782اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ آفت بزرگ اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده در تمامی مراحل تولید/ ۵۰ درصد بازار پارچه وارداتی است قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴ نمی‌تواند رشد بالایی داشته باشد/ دهک‌های ۶ تا ۱۰ از خرید خانه ناامید شده‌اند واسپاری امور اجرایی نمایشگاه کتاب به صنف ناشران و کتابفروشان تحقق شعار وفاق ملی است از خرید طلای دست دوم پرهیز و ترجیحاً مصنوعات طلای نو تهیه شود

13
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران:

ابطال ۵۷۰ پروانه تولیدی/ قطعی برق صنعت پلاستیک را بحرانی کرد

  • کد خبر : 8019
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۹:۳۵
ابطال ۵۷۰ پروانه تولیدی/ قطعی برق صنعت پلاستیک را بحرانی کرد
اکبر مشهدی‌زاده، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران، با انتقاد از وضعیت نامطلوب موجود، از آینده‌ای نامعلوم برای این صنعت خبر داد و گفت: به دلیل رکود حاکم بر بازار، حدود ۵۷۰ پروانه تولیدی ابطال شده و هیچ واحد تولیدی جدیدی نیز در حال تاسیس نیست.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران اظهار کرد: دو نوع بازار توزیعی و تولیدی وجود دارد که متاسفانه این مشکلات تاثیرات منفی قابل توجهی بر صنعت و بازار داشته است؛ چرا که در حال حاضر تولیدکنندگان با مشکلات متعددی مواجه هستند که تأثیرات منفی زیادی بر روی صنعت و بازار گذاشته است.

وی افرود: یکی از اصلی‌ترین مشکلات، افزایش قیمت مواد اولیه است که به طور متوسط ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش یافته و این امر قدرت خرید مردم را کاهش داده است.

افول صنعت پلاستیک

اکبر مشهدی‌زاده در ادامه به معضل قطعی مکرر برق اشاره کرد و گفت: قطعی‌های مکرر برق که اغلب ۲ روز در هفته شده است و از ساعت ۵ تا ۱۰ شب در برخی مناطق اتفاق میفتد، باعث اختلال در فرآیند تولید شده و تولیدکنندگان را به شدت تحت فشار قرار داده است. این در حالی است که پیش از این، قطعی برق دو روز در هفته بود، اما اکنون با اعمال یک نوع ارفاق، این قطعی به یک روز کامل (۲۴ ساعت) در هفته رسیده است و در سایر روزها نیز شاهد قطعی‌های حدوداً ۵ ساعته هستیم.

عدم رغبت سرمایه‌گذاران برای ورود به بخش تولید

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران اظهار کرد: در سال جاری، حدود ۵۷۰ پروانه تولیدی به دلیل کسادی بازار ابطال شد و هیچ واحد تولیدی جدیدی در حال تأسیس نیست که این مسئله نشان‌دهنده عدم رغبت سرمایه‌گذاران برای ورود به بخش تولید است.

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: کیفیت مواد اولیه مورد استفاده در تولید، به ویژه در صنایع خودروسازی و لوازم خانگی، به طور کلی در سطح استاندارد قرار دارد.

انتقاد از وعده‌های بی‌عمل دولت و خسارت ۲۰ میلیاردی قطعی برق

مشهدی‌زاده ضمن انتقاد از عملکرد دولت در قبال مشکلات صنعت پلاستیک، اظهار کرد: تولیدکنندگان انتظار دارند که دولت اقداماتی برای بهبود شرایط انجام دهد، اما به نظر می‌رسد که تنها وعده‌هایی داده می‌شود و هیچ اقدام عملی صورت نمی‌گیرد. قطعی برق به شدت بر روی سوددهی واحدهای تولیدی تأثیر گذاشته است و به گفته یکی از مدیران اقتصادی، این مشکل می‌تواند به صنعت حدود ۲۰ میلیارد تومانی خسارت بزند؛ به گونه‌ای که اگر تولیدکنندگان با چالش قطعی برق، مواجه نبودند می‌توانست ورق برگردد و به سود آنها تمام می‌شود اما با این وضعیت رغبتی برای تولید وجود ندارد.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران ضمن انتقاد از وضعیت موجود، آینده مطلوبی را برای صنعت پیش‌بینی نکرد و گفت: با توجه به استمرار این وضعیت، نمی‌توان آینده خوبی برای صنعت پلاستیک متصور شد، با وجود این چالش‌ها، برخی از تولیدکنندگان به خاطر عشق به کار و سابقه طولانی در این صنعت، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8019

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.