• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

16
وحید یزدان پرستی، رئیس اتحادیه صنف درودگران و مبلسازانِ تهران:

آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است

  • کد خبر : 8362
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| وحید یزدان پرستی که به تازگی سُکان هدایت و مدیریت اتحادیه صنف درودگران و مبلسازان تهران را در دست گرفته و خود یکی از تولیدکنندگان و توزیع گرانِ مطرح کشور در صنعت مبلسازی و درودگری به حساب آمده، از بطن این حرفه باخبر است و از نزدیک مشکلات اتحادیه را زیر نظرگرفته، تازه نفس و جوان و البته با برنامه آمده. او بحث قدردانی و از هم گسستن ریسمان گلایه مندی، رشد معنویات و توجه به آفریننده و خالق برکات هستی را مورد اشاره قرار داده و برای این مهم در کنار همه برنامه ریزی ها و تخصص های استانداردساز، جای ویژه ای باز کرده است.

اتحادیه صنف درودگران و مبلسازان از قدیمی ترین اتحادیه های تهران است،  در  سال ۱۳۳۲ افتتاح شده و با بیش از ۴۰۰۰ عضو رسمی که با احتساب غیررسمی ها  به اعداد و ارقام بسیار بالاتری می رسد، مشغول به فعالیت است. سوای مباحثی نظیر مالیات های گزاف که اعضای اتحادیه را در تنگنا قرار داده، عمده مشکل اهالی این صنف به موضوعات نظارتی برمی گردد. به گفته وحید یزدان پرستی، رئیس اتحادیه صنف درودگران و مبلسازان تهران، خارج کردن نظارت از سیطره اختیارات اتحادیه موجب شده محتکران و عرضه کنندگان غیرقانونی مواد اولیه، باندهای خود را داشته و متاسفانه به وزنه ای در این بازار بدل شده اند.

عمده مشکل این صنف گرفتن اختیار نظارت از اتحادیه است

رئیس اتحادیه صنف درودگران و مبلسازان تهران، توضیح می دهد که به واسطه نبودن نظارت اتحادیه بر مواد اولیه از بیرون برای ما تصمیم می گیرند و ماحصل آن برای اتحادیه این می شود که واحدی پر از نارضایتمندی اجتماعی داشته باشیم. به گفته یزدان پرستی، این روزها خیل شکایات و عدم رضایت هایی که به سمت اتحادیه روانه شود به همان عدم نظارتی بازمی گردد که تاثیر خود را بر خروجی کالا در مرحله آخر گذاشته و سایه سنگین آن بر جامعه، ناتوانی مردم در خرید و کسادی بازار را به دنبال دارد.

او با اشاره به اهمیت و ضرورت سوق دادنِ نظارت، تحت نظر اتحادیه، تصریح می کند که اگر در عرصه تولید و عرضه و در بحث مواد اولیه و یا وارداتی ها نظارت وجود داشته باشد، درصد قابل توجهی از مشکلات رفع خواهند شد.

با برنامه آمدیم

یزدان پرستی که به تازگی سُکان هدایت و مدیریت اتحادیه را در دست گرفته و خود یکی از تولیدکنندگان و توزیع کنندگان مطرح کشور در صنعت مبلسازی و درودگری به حساب آمده، از بطن این حرفه باخبر است و از نزدیک مشکلات اتحادیه را زیر نظرگرفته، تازه نفس و جوان و البته با برنامه آمده و معتقد است که نباید به گذشته برگشت و ایرادات را پررنگ کرد.

به اعتقاد او پیش از آغاز هر کاری باید از مشورت و تجارت متفاوت بهره برد و طبق ظرفیت های موضوع، برنامه ریزی کرد؛ برنامه هایی در شمار بالا که در مجامع مربوطه و رسمی ارائه شده و در حال بررسی هستند.

یزدان پرستی با اشاره به تولیدی و توزیعی بودن صنف خود، بر ارتباط این دو و تاثیراتشان بر هم تاکید کرده و می گوید تولیدکننده مزایای تولید را دارد از سوی دیگر فروش هم دارند و این بر توزیع کننده ما تاثیر منفی گذاشته و نمی توان از آن چشم پوشی کرد بنابراین مجزا کردن فروش و توزیع یکی از برنامه های اساسی اتحادیه خواهد بود.

رئیس اتحادیه صنف درودگران و مبلسازان تهران با بیان اینکه استانداردسازی مواد اولیه هم در برنامه های اتحادیه هم مورد توجه قرار گرفته به مشخص کردن قیمت ها و جا انداختن روالی اشاره می کند که مخاطب بر اساس کُدبندی و به صورت مشخص خرید خود را انجام دهد و با بی قانونی های پیش آمده برخورد شود.

اگر اتحادیه با برنامه ریزی ورود کرده باشد سهم بهتری از بازار دریافت خواهد کرد

یزدان پرستی در خصوص تاثیر فروش شب عید به برنامه ریزی های صنف و اتحادیه مربوطه اشاره می کند که چه زمینه ها و زیرساخت هایی را مهیا کرده. او توضیح می دهد که اگر اتحادیه با برنامه ریزی و شناخت تخصصی ورود کرده باشد طبیعی است که سهم بهتری از بازار دریافت خواهد کرد.

او بحث قدردانی و از هم گسستن ریسمان گلایه مندی، رشد معنویات و توجه به آفریننده و خالق برکات هستی را مورد اشاره قرار داده و برای آن در کنار همه برنامه ریزی ها و تخصص های استانداردساز، جای ویژه ای باز کرده و معتقد است این دو در کنار هم یک صنف را به شکوفایی خود می رساند.

رئیس اتحادیه صنف درودگران و مبلسازان تهران، می گوید: قواعد را باید رعایت کرد و به همین معنویات توجه داشت؛ ساده است؛ با ذهن شلوغ نمی توان کارهای درست را انجام داد و این جاست که معنویات به یاری آمده و برای تو تبیین می کنند که همه چیز از درون آغاز می شود و بر بیرون تاثیر می گذارد. به همین دلیل است که برای هر صنفی همیشه می شود شب عید باشد.

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8362
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 102 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.