• امروز : دوشنبه, ۱۸ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 8 June - 2026
کل اخبار 2622اخبار امروز : 0
7
با حضور حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران و سرهنگ علی رفیعی، رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی:

نشست خبری دومین نمایشگاه تهران مدکس در محل اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران، برگزار شد/ آیین رونمایی از پوستر نمایشگاه

  • کد خبر : 11225
  • ۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
نشست خبری دومین نمایشگاه تهران مدکس در محل اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران، برگزار شد/ آیین رونمایی از پوستر نمایشگاه
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| نشست خبری دومین نمایشگاه تهران مدکس همچنین مراسم رونمایی از پوستر صبح روز دوشنبه اول دی ماه 1404، با حضور حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، سرهنگ علی رفیعی، رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت در محل اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران و به همت ابوالقاسم شیرازی و امید آقاحسین شیرازی، رئیس و اعضای هیات رئیسه اتحادیه برگزار شد. نمایشگاه مدکس؛ نمایشگاه تخصصی زنجیره ارزش پوشاک، طراحی، مد، لباس، چرم و صنایع وابسته، 7 تا 10 بهمن در بوستان گفتگو، برگزار خواهد شد.

به گفته ابوالقاسم شیرازی نمایشگاه این نمایشگاه، فرصتی برای تولیدکنندگان بنگاه های متوسط و کوچک و معرفی محصولات آن ها به جامعه کسبه و مشتریان، خواهد بود. شیرازی توجه به فرهنگ ایرانی اسلامی، توجه به صادرات و توسعه اقتصادی کارآفرینان پوشاک، نمایش توانمندی‌ها و تخصص طراحان و تولیدکنندگان پوشاک، حمایت از استارتاپ‌ها و فناوری‌های جدید، توسعه ارتباطات دانشگاه با صنف و صنعت پوشاک، آینده‌پژوهشی و ساختارهای توسعه برندهای ملی پوشاک را از اهداف راهبردی این نمایشگاه دانست.

در این نشست، سرهنگ رفیعی، برگزاری نمایشگاه را از منظر انتظامی و ترافیکی مد نظر قرار داد که مشکلاتی برای مجاورین ایجاد نشود همینطور تاکید کرد در نمایشگاه، فرهنگ ایرانی و اسلامی مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.

به گفته شیرازی، اتحادیه پوشاک با محوریت اتاق اصناف تهران سال هاست در راس صیانت از واحدهای صنفی قرار دارند. او اطمینان خاطر داد که این نمایشگاه کاملا ایرانی خواهد بود.

اصحاب رسانه، سوالات خود را در خصوص وضعیت صنعت پوشاک، قاچاق، موازی کاری های خارج از فعالیت اتحادیه مطرح و هر کدام به تناوب موضوع، توسط رستگار، رفیعی و شیرازی پاسخ داده شدند.

مراسم رونمایی از پوستر نمایشگاه در ادامه مراسم، صورت پذیرفت و حضار این پوستر را به امضای خود مزین کردند.

نمایشگاه مدکس؛ نمایشگاه تخصصی زنجیره ارزش پوشاک، طراحی، مد، لباس، چرم و صنایع وابسته، 7 تا 10 بهمن در بوستان گفتگو، برگزار خواهد شد.

رییس اتاق اصناف تهران با هشدار نسبت به واردات بی‌رویه پوشاک و فشار هزینه‌ها بر تولیدکنندگان، تأکید کرد حمایت هدفمند از کارگاه‌های کوچک و کاهش هزینه‌های تولید، تنها راه حفظ بازار داخلی و معیشت مردم است. متن کامل صحبت های حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران در همین رسانه منتشر خواهد شد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=11225
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 356 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.