حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران، با اشاره به اینکه غذای سنتی میراثی ماندگار است که از گذشته به ما رسیده، غذای ایرانی را داروی سفره های ایرانی خوانده و گفته ما نباید به خاطر اینتاکد بالا کاری کنیم که مردم به سمن غذاهای غربی گرایش پیدا کرده و این نگین سفره های ایرانی به حاشیه برود.
بالا بودن اینتاکدهای مالیاتی، اداره واحدهای صنفی را دشوار و هزینه نهایی فعالیت را بالا برده و در نتیجه بر خزید شهروندان هم تاثیرگذار خواهد بود.
او تصریح کرده که واحدهای صنفی ما باید نسبت به غذاهای غربی اینتاکدهای خیلی پایین تری داشته باشند و هرچه قدر بتوانیم قیمت تمام شده غذا را برای واحدهای صنفی پایین تر بیاوریم؛ مردم استقبال بیشتری می کنند و این باعث می شود که هم سلامت جامعه بالا برود و هم مصرف انرژی گاز و برق و غیره در منازل پایین تر بیاید.
از سوی دیگر به گفته رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران، زمانی که مردم از غذاهای سالم و سنتی واحدهای صنفی، استفاده می کنند جنبه تفریحی هم برایشان به دنبال خواهد داشت.
حسین محمدی، می گوید در جهان پیشرفته تامین هر سه وعده غذایی مردم از طریق رستوران ها صورت می گیرد و ما هم باید به همین سمت و سو پیش برویم.
















