• امروز : پنجشنبه, ۲۲ آبان , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 13 November - 2025
کل اخبار 2307اخبار امروز : 0
1
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران:

اینتاکد غذاهای سنتی باید خیلی پایین تر از غذاهای غربی باشد/ ما هم باید به سمت تامین هر سه وعده غذایی مردم از طریق واحدهای صنفی برویم/ سلامت جامعه، صرفه جویی در انرژی و ایجاد زمینه های سرگرمی

  • کد خبر : 10517
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
اینتاکد غذاهای سنتی باید خیلی پایین تر از غذاهای غربی باشد/ ما هم باید به سمت تامین هر سه وعده غذایی مردم از طریق واحدهای صنفی برویم/ سلامت جامعه، صرفه جویی در انرژی و ایجاد زمینه های سرگرمی
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران، می گوید در جهان پیشرفته و رو به توسعه، شهروندان هر سه وعده غذایی خود را از رستوران ها تهیه می کنند و ما هم باید با در اختیار داشتن ظرفیت غذاهای سنتی که میراث ماندگار ملی و نگین سفره های ایرانی هستند، به این سمت پیش برویم تا هم سلامت جامعه در برابر غذاهای غربی، حفظ شده و هم در انرژی مصرفی منازل، صرفه جویی شود. محمدی با اشاره به اینتاکدهای بالای مالیاتی، بار دیگر از مسئولان خواسته در این زمینه اصلاحاتی اثرگذار انجام دهند.

حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران، با اشاره به اینکه غذای سنتی میراثی ماندگار است که از گذشته به ما رسیده، غذای ایرانی را داروی سفره های ایرانی خوانده و گفته ما نباید به خاطر اینتاکد بالا کاری کنیم که مردم به سمن غذاهای غربی گرایش پیدا کرده و این نگین سفره های ایرانی به حاشیه برود.

بالا بودن اینتاکدهای مالیاتی، اداره واحدهای صنفی را دشوار و هزینه نهایی فعالیت را بالا برده و در نتیجه بر خزید شهروندان هم تاثیرگذار خواهد بود.

او تصریح کرده که واحدهای صنفی ما باید نسبت به غذاهای غربی اینتاکدهای خیلی پایین تری داشته باشند و هرچه قدر بتوانیم قیمت تمام شده غذا را برای واحدهای صنفی پایین تر بیاوریم؛ مردم استقبال بیشتری می کنند و این باعث می شود که هم  سلامت جامعه بالا برود و هم مصرف انرژی گاز و برق و غیره در منازل پایین تر بیاید.

از سوی دیگر به گفته رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران، زمانی که مردم از غذاهای سالم و سنتی واحدهای صنفی، استفاده می کنند جنبه تفریحی هم برایشان به دنبال خواهد داشت.

حسین محمدی، می گوید در جهان پیشرفته تامین هر سه وعده غذایی مردم از طریق رستوران ها صورت می گیرد و ما هم باید به همین سمت و سو پیش برویم.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=10517
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 64 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.