• امروز : جمعه, ۲۳ آبان , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 14 November - 2025
کل اخبار 2307اخبار امروز : 0
1
بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی تأسیسات، تهویه مطبوع و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی با حضور فعال اتحادیه های صنفی تهران؛

حمیدرضا رستگار: نمایشگاه زمینه سازِ رشد تولید و همسو با آن توسعه صادرات است/ حمایت همه جانبه اتاق از اتحادیه ها ادامه خواهد داشت

  • کد خبر : 10419
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸
حمیدرضا رستگار: نمایشگاه زمینه سازِ رشد تولید و همسو با آن توسعه صادرات است/ حمایت همه جانبه اتاق از اتحادیه ها ادامه خواهد داشت
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی تأسیسات، تهویه مطبوع و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی روز شنبه ۱۲ مهرماه 1404 با حضور شرکت‌هایی از چهار قاره جهان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، آغاز به‌ کار کرد. حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران با حضور در آیین افتتاحیه این نمایشگاه، چنین روادید مهمی را زمینه سازِ رشد تولید و همسو با آن توسعه صادرات دانست و تاکید کرد که اتحادیه های صنفی تهران تحت حمایت همه جانبه اتاق اصناف تهران با بهره گیری از توان و سرمایه های مادی و معنوی خود در این زمینه پیشتاز بوده و هیچ گاه میدان عمل را خالی نگذاشته اند.

حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران با حضور در آیین افتتاح بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی تأسیسات، تهویه مطبوع و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی، این رویداد مهم با حضور و مشارکت صد‌ها شرکت داخلی و خارجی را فرصتی مغتنم برای مشارکت اتحادیه های صنفی مربوطه و ارائه نوین ترین صنایع، تجهیزات و تولیدات آن ها جهت قرار دادن در معرض دید مخاطبان دانست.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران، نمایشگاه ها علاوه بر شناسایی، تعامل و افزایش ارتباطات و متعاقب آن، تسریع روند اشتغالزایی و همسو با آن رشد تولید، در توسعه صادرات هم  نقش بسیار پررنگ دارد که اتحادیه های صنفی تهران با همراهی همه واحدهای صنفی و نیروهای خدمتگزار خود تحت حمایت همه جانبه اتاق اصناف تهران به عنوان مردمی ترین و بزرگترین  نهاد اقتصادی کشور با بهره گیری از توان و سرمایه های مادی و معنوی خود، در این زمینه پیشتاز بوده و هیچ گاه میدان عمل را خالی نگذاشته اند.

نمایشگاه بین‌المللی تأسیسات، تهویه مطبوع و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی با حضور جمع کثیری از شرکت‌های صنعتی داخلی و بین‌المللی برگزار می‌شود و به‌عنوان بزرگترین رویداد تأسیسات در خاورمیانه، همواره با استقبال بی‌نظیر صاحبان صنایع مواجه بوده. بنا به اعلام روابط عمومی نمایشگاه بین المللی تهران، شرکت‌های صنعتی در این نمایشگاه محصولات، قابلیت‌های فنی و نوآوری‌های خود را به بازدیدکنندگان عرضه و از تعامل با دست‌اندرکاران صنعت تأسیسات و فرصت‌های تجاری موجود بهره می‌گیرند. در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی تاسیسات بیش از ۴۵۰ شرکت داخلی و خارجی از ایران و چهارده کشور جهان و از  ایران بیش از ۱۳۰ برند و ۷۴ شرکت خارجی از کشورهای؛ سوئیس، لهستان، کانادا، ترکیه، آلمان، ایتالیا، انگلستان، فرانسه، چین، دانمارک، تایلند، جمهوری چک، کره جنوبی و ژاپن حضور و مشارکت دارند.

کالا‌های ارائه شده در این نمایشگاه در پنج بخش تولید کنندگان تجهیزات سرمایشی و سردخانه‌ای و تهویه شامل چیلر، سردخانه، برج خنک کننده و فن کویل، تولیدکنندگان تجهیزات گرمایشی شامل دیگ، مشعل، رادیاتور، پکیج و غیره، تولیدکنندگان تجهیزات تأسیسات شامل شیر آلات، لوله و اتصالات، پمپ و فیلتر رسوب زدا‌ها شیر‌های برقی، تولیدکنندگان لوازم برقی و الکترونیکی شامل تابلو برق، لوازم و تجهیزات کنترل ایمنی و تجهیزات جانبی و خدمات شامل عایق ها، مواد اولیه فلزی و غیر فلزی، انرژی‌های نو و … است.

گفتنی ست حضور شرکت‌های دانش بنیان و استارتآپی یکی از مهمترین رویکرد‌های برگزاری نمایشگاه بین المللی تاسیات است و بر این اساس در نمایشگاه امسال، بیش از یکصد و پنجاه شرکت دانش بنیان حضور دارند و محصولات خود را ارائه کرده‌اند.

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی تاسیسات و سیستم ‎‌های سرمایشی و گرمایشی تا ۱۵ مهرماه، هر روز از ساعت ۹ تا ۱۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آماده بازدید علاقمندان است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=10419
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 102 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.