رئیس اتاق اصناف تهران با بیان مطلب فوق اظهار داشت: آرد با کیفیت از نظر بهداشت و طعم، بسیار بهتره و طبیعتاً قیمتش هم بالاتر خواهد بود. آردی که در حال حاضر به نانواییها میدهند، معمولاً کمی بیکیفیتتره بوده است. آرد موجود در بازار با کیفیت است و با آردی که هم اکنون به نانواییها ارائه می شود، تفاوت بسیار زیادی دارد.
رستگار بیان کرد: ما میتوانیم دو نوع آرد را بررسی کنیم: یکی آرد با کیفیت و دیگری آرد معمولی. آرد معمولی شاید از نظر پخت و طعم قابل قبول باشه، اما به هیچ وجه نمیتواند طعم واقعی نان را به ما منتقل کند.
وی یادآور شد: برای آنکه مردم بتوانند طعم واقعی نان رو بچشند، نیاز به آرد با کیفیت دارن که تفاوتهای بارزی با آردی که الان به عنوان آرد نان استفاده می شود، دارد.
رئیس اتاق اصناف تهرانگفت: قیمت نان سنگک حدود ۲۰ تا ۳۰ تومان است که در بازار با قیمت تقریباً ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر عرضه میشود.
رستگار با بیان اینکه اتحادیه و اتاق اصناف قیمتی را تعیین کردهاند که تنظیم بازار آن را نمیپذیرد گفت: بخشی از مسئله دستوری است که باید اجرا شود و فرمانداری و استانداری تهران آن را اعلام کنند.
رئیس اتاق اصناف تهراندر خصوص اختلاف قیمت نان با نرخ تنظیم بازار گفت: با توجه به وضعیت فعلی، قیمت نان سنگک حدود ۲۰ تا ۳۰ تومان است که شما بیشتر از این برآورد کردهاید و این اختلاف قیمت تقریباً ۳۰ تا ۴۰ درصد است.