صبح امروز سه شنبه هجدهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران به ریاست حمیدرضا رستگار در حالی برگزار شد که با حضور اعضای هیات رئیسه؛ احمد ابوالحسنی، محمدرضا فرجی، اسماعیل کاظمی و حسین علی اکبری و نیز روسای اتحادیه های صنفی تهران، حسن اصفهانی طی حکمی از سوی نعمت الله کاکاوند، رئیس بسیج اصناف تهران به فرماندهی پایگاه بسیج اتاق اصناف تهران منصوب شد، رستگار ضمن اهدای این حکم به فرماندهی جدید، بر همراهی و هم افزایی متقابل اتاق اصناف تهران و بسیج جهت اصلاح و تسریع امور تاکید کرد.
رئیس اتاق اصناف تهران ضمت ابزار تسلیت به مناسب اولین سالگرد شهادت ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور وقت و همراهان او، بار دیگر اصناف تحت مرجعیت اتاق اصناف تهران را بزرگترین تشکل مردمیِ دارای اثر و جایگاه صددرصدی در جامعه دانست و تاکید کرد که اتاق اصناف تهران و ذیل آن اتحادیه های صنفی منتخب بدنه جامعه و مردمی هستند که با رای شان، پیشبرد امور اقتصادی کشور را به ما محول کرده اند.
رئیس اتاق اصناف تهران با تاکید بر مشروعیت مردمی اتحادیه های صنفی و اتاق تهران بار دیگر بر این مهم تاکید کرد که امور اقتصادی باید در دستان بخش خصوصی قرار گیرد و با شناخت توانمندی های آنان و بهره گیری از ظرفیت ها موجود، علاوه بر اینکه صنوف را در جایگاه واقعی و اصیل خود بنشانیم که با پیشبرد اهداف اقتصادی، جامعه را به وضعیت ثباتی از شرایط اقتصادی، نزدیک کنیم. رستگار، دستیابی و رسیدن به این جایگاه را دور از انتظار ندید و آن را منوط به همان شناخت از خود و البته پاسخگو بودن طرف های مقابل دانست.
اجرای تفاهم نامه با شهرداری تهران، استفاده از ظرفیت تبصره ماده ۱۰۰ و تداوم حضور نماینده اتحادیه ها در جلسات ماده ۲۴۴ قانون مالیاتی
رئیس اتاق اصناف تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به اتفاقات مهمی که از ابتدای سال با پیگیری هایی که از برخی مراکز صورت گرفت، اشاره کرد و گفت: تفاهم نامه ای که بر اساس مصوبه هیات رئیسه اتاق با شهرداری و شهردار تهران و شورای شهر در دست اقدام و انجام است؛ مصوبه ای در جهت ایجاد فضای کسب و کار، تسهیل امور شهری، شهرک های صنعتی و اتحادیه هایی که در خصوص پایان کار مشکل دارند و تمام موضوعاتی که بین صنوف و اتحادیه و اتاق اصناف وجود دارد در دست انجام بوده و آورده بسیار مفیدی برای اصناف خواهد داشت؛ این اتفاق می تواند نیاز اتحادیه و صنوف را به شهرک صنعتی و شهر صنفی مرتفع کند.
مورد دیگری که مورد اشاره رستگار قرار گرفت، بحث مهم استفاده از ظرفیت تبصره ماده ۱۰۰ بوده که در این میان کمیسیون های اتاق خصوصا کمیسیون بیمه و مالیات، تاثیر شایانی داشته اند.
حضور نماینده های بند ۳ ماده ۲۴۴ قانون مالیاتی، موضوع دیگری بود که با اصلاحاتی که در قانون صورت گرفت، حذف شد؛ رئیس اتاق اصناف تهران این را کاری نپخته و نسنجیده دانست که از همان زمان اتاق اصناف موضع گیری کرد و این در حالی بود که در تشکیل پرونده های مالیاتی اهلیت چه کسی بهتر از نماینده آن صنف و اتحادیه می تواند دفاع کند و چه کسی اهلیتش بیشتر از این نماینده از صنف و اتحادیه است. او افزود که این اشتباه طوری بود که نماینده اتحادیه را حذف کردند اما طی جلساتی که با رئیس دادرسی مالیاتی و معاون حقوقی و… داشتیم این اتفاق اصلاح شد اما ماده قانونی صراحت دارد که نماینده اتحادیه باید در این جلسه بنشیند. حمیدرضا رستگار در نهایت به بحث آموزش اشاره و تاکید کرد که ما باید در تمامی شئونات کاری، آموزش را چراغ راه خود قرار دهیم.
در هجدهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران، سخنرانان پیش از دستور جلسه؛ احمد حسینی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان و تولیدکنندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات، ناصر شعبانی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی و حسین ناظم زاده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانی تهران به ایرادات سخنانی پرداخته و موضوعاتی که این روزها صنوف را درگیر کرده از نظر گذراندند. در پایان این اجلاس بحث الحاق رسته ها توسط روسای اتحادیه ها مورد بحث و رای گیری قرار گرفت.