حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه اصناف به مرجعیت اتاق اصناف تهران بزرگترین تشکل مردمی در کشور و در تمامی شئونات اقتصادی صاحب نظر هستند، تاکید کرد که می توان با استفاده از ظرفیتی که آن ها دارند در تعامل با کشورهای منطقه و جهان این ظرفیت های بالقوه را به فعل و عمل تبدیل کرد و کار بزرگی انجام داد.
او تصریح کرد که کشور ما علی رغم دارا بودن منابع اقتصادی غنی، نتوانسته از ظرفیت اصناف بهره برد؛ امری که یکی از مهم ترین ملزومات آن، بها دادن و ارزش قائل شدن برای اقتصاد خصوصی است.
رستگار بار دیگر به نقش اتاق اصناف تهران بر این مهم و ایجاد ارتباطات موثر و نقش آفرینی در عرضه اقتصادی اشاره و بر بهره گیری از هوشمند و دیجیتالی شدن کسب و کارها، به روزرسانی و استفاده از ظرفیت های فضای مجازی تاکید کرد. به گفته او اتاق اصناف تهران تلاش و تمرکز خود را بر شناسایی این ظرفیت ها و برنامه ریزی برای ارتباطات موثر، متمرکز کرده است.
در جلسه اتاق اصناف تهران با اتاق مشترک ایران و ویتنام، روسای اتحادیه های صنفی حاضر در جلسه، علی اژدرکش، غلامرضا خدامی، ابوالقاسم توسلی، افضل ملکی، امیدرضا شیرازی و حسن مهری حضور داشتند که هر کدام به تناسب وجود زمینه های همکاری با کشور ویتنام، اطلاعات خود در زینه کالاهای مورد نظر را به اشتراک گذاشتند.
مصطفی موسوی، رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام که ریاست اتاق بازرگانی خرمشهر را نیز بر عهده دارد، ضمن تاکید بر مزایای ایجاد روابط موثر و سازنده با ویتنام بر استفاده از امکانات موجود تاکید و تصریح کرد که به لحاظ ذهنی زمینه ها و آمادگی های لازم برای برقراری این ارتباط در جامعه نیز وجود دارد.
در همین رابطه به گفته اعضای اتاق مشترک ایران و ویتنام، سمینارهای آموزشی تخصصی می توانند ظرفیت ها و جزئیات بیشتری در رابطه با این ارتباط هویدا و راهکارهای موثری برای کیفی تر برقرار شدن این ارتباط به دست دهند.