به گفته وی، تک نرخی شدن ارز و رفع محدودیت و انحصار واردات منجر به ایجاد ثبات ثبات بازار و رقابت بین تولیدکننده توزیع کننده و واردکننده می شود.
کنگری با بیان اینکه ۶۷ درصد سهم بازار اصناف تامین می کند، افزود: اگر سهم اصناف در توزیع پررنگ دیده نشود، تنظیم بازار دچار چالش می شود.
وی قیمت هرکیلو شکر درب کارخانه بدون فاکتور را ۵۲ تومان اعلام کرد و گفت: با احتساب ۱۰ درصد ارزش افزوده ۵۸ هزارتومان بدست بنکدار و ۱۵ درصد حاشیه سود سوپرمارکت و هزینه حمل ۶۵ هزارتومان به بدست مصرف کننده می رسد.
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: با توجه به آنکه شکر موجود در کارخانه ها با ارز ۴۲ هزار و ۲۰۰ تومان وارد شده است، از این رو با قیمت مصوب ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان باید بدست مصرف کننده برسد، در غیراین صورت باید از کارخانه نظارت دقیق شود.
روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید
- ارسال توسط : مولایی
- منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
- 8 بازدید
- بدون دیدگاه