• امروز : چهارشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 2 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

6
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران:

نمره منفی صنایع به بانک‌ها/ واحدهای تولیدی تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند

  • کد خبر : 8443
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
نمره منفی صنایع به بانک‌ها/ واحدهای تولیدی تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
اکبر مشهدی‌زاده، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران گفت: متاسفانه بانک‌ها به هیچ عنوان از تولید حمایت نمی‌کنند و تمرکز آن‌ها بیشتر بر واسطه‌‌گری و ارائه تسهیلات به فروشگاه‌های بزرگ است.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران در خصوص وضعیت این روزهای تولید اظهار کرد: با توجه به چالش‌های روزافزون تولید در کشور و نقش حیاتی بانک‌ها در حمایت از این بخش، متاسفانه بسیاری از تولیدکنندگان از عدم پشتیبانی کافی بانک‌ها گله مند هستند. در این میان، صنعت پلاستیک نیز با مشکلات متعددی از جمله کمبود نقدینگی، عدم دسترسی آسان به مواد اولیه و قطعی‌های مکرر برق دست و پنجه نرم می‌کنند.

مشهدی‌زاده تصریح کرد: زمانی که یک واحد تولیدی برای دریافت وام به بانکی مراجعه می‌کند، بانک‌ها اغلب می‌گویند که به ازای هر میزان سپرده‌گذاری، دو برابر آن وام می‌دهند. این در حالی است که همین میزان وام هم معمولا تنها ۵۰ درصد نیاز واقعی واحد تولیدی را تامین می‌کند و مابقی باید از طریق بازار تامین شود و هیچ حمایت واقعی از طرف بانک‌ها وجود ندارد.

هدف اصلی بانک‌ها واسطه‌گری است

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد هدف اصلی بانک‌ها همان واسطه‌گری است که در حال حاضر هم شاهد آن هستیم. آن‌ها در حوزه مسکن یا اعطای وام‌های کلان به فروشگاه‌های بزرگ فعال هستند، اما وقتی نوبت به تولید می‌رسد، هیچ حمایتی صورت نمی‌گیرد.

او افزود: این در حالی است که واحدهای تولیدی حاضرند وثیقه‌های ملکی خود را در گرو بانک بگذارند و تنها ۵۰ درصد ارزش آن را به صورت اعتباری دریافت کنند تا بتوانند از بورس کالا مواد اولیه خریداری کنند و در صورتی که بانک‌ها این ضمانت را به بورس کالا ارائه دهند، مشکل بسیاری از واحدهای تولیدی برطرف خواهد شد.

آینده روشنی برای این صنعت متصور نیستم

این فعال صنعت پلاستیک گفت: با وضعیتی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، واحدهای تولیدی تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند و قطعی‌های مکرر برق در شهرک‌ها و مناطق صنعتی (دو بار در هفته به مدت ۲۴ ساعت و هر روز بین دو تا سه ساعت) باعث شده است که آینده روشنی برای صنعتی که در آن فعال هستیم، متصور نباشم.

مشهدی‌زاده‌ در خاتمه ضمن تبریک سال نو افزود: در آستانه سال ۱۴۰۴ سال نو را به همکاران عزیزم در صنعت تولید و واحدهای توزیعی تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشیم نه سالی که وزارت نیرو برای ما پیش‌بینی کرده است. آرزو می‌کنم که پیش‌بینی وزارت نیرو برای صنعت تولید برعکس شود و شرایط بهتری را تجربه کنیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8443

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.