• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

11
رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران:

دیگر خبری از حجم بالای سفارش نیست/ افزایش هزینه‎های تمام شده خیاطان با افزایش قیمت دلار

  • کد خبر : 8358
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
دیگر خبری از حجم بالای سفارش نیست/ افزایش هزینه‎های تمام شده خیاطان با افزایش قیمت دلار
 اکبر صدقی، رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران گفت: پنج سال قبل دو سه ماه پیش از عید فعالان این حوزه سفارشات را می‌پذیرفتند تا بتوانند شب عید آنها را آماده و به مشتری تحویل دهند؛ اما در چند سال اخیر دیگر خبری از حجم بالای سفارش نیست. در واقع هر چقدر تورم بالا برود قیمت نیز افزایش می‌یابد و در مقابل قدرت خرید مرم به علت وجود تورم کاهش پیدا می‌کند.»

رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران در خصوص وضعیت بازار صنف متبوع خود عنوان کرد: بازار تولید پوشاک به نسبت سال گذشته افت قابل توجهی را تجربه می‌کند. امسال نسبت به پارسال این بازار با ۳۰ درصد افت مواجه بوده است.

وی افزود: تولیدکنندگان به علت کاهش میزان خرید اقدام به کاهش تولید در این زمینه کرده‌اند. پنج سال قبل دو سه ماه پیش از عید فعالان این حوزه سفارشات را می‌پذیرفتند تا بتوانند شب عید آنها را آماده و به مشتری تحویل دهند؛ اما در چند سال اخیر دیگر خبری از حجم بالای سفارش نیست.

صدقی تاکید کرد: در واقع هر چقدر تورم بالا برود قیمت نیز افزایش می‌یابد و در مقابل قدرت خرید مرم به علت وجود تورم کاهش پیدا می‌کند و همین امر به وضعیت بازار این صنف تاثیر می‎گذارد.»

عدم تمایل خیاطان زنانه و مردانه برای حضور در نمایشگاه بهاره

وی افزود: «با توجه به اینکه میزان خرید مردم در این حوزه کاهش یافته فعالان این صنف نیز تمایل چندانی به تولید ندارند. علاوه بر آن اعضای اتحادیه تمایلی به حضور در نمایشگاه‌های بهاره نیز ندارند به طوری که قبل از کرونا حدود ۹۰۰ نفر در نمایشگاه بهاره شرکت کردند؛ اما امسال این تعداد به ۲۰۰ نفر رسیده است. از سوی دیگر همین ۲۰۰ عضو نیز نهایتاً ۱۰ قلم کالا در نمایشگاه عرضه خواهند کرد.»

رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران نوسانات قیمت ارز را از جمله دلایل این امر دانست و بیان کرد: با توجه به روند افزایشی که قیمت دلار در کشور داشته، متقابلاً قیمت تمام شده محصولات تولیدی اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه نیز افزایش می‌یابد. به طوری که پارچه کت و شلواری که دو ماه پیش متری ۶۰۰ هزار تومان بوده امروز متری ۸۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود. همچنین پارچه پنبه که متری ۳۴۰ هزار تومان بود نیز در حال حاضر قیمت آن به متری ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8358

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.