• امروز : یکشنبه, ۲۳ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 12 January - 2025
کل اخبار 1543اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

برای بالا بردن قیمت ها بهتر نیست با اتحادیه ها هماهنگ شوید؟/ نرخِ ام دی اف، بیداد می کند هرجا اتحادیه ورود کرده شاهد ثباتِ قیمت در بازار و فراوانی کالا بوده ایم در شرایط دشوارِ حاکم باید به عملکرد مثبتِ یک صنف بالید/ نقش اتحادیه در هموارکردن مسیر غیرقابل انکار است یادِ حاج قاسم در بازار بزرگ تهران با حضور گسترده کسبه و بازاریان انتخاب های شایسته می توانند جرقه های وحدت بخش برای رفع موانع و توسعه کشور باشند طعم شیرینِ یک روز ملی با حضور دو هزار نفری اهالی یک صنفِ جهانی/ لزوم توجه بیشتر مسئولان به صنفی که مخاطبش به وسعت یک ایران است تقدیر رئیس اتاق اصناف تهران از فعالان صنفی، کسبه، بازاریان و آحاد مردم مومن تهران اقتدارِ صنوف و عملکردِ اتحادیه ها جامعه را در ریل آبادانی و توسعه واقعی قرار می دهد بزرگترین تبلیغ برای هر مدیر، کارکرد اوست/ دغدغه اصلی من جوانان صنفم هستند برنامه‌ریزی به منظور برگزاری باشکوه پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی اگر قصد خرید یا فروشِ خودرو دارید این هشدار را جدی بگیرید/ به دلیل خارج بودن از نظارت اتحادیه، کسی پاسخگوی مالباختگان خودرو نخواهد بود ایستاده در نقطه ای از تاریخ اصناف برای ایجاد تحولی عظیم در فرش دستباف حالِ بازارِ تجهیزات الکترونیکی و حفاظتیِ تهران خراب است/ تنها سودِ شرایط بد اقتصادی بیشتر شدن فروشِ دزدگیر بوده! کیکِ ایران جهانی شد/ درخششِ قنادان مدال آور و کسب مقام نخست در فستیوال ترکیه حکمرانی اقتصاد هوشمند؛ انقلاب در اصناف با نواوری و فناوری اجرایی شدن صورتحساب الکترونیکی نیازمند اصلاح و شفافیت است طلای آب شده، تله‌ای برای خریداران ناآگاه کاهش تولید منجر به نوسانات قیمتی در بازار شده/ هرکیلو سیب زمینی در میدان ۲۴ تا ۳۰ هزارتومان/ صادرات باید مدیریت شود افزایش ۲۵درصدی تعرفه‌های چاپ/ آمار صادرات چاپ ایران دقیق نیست تقلب در بازار قطعات و لوزام یدکی خودرو بازی با جان مردم است

0
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران:

طلای آب شده، تله‌ای برای خریداران ناآگاه

  • کد خبر : 7548
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
طلای آب شده، تله‌ای برای خریداران ناآگاه
در بازار پرنوسان طلا، سودجویان با ترفندهای گوناگون، اعتماد خریداران را نشانه گرفته‌اند. یکی از شیوه‌های رایج، فروش طلای تقلبی به‌جای طلای اصل است. نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران به بررسی ابهامات و چالش‌های موجود در بازار طلا و سکه، به‌ویژه در زمینه خریدوفروش در فضای مجازی و همچنین نظارت بر این معاملات در بازار پرداخته است.

در بازار پرنوسان طلا، جایی که اعتماد خریداران سرمایه اصلی است، سودجویان با ترفندهای گوناگون به دنبال کسب سودهای کلان هستند. آنها از آلیاژهای دیگری به‌جای طلا استفاده می‌کنند و درصد ناخالصی را افزایش می‌دهند که موجب تغییر وزن طلای خالص می‌شود.

در همین رابطه نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران به بررسی ابهامات و چالش‌های موجود در بازار طلا و سکه، به‌ویژه در زمینه خریدوفروش در فضای مجازی و همچنین نظارت بر این معاملات در بازار پرداخته است.

بذرافشان با اشاره به شایعات مبنی بر ممنوعیت فروش سکه در فضای مجازی، اظهار داشت: ممنوعیتی که مطرح شده، بیشتر شایعه بوده و اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی مجوزهایی را برای فعالیت در این فضا صادر کرده است. این اتحادیه که زیرمجموعه وزارت صمت است، نظارت و کنترل‌های لازم را انجام می‌دهد.

وی افزود: البته صحبت‌هایی در مورد کنترل و وضع قوانین جدید مطرح شده، اما ممنوعیت قطعی در این زمینه وجود ندارد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به سابقه طولانی خریدوفروش سکه در بازار، به این نکته اشاره کرد که نظارت و کنترل بر واحدهای صنفی توسط اتحادیه متبوعش انجام می‌شود.

او گفت: «این واحدها پس از گذراندن فیلترهای امنیتی و کنترلی، مجوز فعالیت دریافت می‌کنند و بازرسی‌های دوره‌ای از آن‌ها صورت می‌گیرد.

او همچنین تأکید کرد که کنترل عیار و نظارت بر واحدهای صنفی، هم در سطح بازار و هم در سطح شهر، به طور مستمر انجام می‌شود.

افزایش نظارت بر بازار طلا و جواهر

بذرافشان در ادامه به مواردی از تخلفات اشاره کرد و گفت: گاهی اوقات مراجعاتی مبنی بر مشکلات عیار یا فروش سکه‌های غیربانکی، به‌ویژه در فضاهای مجازی و توسط افرادی که سابقه عضویت در اتحادیه‌ها را ندارند، گزارش می‌شود.

بااین‌حال، او تأکید کرد که در مقایسه با ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته، کنترل و کیفیت‌ها به طور قابل‌توجهی افزایش‌یافته است.

به گفته بذرافشان، استاندارد سالی چند بار از واحدهای صنفی کنترل عیار را انجام می‌دهد و بازرسین اتحادیه نیز به‌صورت دوره‌ای و هفتگی از واحدهای تولیدی، بنکداری و خرده‌فروشی بازرسی می‌کنند.

در بخش دیگری از این مصاحبه، به موضوع صدور فاکتور برای سکه پرداخته شد. بذرافشان در این خصوص توضیح داد: «طبق قانون نظام صنفی، واحدهای صنفی موظف به ارائه فاکتور برای خریدهای بالای ۱۰ هزار تومان هستند، به شرطی که مشتری درخواست کند.

او افزود: مردم باید توجه داشته باشند که طلا و سکه به دلیل ارزش بالایی که دارند، نیازمند دقت و توجه بیشتری در خرید هستند.

او توصیه کرد که سکه فقط از واحدهای دارای مجوز فروش سکه خریداری شود و مشتریان باید قبل از خرید، جواز کسب واحد صنفی را بررسی کنند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران همچنین تأکید کرد که واحدهای صنفی باید سکه‌ها را با کارت وکیوم و هولوگرام اتحادیه به فروش برسانند.

او گفت: مشتریان باید از فروشنده درخواست فاکتور کنند و در فاکتور باید قید شود که سکه با وکیوم و هولوگرام اتحادیه ارائه شده است.

او همچنین به این نکته اشاره کرد که فاکتورهای خرید طلا باید متعلق به همان واحد صنفی باشد و نوع جنس، رنگ، وزن طلا، وزن نگین، عیار، کد استاندارد و قیمت طلای روز در آن قید شده باشد.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش خاطرنشان کرد که مالیات بر ارزش افزوده فقط به اجرت و سود مغازه تعلق می‌گیرد و اصل طلا از این مالیات معاف است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7548
  • ارسال توسط :
  • منبع : اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا،جواهر،نقره و سکه تهران
  • 10 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.