• امروز : جمعه, ۱۵ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

15
جانشین وزیر صمت در امور بازرگانی:

بازار با بگیر و ببند، درفش و بخشنامه تنظیم نمی‌شود/ قیمت‎ها باید در نقطه بهینه باشد

  • کد خبر : 6688
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
بازار با بگیر و ببند، درفش و بخشنامه تنظیم نمی‌شود/ قیمت‎ها باید در نقطه بهینه باشد
جانشین وزیر صمت در امور بازرگانی گفت: بازار با بگیر و ببند، درفش و بخشنامه تنظیم نمی‌شود و باید چهار مولفه تولید، واردات، صادرات و مصرف را با یکدیگر هماهنگ کرد و تمام برنامه‌های ما در وزارت صمت نیز حول این موضوع است.

محمدصادق مفتح، قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی درباره برنامه راهبردی دولت برای تنظیم بازار اظهار داشت: برنامه آن است که بازار با عرضه و تقاضا مدیریت شود.

وی افزود: کالاها، تولیدات و مصارف فصلی داریم که میزان آنها در برخی مواقع یکسان نیست؛ بنابراین هنر بخش بازرگانی آن است که ۴ مولفه تولید، واردات، صادرات و مصرف را طوری کنار هم قرار دهد که تعادل لازم را داشته باشند.

جانشین وزیر صمت در امور بازرگانی ادامه داد:  این مولفه ها وقتی در کف بازار به یکدیگر برخورد می‌کنند در یک نقطه قیمتی به تعادل می‌رسند؛ اگر این نقطه قیمتی در جایی باشد که مطلوب مدیران کشور باشد گفته می‌شود بازار تنظیم است، اما پایین تر باشد صدای تولیدکننده در می‌آید و بالاتر باشد به مصرف کننده ضربه می‌زند، تلاش دولت آن است که این قیمت در نقطه بهینه باشد.

افزایش قیمت معقول کالاها گرانی نیست

وی تصریح کرد: بازار با بگیر و ببند، درفش و بخشنامه تنظیم نمی‌شود و باید این چهار مولفه تولید،واردات، صادرات و مصرف  را با یکدیگر هماهنگ کرد تمام برنامه‌های ما در وزارت صمت نیز حول این موضوع است.

مفتح با بیان اینکه گرانی بالا رفتن غیر معقول قیمت هاست گفت: ‌امیدواریم با این روش با وجود اینکه قیمت کالایی افزایش یابد، اما بازار آن تنظیم باشد و به معنی گرانی نباشد؛ همچنین می توانیم کاهش قیمت داشته باشیم که این به معنی ارزانی نیست و این از ظرافت‌های تنظیم بازار است.

بنابراین گزارش فعالان اقتصادی بخش خصوصی همواره به دنبال برداشته شدن دستوری قیمت ها هستند و مصرف کننده نیز تقاضای خرید کالا با قیمت‌های منطقی را دارد که رسیدن بازار به این نقطعه تعادل همواره از چالش‌های جدی بوده است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6688

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.