• امروز : شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

17

وام ۱۰۰ میلیارد تومانی در راه است/ نوسازی و به‌ روزرسانی صنعت چاپ یک ضرورت است

  • کد خبر : 62
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۲
وام ۱۰۰ میلیارد تومانی در راه است/ نوسازی و به‌ روزرسانی صنعت چاپ یک ضرورت است
نايب رئيس اول اتاق اصناف و رئيس اتحاديه چاپخانه‌داران تهران از امکان دريافت 50 تا 100 ميليارد توماني چاپخانه‌داران براساس تبصره 18 براي نوسازي و تجهيز ناوگان صنعت چاپ خبر داد.

احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اول اتاق اصناف و رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران با اشاره به رایزنی های اتحادیه با وزارت صمت برای استفاده چاپخانه داران از وام تبصره ۱۸ عنوان کرد: چاپخانه داران تاکنون فقط می توانستند تا سقف ۵ میلیارد تومان وام دریافت کنند، اما طی تعاملاتی که از طریق اتاق اصناف و اتحادیه با وزارت صمت داشتیم، اکنون چاپخانه داران می توانند تا سقف ۵۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان به تناسب بزرگی یا کوچکی واحد تجاری خود این تسهیلات را دریافت کنند.

وی افزود: بهره این وام طبق جدول ارائه شده از ۱۰ تا ۱۷ درصد است و میانگین آن در نهایت ۱۳ تا ۱۴ درصد میشود، در این زمینه رایزنی هایی شده است که برای برخی موارد خاص بتوان سود ۴ درصد را تعیین کرد.

ابوالحسنی با بیان اینکه یکی از دغدغه های جدی صنعت چاپ کشور، فرسودگی ماشین آلات و تجهیزات آن است، گفت: هزینه نوسازی این تجهیزات به دلیل افزایش نرخ ارز و کمبود نقدینگی، از عهده چاپخانه دار خارج است و اختصاص تسهیلات مالی و اعتباری طولانی مدت برای نوسازی این ناوگان یک ضرورت است.

نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران با تاکید بر نیاز صنعت چاپ کشور به نوسازی ماشین آلات گفت: در این زمینه از مدت ها قبل با نهادهای مالی و اجرایی در وزارت صنعت، معدن و تجارت برای پرداخت وام با شرایط ویژه به صنف چاپ، در اتحادیه رایزنی های زیادی انجام داده بودیم، زیرا نوسازی و بهروزرسانی صنعت چاپ یک ضرورت است که برای آینده این صنعت، همچنین توسعه بازارهای صادراتی باید دنبال شود.

به گفته رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران، به زودی فراخوان ثبت نام واحدهای صنفی از طریق اتحادیه اعلام می شود، تا بعد از تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین استانداری، چاپخانه داران واجد شرایط برای دریافت وام به بانک عامل معرفی شوند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=62

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.