• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل اخبار 1423اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم اصناف عامل آلودگی تهران نیستند/ توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها، آلودگی را کاهش نمی‌دهد/ با تکرار خاموشی، فعالیت اصناف با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! بازار کالاهای اساسی ایران تاثیری از بازگشت ترامپ نمی‌گیرد/ برای اقتصاد ایران دموکرات‌ها تهدید جدی‌تری هستند همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک

15
حمیدرضا شیرازی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران:

شب های داغ تابستان و گرانی طعم جگر

  • کد خبر : 4946
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
شب های داغ تابستان و گرانی طعم جگر
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، اوج گرمای هوا و محدودیت فعالیت، بازار دل و جگر را هم کساد کرده. گرانی بار هم از قبل، بر میزان خرید شهروندان تاثیر گذاشته بود.

اوج گرمای هوا بازار دل و جگر را هم کساد کرده. گرانی بار هم از قبل، بر میزان خرید شهروندان تاثیر گذاشته بود. بر اساس آخرین قیمت ها، هر دست جگر گوسفندی در سایت های فروش کالا، ۹۹۰ هزار تومان قیمت خورده همچنین یک دست کامل که شامل، جگر، دل و قلوه می شود به مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران، علاوه بر اشاره به تاثیر گرمای هوا بر قیمت دل و جگر به مناسبت های روز همچون ماه محرم اشاره کرده و می گوید بالا بودن قیمت گوشت بر بخش آلایش حیوان هم تاثیر گذاشته و همه این عوامل کنار هم باعث شده کار این واحدهای صنفی کساد باشد.

حمیدرضا شیرازی، با اشاره به اینکه در فصل تابستان، شهروندان بیشتر در شب، محصولات دل و جگر استفاده می کنند به مشکل دیگری اشاره می کند که به محدودیت فعالیت واحدهای صنفی برمی گردد.

رئیس اتحادیه این صنف با اشاره به این که جگرکی ها به همان دلیل گرمای هوا، کار خود را از حدود ساعت ۱۰ شب شروع می کنند، می گوید: فرصتی نمی ماند که همکاران ما بخواهند فعالیت کنند.

شیرازی با اشاره به حذف تقریبی دل و جگر از سفره های مردم، توضیح می دهد که باید قیمت ها متعادل شوند تا مردم بتوانند از این خوارکی استفاده کنند چراکه گرانی بیشتر باعث نخریدن آن شده؛ به گفته او جگر پیش از این غذای کارگر خوری بود و الان غذای لردی خوری شده و هر کسی نمی تواند جگر بخورد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه به مشکلات مالیات و بالا بودن اجاره مغازه ها اشاره می کند و می گوید: اجاره ها چیزی حدود ۶۰ درصد بیشتر از سال قبل هستند و میزان مالیاتی که برای واحدها تعیین می شود، ان قدر بالاست که فرد را از فعالیت منصرف می کند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4946
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 186 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.