• امروز : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل اخبار 1776اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است پلمب واحدهای تجاری بدون حکم قضائی/ کلاف سردرگم قانون و اجرا چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم

22
حمیدرضا شیرازی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران:

شب های داغ تابستان و گرانی طعم جگر

  • کد خبر : 4946
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
شب های داغ تابستان و گرانی طعم جگر
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، اوج گرمای هوا و محدودیت فعالیت، بازار دل و جگر را هم کساد کرده. گرانی بار هم از قبل، بر میزان خرید شهروندان تاثیر گذاشته بود.

اوج گرمای هوا بازار دل و جگر را هم کساد کرده. گرانی بار هم از قبل، بر میزان خرید شهروندان تاثیر گذاشته بود. بر اساس آخرین قیمت ها، هر دست جگر گوسفندی در سایت های فروش کالا، ۹۹۰ هزار تومان قیمت خورده همچنین یک دست کامل که شامل، جگر، دل و قلوه می شود به مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران، علاوه بر اشاره به تاثیر گرمای هوا بر قیمت دل و جگر به مناسبت های روز همچون ماه محرم اشاره کرده و می گوید بالا بودن قیمت گوشت بر بخش آلایش حیوان هم تاثیر گذاشته و همه این عوامل کنار هم باعث شده کار این واحدهای صنفی کساد باشد.

حمیدرضا شیرازی، با اشاره به اینکه در فصل تابستان، شهروندان بیشتر در شب، محصولات دل و جگر استفاده می کنند به مشکل دیگری اشاره می کند که به محدودیت فعالیت واحدهای صنفی برمی گردد.

رئیس اتحادیه این صنف با اشاره به این که جگرکی ها به همان دلیل گرمای هوا، کار خود را از حدود ساعت ۱۰ شب شروع می کنند، می گوید: فرصتی نمی ماند که همکاران ما بخواهند فعالیت کنند.

شیرازی با اشاره به حذف تقریبی دل و جگر از سفره های مردم، توضیح می دهد که باید قیمت ها متعادل شوند تا مردم بتوانند از این خوارکی استفاده کنند چراکه گرانی بیشتر باعث نخریدن آن شده؛ به گفته او جگر پیش از این غذای کارگر خوری بود و الان غذای لردی خوری شده و هر کسی نمی تواند جگر بخورد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه به مشکلات مالیات و بالا بودن اجاره مغازه ها اشاره می کند و می گوید: اجاره ها چیزی حدود ۶۰ درصد بیشتر از سال قبل هستند و میزان مالیاتی که برای واحدها تعیین می شود، ان قدر بالاست که فرد را از فعالیت منصرف می کند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4946
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 389 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.