• امروز : یکشنبه, ۸ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 29 September - 2024
کل اخبار 1235اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

دولت های قبلی به اصناف مثل کیسه پول نگاه می کردند/ پزشکیان شکست می خورد اگر به رویه قبل با اصناف برخورد کند بازار پارچه به چالش کشیده شد/ کجای دنیا کارخانه ای با تولید محدود برای یک صنعت عظیم، تصمیم می گیرد! اتحاد اصناف و حل مشکلات درون سازمانی به دستِ اتاق/ مسئولان، برنامه های دولت قبل را پیگیری کنند اصناف، بازوان توانمندِ نمایندگان منتخب ملت در مجلس هستند/ شعار سال دستاویز برخی دولتمردان برای سرکوب بخش خصوصی نشود دفتر ارتباط مردمیِ نماینده مجلس در اتحادیه صنف لوازم یدکی، افتتاح شد/ در دسترس ترین مکان برای رساندن حرفتان به گوش مسئولان چهاردهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران برگزار شد چوب شرکت های تولیدکننده «خامه» لایِ چرخ قنادی هایِ تهران فعالیت کسب و کار مجازی باید زیر نظر اتحادیه باشد بازار طلا بدون التهاب و آرام است/ علت افزایش قیمت طلا و سکه اعلام شد برنامه‌ریزی تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی برای بومی‌سازی تجهیزات نرم‌افزاری کاهش چشمگیر تقاضا برای خرید نوشت افزار/ ما فعالان حوزه نوشت افزار شرایط سختی را سپری می‌کنیم واکنش بازار به واردات خودرو با کاهش قیمت تولید داخلی همراه خواهد بود/ خودروسازان قیمت و حجم عرضه خودرو به بازار را تعیین می‎کنند حذف ارز نیمایی بازار کاغذ را بهم ریخت/ گران‌فروشی موجودی انبارها

6
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران اعلام کرد:

عرضه کالا‌های اساسی در سامانه بازارگاه بعد از ماه رمضان

  • کد خبر : 3513
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۵
عرضه کالا‌های اساسی در سامانه بازارگاه بعد از ماه رمضان
رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران از موافقت وزارت جهاد کشاورزی با عرضه کالا‌های اساسی در سامانه بازارگاه بعد از ایام عید خبر داد و گفت: برای جلوگیری از افزایش قیمت‌ها در ایام عید و ماه رمضان عرضه کالا در حال حاضر به‌صورت سنتی انجام خواهد شد.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در رابطه با موجودی و وضعیت کالا‌های اساسی در آستانه ماه رمضان و شب عید اظهار کرد: می‌توان گفت در حال حاضر کالا‌های اساسی به وفور در بازار وجود دارند، اما کالا‌ها با چالش نوسان قیمت مواجه شده‌اند.

وی علت افزایش قیمت برخی از کالا‌ها را نوسان نرخ ارز و عدم تناسب عرضه و تقاضا دانست و گفت: علت عدم تناسب عرضه و تقاضا، توزیع قطره چکانی کالا توسط تولیدکننده است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در ادامه افزود: با توجه به پیگیری‌هایی که با وزارت جهاد کشاورزی انجام شد، بخشی از توزیع شکر و برنج هندی به اتحادیه بنکداران مواد غذایی واگذار شد.

کنگری با اشاره به اینکه شکر در روز‌های اخیر کاهش قیمت داشته و از حدود ۴۰ هزار تومان به ۳۴ هزار تومان رسیده است، اعلام کرد: توزیع شکر را توسط اتحادیه بنکداران آغاز کرده‌ایم و انتظار داریم قیمت شکر به حدود ۲۸ هزار تومان برسد.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران همچنین از افزایش قیمت خرما، سویا و حبوبات در آستانه ماه رمضان خبر داد و گفت: قیمت سویا افزایشی حدود ۱۰۰ درصدی داشته و این محصول غذایی از ۲۳ هزار تومان به ۵۴ هزار تومان رسیده است.

وی با اشاره به اینکه ممکن است در روز‌های آینده توزیع خرما نیز به اتحادیه بنکداران واگذار شود، اعلام کرد: در صورت توزیع خرما توسط این اتحادیه پیش‌بینی می‌شود قیمت آن ۳۰ الی ۳۵ درصد کاهش داشته باشد.

کنگری همچنین گفت: براساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی توزیع کالا‌ها در سامانه بازارگاه به بعد از عید موکول شده؛ چرا که اجرای توزیع کالا در این سامانه زمان‌بر است و مردم در ماه رمضان باید بدون تاخیر به کالا دسترسی داشته باشند.

به گفته رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی، بعد از ایام تعطیلات و ماه رمضان بنکداران برای دریافت کالا باید در سامانه بازارگاه سفارش خود را ثبت و کالا را دریافت کنند و براین اساس نظام توزیع کالا تغییر خواهد کرد.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3513

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.