• امروز : شنبه, ۱۶ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 5 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

29
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان جراید تهران:

مردم دیگر روزنامه نمی‌خوانند/ مگر سیگار به کمک این صنف بیاید!

  • کد خبر : 2878
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
مردم دیگر روزنامه نمی‌خوانند/ مگر سیگار به کمک این صنف بیاید!
فضایل آقازاده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان جراید تهران می‌گوید که از هر جهت که بررسی کنیم، صنف ما با مشکلات عدیده‌ای مواجه است از کاهش شدید فروش روزنامه‌ها شروع می‌شود؛ کالایی که اصلا خریدار ندارند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ گذر زمان و ایجاد تغییر در فرهنگ یک جامعه و از سوی دیگر به روز شدن ابزار و وسایل ارتباط جمعی و جهانی شدن آن می‌تواند در وضعیت برخی صنوف به وضوح تاثیر مثبت یا منفی بر جای بگذارد.

این را دیگر همه می‌دانند که فرهنگ روزنامه‌خوانی تقریبا از جامعه ما رخت بربسته و جای آن را استفاده از شبکه‌های مجازی، اخبار و اطلاعات یا سرگرمی‌ها اینترنتی گرفته است. اینکه تولیدکنندگان مطبوعات تا چه حد در این زمینه کوتاهی داشته‌اند، موضوع مورد بحث نیست؛ نگاه ما در این مقال، متوجه به هم ریختگی و وضعیت رو به اضمحلالِ واحدهای اتحادیه صنف فروشندگان جراید است.

رئیس این اتحادیه به پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، می‌گوید که «از هر جهت که بررسی کنیم، صنف ما با مشکلات عدیده‌ای مواجه است.»

مشکلاتی که فضایل آقازاده، برمی‌شمارد از کاهش شدید فروش روزنامه‌ها شروع می‌شود؛ کالایی که اصلا خریدار ندارند.

آقازاده توضیح می‌دهد: امروز با توجه به اینکه اطلاعات و اخبار لازم و مورد نیاز مخاطب از طریق فضای مجازی کسب می‌شود، دیگر در ارتباط با روزنامه و مجلات آن‌چنان علاقه‌ای در میان مردم دیده نمی شود.

بنابراین به گفته رئیس اتحادیه صنف فروشندگان جراید، اعضای این صنف به ناچار برای تامین هزینه زندگی خود و موارد دیگری نظیر قبوض انرژی و حقوق کارگر و مایحتاج روزانه خود، به فروش برخی اجناس دیگر و غیرمرتبط با جراید روی آورده‌اند؛ برای نمونه چای می‌فروشند!

آقازاده می‌گوید: شما حساب کنید چای فروختن مشکلات خاص خود را دارد آن هم در کیوسک روزنامه‌فروشی که هم خطراتی دارد و هم عوامل ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اجازه نمی‌دهند.

او از فروش برخی اقلامی هم یاد می‌کند که در شان مطبوعات و کیوسک‌داران مطبوعات نیست و همه این‌ها صرفا برای چرخیدن چرخ کیوسک‌هاست.

به گفته آقازاده: اگر با این دست‌فرمان جلو برویم، عاقبت این صنف با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو می‌شود و هیچ‌کس نمی‌تواند پیش‌بینی کند که چه اتفاقی برای صنف خواهد افتاد!

مجوز فروش مواد دخانی؛ امید برای سرپا شدن صنف

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان جراید تهران از تلاش برای دریافت کد آیسیک برای فروش و عرضه و خرده‌فروشی مواد دخانی خبر می‌دهد و اینکه جلساتی داشته‌اند تا توضیح دهند که این صنف برای گذران زندگی و جلوگیری از تعطیل‌شدن مجبور هستند مواد دخانی هم بفروشند که اگر این اتفاق رخ دهد این صنف شاید د فعلا و مادامی که اوضاع مطبوعا ت به این شکل است بتواند روی پای خود دوام بیاورد.

از آقازداه می‌پرسیم تا حالا که جوازش صادر نشده بود هم فروش سیگار در این کیوسک‌ها اتفاق می‌افتاد و آیا مشکلی نداشت؟

به گفته رئیس اتحادیه صنف فروشندگان جراید تهران: مشکلاتی برای آن‌ها پیش می‌آمده؛ برای نمونه نمایندگانِ وزارت بهداشت و درمان، هر سیگاری را آنجا می‌دیدند جمع می‌کردند و فروشنده را به مراجع قضائی معرفی می‌کردند؛ نیروهای انتظامی هم به دلیل نداشتن مجوز مواد دخانی، با آن‌ها برخورد کرده و باز مواد دخانی را جمع می‌کردند.

به گفته آقازاده: اگر در شش ماه فروش مواد دخانی، دو تا سه بار سیگارهای آن‌ها را جمع کنند، هیچ سودی برای آن‌ها حاصل نمی‌شود!

استقبال از کیوسک‌داری جراید کم شده است

در شرایط فعلی، استقبال از کیوسک‌های فروشندگان مطبوعات نسبت به گذشته خیلی کمتر است. به گفته رئیس اتحادیه صنف مربوطه « پیش از این قبلا که روزنامه‌ها در کیوسک‌های مطبوعاتی فروخته می‌شد، ۲۵ درصد برای آن‌ها از هر روزنامه سود حاصل می‌شد؛ الان اما ضمن اینکه فروش روزنامه به شدت کاهش یافته از طرفی سودش هم به شدت کم شده؛ ۱۰ و یا نهایتا ۱۵ درصد سود برای هر روزنامه در نظر گرفته می‌شود و تازه آن هم با توجه به تورم و گرانی جوابگوی مشکلات کیوسک‌داران نیست.»

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2878
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع ‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 748 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.