• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
کل اخبار 1420اخبار امروز : 11

اطلاعیه ها

همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک وزارت جهاد باید بازار سیب‎زمینی را مدیریت کند/ قیمت میوه‌های پاییز ۲۵ درصد افزایش یافت رکود مطلق معاملات بازارخودرو/ عدم توان مردم برای خرید خودرو

13
رئیس اتحادیه صنف کاشی‌ساز و کاشی‌فروش تهران:

صادرات ۹۰ درصدی کاشی به عراق با چالش مواجه شد/ کارخانه‌های کاشی‌سازی تعمدا تولیدات‎شان را پایین آورده‌اند

  • کد خبر : 2822
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
صادرات ۹۰ درصدی کاشی به عراق با چالش مواجه شد/ کارخانه‌های کاشی‌سازی تعمدا تولیدات‎شان را پایین آورده‌اند
احسان گودرزی، رئیس اتحادیه صنف کاشی‌ساز و کاشی‌فروش تهران با اشاره به اوضاع بد بازار می‌گوید: حول و حوش 90 درصد تولیدات این صنف به عراق بود که در حال حاضر با مشکل مواجه شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ شرایط بازار و رکودی که بر همه اصناف سایه انداخته، متعاقبا صنف کاشی‌ساز و کاشی‌فروش را هم تحت تاثیر قرار داده. به گفته رئیس اتحادیه این صنف، تولید کاشی و سرامیک از میزان مصرفی که در کشور هست، خیلی بیشتر بوده و متاسفانه به‌دلیل مشکلاتی که در زمینه صادرات وجود دارد، رقبای این صنف در سایر کشورها به لحاظ قیمت و کیفیت تا حدودی پیشی  گرفته‌اند و صادرات کارخانه‌ها هم با مشکل مواجه شده است.

احسان گودرزی، در این‌باره به پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، می‌گوید: حول و حوش ۹۰ درصد صادرات صنف کاشی‌ساز و کاشی‌فروش به عراق بود که در حال حاضر با مشکل مواجه شده. او به اوضاع بد بازار هم اشاره می‌کند

شرایط بد بازار و ایجاد رقابت منفی بین کارخانه‌ها

او معتقد است که شرایط بد بازار، سبب پس زدن تولید کارخانه‌ها در بازار ایران و منجر به ایجاد رقابت منفی بین کارخانه‌ها شده به نحوی‌که تولیدکننده در مواردی مجبور می‌شود بار خود و دپویی را که در کارخانه دارد، هرچه زودتر خارج کرده و از نظر قیمت هم پایین‌تر از قیمت تمام‌شده عرضه کند.

به گفته رئیس اتحادیه صنف کاشی‌ساز و کاشی‌فروش: وقتی هم با تولیدکننده صحبت می‌کنیم، چنین وضعیتی به‌لحاظ اقتصادی اصلا برایشان صرفه ندارد. او اظهار امیدواری می‌کند با تدابیری که اندیشیده می‌شود مشکلات بخش صادرت تا حدودی حل شود و اعضای اتحادیه این صنف بتوانند بخشی از بارهای تولیدی را صادر کرده وبه این طریق تا حدی مشکل نقدینگی و ضعف مالی که در کارخانه‌ها  حاکم است را جبران کنند.

راه‌حل‌هایی که بنا به نظرات گودرزی، دست صنوف نبوده و مقامات دولتی باید کمک کنند تا این مشکلات حل شود.

چالش بزرگ مواد اولیه

اما در این صنف، به‌جز مشکل صادرات چه مشکل دیگری وجود دارد؟ رئیس اتحادیه صنف کاشی‌ساز و کاشی‌فروش تهران، می گوید: بحث مواد اولیه مطرح است که هم تامین کردنش برای کارخانه‌ها و هم قیمت‌تمام‌شده‌اش بسیار سخت شده و بالا رفته است.

به گفته او بر اساس آنچه در بازار می‌بینیم، در همه مواد مصرفی که این صنف با آن درگیر است، از ابتدای سال تا کنون افزایش قیمت زیادی وجود داشته و شاید بتوان گفت به‌‌طور متوسط ۴۰ درصد تورم وجود داشته اما به‌خاطر بدی بازار و مشکلاتی که طرح شد، نمی ‌توان این افزایش را بر قیمتی که گفته شد، لحاظ کرد.

با مشکلات موجود کارخانه‌ها حتی نمی‌توانند کالای تولیدی را به قیمت تمام‌شده هم بفروشند!

از سوی دیگر و به گفته رئیس اتحادیه صنف کاشی‌ساز و کاشی‌فروش، کارخانه‌ها ظرفیت تولید خود را کم می‌کنند به این دلیل که اگر بخواهند تولید واقعی را انجام دهند، دپوی‎شان بالا رفته و تهیه مواد اولیه‌شان سخت می‌شود؛ به این ترتیب  برای مدیریت شرایط در نهایت با ۵۰ تا ۶۰ درصد ظرفیت تولیدشان کارخانه را اداره می‌کنند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2822
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع ‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 360 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.