• امروز : سه شنبه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 17 September - 2024
کل اخبار 1199اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی مردم نوشت افزار را «دانه ای» می خرند/۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر، پیک کاری این صنف است نه نمایشگاه ها! نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند افزایش بی سابقه اونس جهانی طلا/ بالا رفتن قیمت ها در بازار داخلی برخی ادارات مالیاتی خلاف بخشنامه دولت عمل کردند/ وعده بخشودگی جرایم مالیاتی چه شد؟ از تمهیدات لازم برای قطع گاز تا رسیدگی به اتباع و تلاش برای ساخت شهرک چاپ برای اعضایی که هنوز مجوز کسب دریافت نکرده اند، امکان هیچگونه پیگیری وجود ندارد کمبود شکر معضل جدیدِ سوپرمارکت داران تهران/ هم شکر را با قیمت بالا تهیه کرده و هم مشمول جریمه بازرسان می شوند! جشنواره ضرباهنگ چاپ نماد تبلور وحدت ملی است/ افتخار می کنم که خادم چنین صنفی هستم در برگزاری جشنواره ها حامی صنوف هستیم/ امیدواریم جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برای همه صنوف تکرار شود استقبال گسترده از چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران فروش با تهدیدِ خارج شدن از گارانتی/ در ایران خودرو چه خبر است؟ هشدار جدی در مورد کالاهای تقلبی و غیر استاندارد؛ خطرِ مرگ مشاورین املاکی که معاملات خود را در سامانه کاتب ثبت نکنند، متخلف شناخته می شوند زخم خورده سراهای ایرانی و نمایشگاه ها نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان برگزار شد هفتمین جلسه کارگروه تخصصیِ طلا و جواهر برای نخستین بار در تاریخِ اصناف و بازار، ضرایب مالیاتی کاهش یافت ۳۵۰ هزار نفر از اصناف محل مصرف مالیات خود را تعیین کردند  حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم رکود مرگبار بازار خودرو/ پیش‌فروش خودرو کلاهبرداری است مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی تمدید شد

10
رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی ‌سازان خودروی تهران:

مردم پول ندارند روکش صندلی خودروی‎شان را عوض کنند/ این تصویر یک صنف است!

  • کد خبر : 1891
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵
مردم پول ندارند روکش صندلی خودروی‎شان را عوض کنند/ این تصویر یک صنف است!
سهراب برجی، رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی ‎سازان خودروی تهران توضیح می‌دهد: الان هزینه ها اینقدر بالا رفته که دیگر تشک و روکش خودرو برای مردم اولویت نیست. شما اینقدر در زندگی دغدغه دارید که گوشت بگیرم، مرغ بگیرم، لباس بچه بگیرم، هزینه روزانه را تامین کنم و خیلی موارد دیگر و اصلا یادتان نمی ماند که بروید برای اتومبیل‎تان یک دست روکش بگیرید!»

پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ یک صندلی شکسته که ابر و فنرش از بین رفته و راننده مسن با بالش و یا تخته ‌پاره ای آن را طناب‌‌پیچ کرده. می‌پرسی چرا روکش صندلی را نمی‌دهد عوض کنند و دلیلش خیلی ساده است؛ چون پول ندارد.

این روزها دیگر خرید تشک و روکش صندلی در اولویت‌های هزینه‌کرد زندگی مردم جایی ندارد به این دلیل که آنقدر هزینه‌ها بالا رفته‌ که فرد اگر نیازهای روزمره زندگی خود و خانواده‌اش را تامین کند، هنر کرده است!

مشکل صنف تشکدوزان و صندلی ‌سازان خودرو، مشکل همه اصناف است؛ مالیات، بیمه، مواد اولیه، گردش مالی که هر کدام زمینه ها‌ی جدایی برای بحث و بررسی دارد. با این حال سهراب برجی، رئیس اتحادیه صنف تشکدوران و صندلی ‌سازان خودروی تهران در گفت وگویی که با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، داشته برخی از این مباحث را باز کرده و با آنچه از زندگی شهروندان عادی جامعه به تصویر کشیده، مشکلات را ملموس‌تر کرده است.

مشکل مالیات و بی‌ثباتی قیمت‌ها

رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی ‌سازان خودروی تهران، می‌گوید که در حال حاضر، مالیات ها بدل به چالشی جدی برای صنف شده‌اند؛ مالیات‌ها را ناعادلانه می‌گیرند و خیلی از اعضا نگران این هستند که سال آینده چه اتفاق قرار است رخ دهد!

به گفته سهراب برجی، مالیات‌ها بسیار بیشتر از آنچه باید، دریافت می‌شوند؛ ضمن اینکه از یکسری اصناف و اعضاء بیشتر هم می‌گیرند و هیچ مسئولی هم به این موضوع اهمیت نمی‌دهد! بی ثباتی مواد اولیه هم از دیگر مشکلات است. برجی توضیح می‌دهد: الان یک روکش در مغازه دارم، مامور تعزیرات می‌آید، می گوید این کالا قیمت ندارد ما می گوییم مثال یک میلیون و فردا با یک میلیون هم نمی‌توانم مواد اولیه را بخرم!

آنقدر گرفتاری هست که نوبت به روکش خودرو نمی‌رسد

از او می‌پرسیم، رونق صنف چطور است و برجی توضیح می‌دهد که الان هزینه ها اینقدر بالا رفته که دیگر تشک و روکش خودرو برای مردم اولویت نیست. او می‌گوید: «شما اینقدر در زندگی دغدغه دارید که گوشت بگیرم، مرغ بگیرم، لباس بچه بگیرم، هزینه روزانه را تامین کنم و خیلی موارد دیگر و اصلا یادتان نمی ماند که بروید برای اتومبیل‎تان یک دست روکش بگیرید!»

او مشاهدات خود از زندگی روزمره مردم که به صنفش ارتباط پیدا می‌کند را اینطور توضیح می‌دهد: «گاهی در خیابان با تاکسی تردد می کنم، می بینم یک صندلی شکسته یا ابر و فنرش از بین رفته، بالشی تخته ای چیزی گذاشته و با طناب آن را بسته‌اند؛ می گویم حاجی چرا این را درستش نمی کنی و او جواب می‌دهد  که پول ندارم  و با این وضع هم در اولویتش قرار ندارد.»

نه واردات خودرو داریم نه تولیداتی که صنف ما رونق بگیرد

بخش دیگری از مشکلات صنف از زبان رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی ‌سازان خودروی تهران، این است که «ما خودروهای جدید نداریم و خودروسازان هم اینقدر ماشین بیرون نمی‌دهند. نه واردات خودرو داریم نه تولیداتی که صنف ما رونق بگیرد.»

برجی ادامه می‌دهد: «با این رکود و این سیستم مالیاتی، چالش‌های ما تمامی ندارد.» او توضیح می‌دهد: در دریافت مالیات، گردش مالی را نگاه می کنند و اصلا با سود کاری ندارند؛ شما ببنید یک دست روکش زمانی ۳۵ و ۴۰ هزار تومان بود و ۵ هزار تومان سود داشت الان یک میلیون تومان است و سی هزار تومان سود دارد؛ ولی رقم بالاست و کاری از دستمان برنمی‌آید و فقط باید بنشینیم و نگاه کنیم ببینیم چه اتفاقی می‌افتد!

ما آلوده این صنفیم و هیچ کار دیگری نمی‌توانیم کنیم!

رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی ‎سازان خودرو تهران، می‌گوید: ماها آلوده این کار شدیم؛ مغازه من در خیابان ملت است من نمی‌توانم آنجا کفش بفروشم و با همکارانم با سیلی صورت خود را سرخ می کنیم!

بدون حمایت دولت!

برجی می‌گوید: ما پتانسیل صادرات داریم. صنفی که یک روز همه چیزش وارداتی بود الان همه چیزش تولید داخل است اما بدون حمایت دولت.

رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی ‌سازان خودرو تهران می‌گوید: بی درایتی است کسانی که آمده اند و در راس کارند از مسئولان صنعت و معدن گرفته تا باقی، نه آشنایی با بازار تولید دارند، نه با بنگاه‎های کوچک!

به گفته او: مویرگ اقتصادی در تمام دنیا بنگاه های کوچک هستند. یک کارخانه با دبدبه و کبکبه پارچه درست می کند؛ مرکز مصرف آن پارچه، اصناف هستند، خیاط‌ها یک آپارتمان قدیمی می گیرند آنجا شروع می‎کنند پوشاک ورزشی و بچه تولید می‎‌کنند اگر اینها کار نکنند کارخانه می‌خواهد چه کار کند؛ پس باید اهمیت داده شود به این بنگاه‎های کوچک.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1891
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 217 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.